Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 121
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Де се изгубиха Алгара и МКТ и Silvadge, някой знае ли нещо по въпроса?

МКТ сигурно е на меден месец нали и тя трябваше да е булка на 24.05  Hug

# 151
ЧЕСТИТО НА МАМА РЕНИ!!!   newsm44  bigdance2 lovekiss

Да е жив и здрав СВЕТОСЛАВ, да расте здрав, умен и много щастлив!  babydust7

# 152
newsm68 МИЛА РЕНИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО СЛЪНЧИЦЕ!  newsm44
МАЛКИЯ СВЕТОСЛАВ ДА ТИ НОСИ САМО РАДОСТИ И ЩАСТИЕ!

aani, стискам още, дааа,  Joy, смея ли да не стискам  Joy Ама пусти празници, нали моичкия си е вкъщи, уж ламинат реди, а достъпа ми до лаптопа се оказа силно ограничен! Едва намирам пролука да ви изчета, за голямо писане мога само да си мечтая  Sick
Иначе да ти подшушна, че едно птиченце ми подшушна, че със следващата доставка от Испания Малечко са поръчали и от моята количка. Дали е вярно, ще трябва да питаш птиченцето  hahaha А дали количката е наистина добра, тепърва има да се проверява... нали се сещате, че то идеална количка просто няма, та и на тази вече мога да изброя няколко кусура  ooooh!

Ох, и паниката ме хвана, че не съм привършила с пазаруването, дано утре намерим отворени магазини (някой знае ли дали Прасето ще работи  newsm78), не мога да реша каква помпа за кърма да си купя, ваничка и повивалник нямам, стерилизатор нямам, като гледам времето, май трябва още дрешки и завивки да предвидя, да не си простудя малчо, поне едно хубаво порт-бебе да му избера... И пусто, нали навсякъде искам да участвам, на рода доверие никакво нямам..  ooooh!
Днес и моите крака го дават надувки, май наистина е от времето.. то човек да не смее вече едно подсолено айрянче да си направи  #Cussing out

Lilibon, тия твоите много 'отворени' го дават, направо си заслужава да им натриете с бебо носа  Joy

mom_an, миличка, хич не ти е лесно на теб, не само заради жегата, ами и че Стефко сигурно не те оставя да се поугоиш  Heart Eyes
Лека ви нощ от нас  preggo , че аз пак огладнях  Shocked

# 153
Добро утро!
Ха,Ketkata ,вчера ми беше толкова самотно вечерта,а ти си писала веднага след като съм изгасила форума...е на тва му се вика разминаване!С покупките и аз съм така-оставила съм някои важни неща за докупуване,но не така важните съм ги набавила от почти самото начало...иначе ако ти пратят още някоя количка можеш да пуснеш другите на търг и да не забравиш да се обадиш Wink
Ох,аман от празници,само ядене,пиене,спане и всички са ти на главата да те питат:"защо ох-на сега?какво има?боли ли те?"
Иначе аз почнах здравата да се плаша,не слизаме в таза,а остана една седмица до термин.Че ще пренося ясно,ама се надявам до края на юни да родя,че тия от болницата пак ще почнат с психоатаките.Вчера като се събудих и нищо-ни болчица,ни неудобство,а розовия заек отдолу (дето изяде всички зелки по пътя си) си подскача безгрижно и хич не му пука,че всичко в календара вече е задраскано и чакаме само новата страничка...важната страничка,дето на нея 3 юни е с розово сърчице от не знам колко време...
Ако до довечера ни една болчица не ме сполети се обаждам на бърза помощ...

# 154
Добро утро мили мами

и

Честито на Рени син Светослав! 
и нека бъдат чути пожеланията на орисниците във форумчето ни за много здраве и щастие, към което се присъединявам и аз
smile3525  smile3501

Каква стана тя - уж и моя термин е на 5 юни, а бебка ще се появи и тя май месец!
Остават само 3 дни до събитието и мен ме обхваща вече едно безпокойство и щастие и страх и нетърпение...!

Хей мами родили преди 1 юни - припомням за инициативата за Евробебе - можете да запишете своите съкровища!

Честито и на новата госпожа Касабова - Иванова! Много радости на куп!
  Two Hearts  bouquet

# 155
dimi Ади сега! Важното е бебока да си движи, и моя неще да слиза надолу, ко да го правим! Все ще излезе няма де да иде  Wink излез и се разходи!Разходките помагат може докато се разхождаш и хоп да се разраждаш  Wink Аз всеки ден се бъхтя прижки ми излязаха, а на мъника явно му е хубаво и си седиииииии! Ко ше му е!Ади хубав ден ви желя мамчета успех на разраждалите се мамчета днес!   bouquet

# 156
  • Варна
Добро утро, мамчета, или по-скоро добър ден!

Димитриана и аз бях така предния път. Вики закъсня с 6 дена, но честно казано аз не бързах, че бяха точно новогодишните празници, а сега вече не се търпи в тази жега. Като ти чета поста се сещам за една история. На позната на свекърва ми преди години явно доста и объркали термина. Минал той и заминал, а пък тя не ражда. Лежи си в болницата и се отчайва. И като и отишли веднъж на свиждане тя се развикала през прозореца "НЯМА ДА РОДЯЯЯЯЯЯЯЯ". Едва ли още е бременна  Mr. Green.

Лилибон, ти направо ме уби  Mr. Green. Ама така ще е. Вече разбрах, че от тук нататък само с претенции ще трябва да се съобразявам. Гледай все пак някак да вместиш раждането в графика  Joy  Hug.

Хайде чао и да вдигате крачетата на високо  Wink!

# 157
  • Варна
Добър ден и от мен! Аз не мога да стигна до форума - мъж ми се е разчистил из къщата. Вече свети! А моето кръвно ме заряза съвсем - от сутринта е 80/50  Shocked Едва сега усещам подобрение след 1 кафе, газирано, компот, шоколад, ... ужас!

На разбързалите се да раждат, да ви припомня историята с черешите  Mr. Green 1 кг и право в родилното  Mr. Green

Кетката, какви кусури й намери на количката  newsm78 И защо бързаш с помпа за кърма? Мен ме убедиха да изчакам да видя от какво ще има нужда. Показах на мъжо всички видове помпи в магазините, приготвила съм му и каталогчета, та като свирна да отива да купува.
Иначе снощи си взехме и столчето за кола, сега ще разучавам какво къде му се пъха и мести  Grinning

# 158

mom_an, миличка, хич не ти е лесно на теб, не само заради жегата, ами и че Стефко сигурно не те оставя да се поугоиш  Heart Eyes
Oх, Кетка, не е Стефко, жегите са... Sad Искам в Софияяяяяяяяя! smile3514
Днес съм разочарована да видя, че няма нови бебенца. Хайде момичетаааа, давайте бебетата! Аз много искам да не чакам до 28-ми, че това си е цял месец още. От друга страна, искам бебо да си е напълно завършен и щом природата казва, че трябва бебето да се носи 39-40 седмици, значи така трябва.
Момичета, не се тревожете за нищо! Сега е месецът, в който трябва да сме най-спокойни и просто да си чакаме слънчицата да благоволят да се запознаят с нас на живо. Няма неродено бебе, само да са живи и здрави. Аз, да ви кажа, още багажа не съм си стегнала, но смятам от утре, след прегледа, да почвам. Нямам търпение за този преглед, не знам защо, но очаквам да науча много от този лекар, който е някакво светило за СИ България. И най-вече очаквам да науча някаква прогноза за раждането.
Хайде оставям ви, ние днес ще ходим на пикник + риболов и се надявам да се поразхладя малко.... Rolling Eyes
А, сега виждам поста на Светли: мила, аз мисля, че е хубаво в родилното да отидеш с помпата, защото е възможно да имате много мляко, а бебо не може да яде много и да не вдигнете Т. Казвам го, защото на мен ми се случи със Стефан, много е неприятно чувството, а като се изцедиш ти олеква много!
Хайде оставям ви, че тръгваме...

# 159
На разбързалите се да раждат, да ви припомня историята с черешите  Mr. Green 1 кг и право в родилното  Mr. Green
Това с кръвното се оправя най-добре с водичка,чиста и в големи количества,но по-добре си стой вкъщи край тоалетната Wink
Иначе за черешите-при мен не става.Не издържах и нагънах 1,5 кг череши и след малко 1 кило ягоди,а след това джанки,после вода и кво ли още не.Само после урината ми беше леееко розова,но прегледа показа че не е от нас.Сега смятам да опитам с шоколад,но се притеснявам да изям 1 кг шоколад да не се родим 7 кила Wink

# 160
  • В сърцето на ММ
Честито на Рени за малкия сладур![/size][/color]
Да и е жив и здрав и да и носи само радост и щастие. Hug
А на всички,които очакват тази седмица облекчение Joy от тежкия товар,желая успех и леко раждане!
Светли,що се отнася до черешите,не ще да е вярно.Вярвай ми всекидневно омитам 1,5-2 кг. ягоди и отделно толкова череши.Засега не действат.Явно природата си знае работата.
Приятно доизкарване на уикенда и дано да не ви е толкова жега/аз се чувствам като едно потящо се прасе-постоянно съм под душа/ Crazy

# 161

ylinfantЧестито на мама Рени!!!Да ти е живо и здраво юначето!
Аз си полежах доста тези дни,че нещо бях понастинала,но днес май ми е по-добре и сега смятам да забегнем към Банкя на разходка с половинката!
Кетката,успех,нали утре ще те приемат?
Светли,какво столче взехте?Ние купихме кошницата на Чико комфорт,но ми се струва с много голяма извивка?!
Айде,ние ще тръгваме!

# 162
  • Варна
Светли,какво столче взехте?Ние купихме кошницата на Чико комфорт,но ми се струва с много голяма извивка?!
Нашето е Бертони, не е ново - на кръстниците е. Извивка имат всички, аз мисля само за в колата да го ползвам през първите 3 месеца, после нямало проблем и за по-дълго.

# 163
  • Варна
Сладурани, чета ви и  се успокоявам, че тази летаргия, дето ме е налегнала днес май не е подминала и другите майчета. Нищо не ми се прави пък! Ходя само от леглото до дивана, и нямам никакви желания, освен да си кротувам... Добре, че никой не ме закача. И останалите не са особено активни, висят си по компютрите или ходят да ми носят храна и вода... Това ли е затишието пред буря?

Тия столчета за кола са ми много подозрителни. Явно като се роди бебчо и го сложа в столчето на Чико ще преценявам в движение удобно ли му е, да изчакам ли с някой месец, възглавничка ли да подлагам под дупето? Това, че го дават 0+ нищо не значи според мен. Производителите го предлагат за такива потребители, ама отдавна съм свикнала да не им разчитам много на препоръките. По тази логика на почти всички детски играчки пише, че са за деца над 3 години. Хайде де! Явно има милион съображения, като се пишат тези препоръки и не е необходимо винаги да са валидни. Така че - проба-грешка.

Ягодки, черешки, ах, как обичам. Ама не ме вкарват в родилното. Само ме карат да се чувствам още по-голяма.   261uu

Уси, завиждам ти за разходките. Аз в момента се пъхам само в джапанките на съпруга ми. Браво на теб, че продължаваш да се разхождаш. Много било хубаво. Завиждам ти на енергията, да знаеш!

На всички, дето си мислят утрешното влизане в болница - много спокойствие и кураж ви желая, да случите на добър и весел екип, който да не ви оставя да се уплашите и бързо, леко и щастливо раждане! А, да, за варненските мами - смених си картата на телефона, вече може да ме търсите на 0886 135303, другият го оставям в офиса.

Целувки и прегръдки за всички хубави момичета, дето чакат прекрасни бебчета! Супер сте!  Hug

# 164
  • Варна
Летаргия ли е не знам, такова ми е тъпо  Tired Ако ще идва буря дано не се бави, така е прекалено скучно  Stop
Абе да ви питам сърбят ли ви зърната на гърдите? Аз откачам от вчера. Особено дясното ужасно сърби. Даже не се мазах с Гармастан, да не е нещо от него  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт