Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 132
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
svetli ,точно докато те четох и за пореден път досадно погледнах в сутиена си дясното си зърно,защото ме сърби ужасно,а и коластрената капчица дето все си тече от него е станала като грахово зърно вече.Аз не се мажа с нищо,само се опитвам да си търкам зърната в банята,това уж контрахирало матката...ма и тоя трик не върви при мен Grinning От отчаяние може дори секс да опитам. Wink
Ма като си говорим за гърди,да споделя:
Не помня кой беше споменал нещо за сутиени за кърмачки.На мен в 6ти месец дясната гърда ми порастна повече и сутиена за бременни,който ползвах тогава, ми ставаше само на едната,та отидох до един магазин за бельо с много кадърна продавачка.Даже не си отворих устата,тя само ме попита кой месец съм и ми извади директно сутиена на Триумф за кърмачки.Аз се намръщих тогава,защото уж основната материя е изкуствена,а зърната ми бяха много чувствителни...все пак,след дълъг размисъл, го купих (50 лв),защото вече бях изхвърлила 2 по 20 и той заспа на гърдите ми до ден днешен,в началото докато свикна с новите си гърди дори спях с него.Лошото е че имам само 1 брой,а хубавото че съхне за 20 минути Wink

# 166
И на мен ми е тъпо и изнервено,вече искам да идва бебешока ама той си се ослушва.Днес е супер време и се възползвах и се разходихме с мъжо,чудя се как издържах от 11 до 16:30 навън  #Crazy.Тези дни дано е хубаво времето,за да се движа,че иначе откачам вътре. Laughing

# 167
  • София
Честито на Рени! Да расте силен мъж Светослав!

Мон_ам не си мисли че в София е супер, защото вали. Всеки ден става топло и е много влавно и тежко.
Аз по цял ден лепна от пот, колкото и пъти да се къпя. След 15 минути пак същото.
Вчера след 20 беше прилично навън, прохладно без да е задух.

Стискам палци на всички, които утре влизате в болницата. Ще чакаме новините.

# 168
Здравейте и от мен,

винаги като чета постингите на dimitriana и ми се оправя настроението Hug

Аз този път нямам коластра, дано не значи, че ще имам по-малко кърма, понеже ми се иска и този път да кърмя беблата (предишния път съм майка-героиня - почти една година кърмих).

На влизащите в болница стискам всички възможни палци на ръце, крака и прочие всякакви пипала Grinning
И скоро да се похвалите.

Мен голямо бъзе ме гони, но предполагам, че при всички ни е така, но някои си траят :mrgreen

Поздрави и стиснати палци на всички от мен  bouquet

# 169
Опалка и от мен завърнах се от разходка и смея да кажа че имам още енергия и отивам да чистя разни неща! А толкова ми се щеше днес да родя!Явно не му е писано на детенцето днеска да излиза, ама се забавлявам като звънна на някой и като ми вдигнат от среща ме питат "Как си добре ли си? Да не си тръгала да раждаш?" Голям майтап тез хора!А мъжът ми ме успокоява "Жена ти ако тръгнеш да раждаш няма да ти се яде нищо и ще ти е криво и няма да се чувстваш добре!" А дали е така? Адашке за ходенето и аз не влизам в нищо освен в маратонките си! Една седмица все ще изкарам! Ади сега ви оставям отивам да изям 1 кило ягоди, че от кога им се точа и после да чистя гардероба на детенцето!  bouquet

# 170
Добър вечер мили и скъпи мамчета,
Как сте днеска,чета че повечето от вас за били на разходка.Мойте килограми сигурно са ми много и единият крак така ми се е надулче ходя едва едва. Embarassed Embarassed Embarassed
Ако всичко е нормално влизам в Света София на 30 май за някакви изследвания и да ми определят тогава ден за секциото.Има ли някоя от вас която ще влиза или ще и определят дата за раждане някъде тогава зада бъде заедно. Sad Sad Sad Sad
Tummy ако с в форума или по късно ми прочетеш това писмо нали и ти влизаш на 30 май но къде,имаш ли си лекар или отиваш като мене.
Аз на 30 май отивам малко по рано някъде към 10 часа защото ми казаха да отида по рано защото после можело да няма място в патологията за някакви тъпи изследвания

# 171
  • Варна
Успех на всички влизащи в болницата утре! Всичко да мине бързо и леко!  Peace newsm51 stork-girl stork-boy

# 172
И аз стискам палци!Кураж,момичета...всички сме с вас Hug
Пък ние сме силни,щот сме двойни Wink
Лека нощ от мен и заека!

# 173
поздрави на мамите които като мен трудно заспиват нощем...

Добър вечер мили и скъпи мамчета,
Tummy ако с в форума или по късно ми прочетеш това писмо нали и ти влизаш на 30 май но къде,имаш ли си лекар или отиваш като мене.

Ivet привет! Ами да, утре съм на последни изследвания и на 30ти предполагам рано сутринта със сакчето сама и добровално отивам на "заколение" в Св София,  smile3506 

Предполагам че след операцията ще ме държат един ден в интензивно и после ще ме качат в стаята - решила съм да си взема двойна вип, дано да е по-човешко че 5 дена не знам как ще издържа в болницата... Имаш ми номера на GSMa - така че пусни едно смс-че на 30 или 31 и ще ти пиша в коя стая съм.

Охх, Lalece и мен взе да ме тресе шубето... току що заявих на мъжа ми че някой друг ще го ражда това бебе...аз си свърших работата... smile3534
Днес правих отново опит за разходка в близкия парк с мъжа ми за ръчичка, но това се оказва все повече задача с повишена трудност!

Стискам палци на мамите които влизат тези дни в болница!

# 174
Привет сладурки Hug

И аз стискам с двете ръце палци всичко да мине като по вода на влизащите утре в болница baby_neutral. И хей мацки ако ви излъжат  да родите май месец после да не ни изоставите и да отидете при майските мами, вие сте си ЮНКИ не го забравяйте да нямаме дърпане на уши и разговори на високо интелектуално ниво Mr. Green

Кети, ти къде се покри днес не си ни навестявала да се надяваме, че си дочакала края на празниците  Peace. И няма да се плашиш много от нас ще минат по твоя път, е ние ще сме привилегировани, че ти вече ще си го отъпкала Mr. Green. Късмет миличка   bouquet и да знаеш, че ще те проверявам.

Ох хайде да ходим да си търсим череши, че цял ден ги споненавате и на мен вече лигите са ми го пъпа Joy. Май за първи път нещо ми се дояжда и ще потормозя милия  Mr. Green.

Лека нощ на поспаланките.

# 175
Здравейте милички първо много ви благодаря за хубавите пожелания радвам се,че ви има. Hug.Краси ако идваш в П-к аз съм на линия  Peace.ЧЕСТИТО БЕБЕ НА РЕНИ ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА Я РАДВА. newsm32.Чакаме скоро да се включи и да разказва.Искам и аз вече бебе завиждам на всички родили мами благородно разбира се вече нямам никакво търпение,айде лека нощт,защото вече много ми се спинка. smile3524

# 176
Ето на, всички нормални хора вече спят, ама аз не мога и да мигна, преди да съм се отчела като за последно  Hug

Днес беше един дъъъълъг ден, изтормозих милия по задачи и пазаруване, дори сколасах да кача снимки на придобивките както си трябва, а което ще се докупува от таткото през седмицата, е: ваничка с повивалник на стойка от NeoNato модел Rimini Plus 145лв и електрически стерилизатор chicco от 60лв (кики29, да си жива и здрава, че ме научи за него  Hug)

svetli, за кусурите на количката, ако сериозно питаш, ще кажа само, че хората са направили комбинирана количка, която максимално да се доближава до идеята на купувачите за лятна - максимум комфорт с минимум  килограми. Резултатът като цяло е добър, но: гумите са кухи, а не плътни; амортисьори няма; гюрука на лятната част ми се струва, че пази сянка само на темето (доста е изтеглен назад), достъпа до долния кош е затруднен. Все още смятам, че избора ми е добър, но тя практиката сама ще си покаже.

Ееех, момичета, много ще ми липсвате тази седмица  Hug Хич не се чувствам готова за бебето, нямам и усещане дори, че наближава, а то не че наближава, направо си е тук!! Къщата как оставям, няма да ви описвам, всичко е с краката нагоре, дано майки, свекърви и мъже да се погрижат, аз нещо се провалих  Embarassed Благодаря на всички ви, дето ме мислите и ми стискате палци, стискам и аз, и на себе си, и на другите, които са в очакване тази седмица  Hug

Хайде, цунки по муцунки, че поне малко да поспя   bouquet

# 177
Добро утро на всички! Включвам се в стискането на палци за тези ,които влизат в б-цата днес . Peace Да се похваля ,че резултатите от стерилната урина са ми супер ,що за гадинки бяха предишните,незнам ,но ме бяха поизплашили  Shocked . И аз днес ще ви чета за "последно ",че утре влизам и аз,и на мен ще ми липсвате с майтапите си като Кетката,ама все пак няма да сме вечно там.  Grinning Гери ,ама как ще напуснем юнките,то тук си е толкова забавно ,какво да направим като ще излязат майчета ,както казваш ние сме си юнски ,ама по термин  Laughing Чао на всички ,и до скоро!

# 178
  • София
Честито на мама Рени! Да расте силен,здрав и  мъж с апетит Светослав!

Шишки ,чакам ви да станете мамчета и да си пишем за бебоците.Аз будувам ,не много де,но Валентинчо ,все нощно време си върши голямата нужда\ама наистина голяма за този малък човек  smile3521\
Днес сме на консултация да видим дали натдаваме\дано,че за разлика от баща си малкия хич не е яшен\ и на мен да ми свалят конците.
Да са ми живи и здрави бабите-много помагат!
И да споделя ,че съм много ревлива  newsm45,потя се здраво и няколко пъти изпадах в истерия  smile3511-сега пия глог,мента и валерян,че не се издържа около мен.Дано вас да не ви удари следродилната депресия или поне да е в по-лека форма.
ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИ !!! newsm51 newsm51 newsm51

Ето го Валентинчо,пее любимата си песен!

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 09:32 от parleva

# 179
Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви. Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това.  Cry
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му  Praynig! Никой не е застрахован.

Общи условия

Активация на акаунт