Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 111
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Мили момичета,
искам да ви съобщя , че днес в 7:40 ДИДКА-БАНДИДКА  роди момченце.- 3.800кг, 51см Simple Smile И майката и бебето са добре Simple Smile

На очакващите- успех Simple Smile

# 181
  • София
Честито на ДИДКА-БАНДИДКА  за големият мъж-да и е жив и здрав  !

# 182
  • Варна
Уха! Браво на Дидка! Какво голямо бебе само! Дано се възстановат бързо и двамата  Hug

# 183
Еха, да й е честит на Дидка-Бандитка синът и много да равдва мама и тате  bouquet

Къде се загуби Lioness?

Айде, чакаме дъжд от бебенца Grinning

# 184
  • София
Честито на Дидка-Бандитка!

Чакам да каже, как са го кръстили момчето.
Аз излизам на разходка и после на изпращане на абитуриентка.
Очаквам, като се върна да има много хубави новини, които да въведа на първата страничка.
Освен ако някой не е много нетърпелив и не го направи преди това. Че гледам някой от имащите желание не се престрашават.

Да ви подсетя, като наближи 13, 14 страничка давайте идеи за тема.

Приятен ден на всички.

# 185
здравейте бъдещи и вече настоящти майчета!!!!
честито на Рени 82 и на Дидка-Бандитка-да са им живи и здрави синовете и да ги радват много  bouquet

аз съм през повечето време на легло,защото имам контракции и болки ниско долу,но въпреки това ставам веднъж в деня да ви прочитам и да видя как се представяте с раждането  bouquet
стискам палци на сички момичета на който им предстои да раждат и им пожелавам  то да е леко и безпроблемно !!!!  bouquet
скоро всички да си гушнем бебоците и да им се радваме Hug
лека и усмихнат ден на всички!!!!

# 186
Честито на Дидка Бандитка! Да й е жив и здрав синът и много да я радва!    bouquet 

На всички, които влизат в болницата днес стискам палци всичко да мине по възможно най-добрия начин!   Praynig 

Парлева, Светльо е мноооого сладък!!!  Heart Eyes Пу-пу!  Как се чувстваш ти след раждането?

Лилибонче, ние купихме столче за кола Чико, ето такова: http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.060 … &idSezione=44  Избирахме го много дълго и го купихме едва преди няколко дни. Тук не те пускат от болницата ако нямаш столче за кола, задължително е, има закон  Crazy  Но исках да ти напиша, че това сивото в средата, което виждаш служи като въсглавничка за "прясно"  Mr. Green  новородено бебе, т.е. то лежи по-стабилно в столчето и тази възглавничка има нещо като уши при главата му, за да не се мърда главата. (то е показано на снимката, де, ама аз да обясня, защото и на мен не ми беше ясно преди да ми обяснят в магазина).
И още нещо: ето тук можеш да видиш кои столчета за кола са издържали теста на АДАК (т.е. как са се представили различните марки) и да си избереш столче, което е наистина сигурно.  Дано да съм помогнала.   http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.asp … rcePageID=130822# (после на страницата кликни на Alle Testergebnisse im Überblick: Tabelle ) и  ще ги видиш с подробности.

Димитрианче, можеш ли да дадеш малко повече инфо за този сутиен на Триумф? Как точно се казва или ако си виждала някаква снимка на нета, ще ти бъда много благодарна  Hug  Мерси!

Благодаря на всички за поздравленията за годишнината ни!  Hug  Мъжът ми ме заведе в един страхотен тоскански ресторант с разкошна градина и въобще изключителна тосканска атмосфера.... Факли в градината, цветя и дървета, люлеещи се столове, просто романтика...  Heart Eyes  За храната няма да говоря, просто всичко беше на много високо ниво. Милото явно е резервирало поне 2 седмици по-рано, че там човек не може да се дореди да влезе. Много бях щастлива, че е мислил за това в този доста стресиращ период и за двама ни  Heart Eyes  Еееех, малко сантименталност ни е разрешена от време на време, нали...?

# 187
Честито на Дидка Бандитка!
Пожелавам ти много да те радва синът да е жив и здрав.
На всички които им престой влизане в болницата успех,и всичко да мине добре при всички нас.

# 188
Еха,какво утро!!!
Честито на мама Дидка Бандидка!
Дано скоро се върне при нас,за да се порадваме и на нейния син  bouquet
Иначе като си говорим за радост,parleva ,твоят красавец се оказва и много талантлив...пък и какво значение че не яде много,важнто е големите му нужди да не са малки Wink

bosilek ,не че някои ми плаща за реклама,но вече само тази марка сутиени ще си купувам.Наистина си заслужават инвестицията.Та този специално се казва МАМАБЕЛ,а сайта на Триумф е  http://www.triumph.com/bg/. Продавачката,която ме консултираше ми каза,че и след като ми се налеят още гърдите-чашките пак ще ми стават.Аз само като го пробвах и разбрах,че това е ТОЙ...Иначе влизаш в някой нескъп магазин за бельо и питаш за него,цената е някъде под 50 лв,но не помня точно...дали беше 42 или 47...

Като си говорим за кърмене...лъвицата вярно много мистериозно изчезна...
Още няма юни,а вече ще се броим колко бременни останахме...

# 189
  • Варна
Уха, добре започваме седмицата  Grinning!

Честито на Дидка бандитка! Да им е жив и здрав големият мъж!

Парлева, ама мнооооооооого "грозен" този Валентин певеца, бе! Като го гледам и се размечтавам...   smile3531. Ох, като се ококори и като вземе да раздава усмивки... сърцето ти направо прелива  newsm03.

Е, хайде, че се разнежих, а имам работа за вършене.

Желая ви усмихната и бебеносна седмица!

# 190
  • София, под Карлсон
Здравейте и от мен!
И днес май няма да е денят с главно "Д"- чувствам се добре, без никакви признаци за раждане (силно се надявам да ги различа, когато се появят Grinning).
Честито на Дидката- да е жив и здрав бебокът и тя да се възстановява бързо!
Да ви кажа честно хем ми се иска Бебчо вече да се ражда, хем така си ми е добре. Някак си не мога да си представя, че след "х" дни ще имам бебе- нищо, че го чакам от толкова време. Самата мисъл ми е странна. А сега си го галкам, говоря му, дори правя планове, чудя се как ще изглежда, но някак си усещането е по- различно...Уф, нещо се обърках в собствените си мисли Confused
Иначе повечето неща за болницата съм приготвила, но стоят и чакат- не съм ги прибрала в някой сак. За бебето съм купила по- големите неща, но доста съм оставила и за след раждането- да преценя от какво ще имам нужда.
Стискам палци на всички, които влизат днес- всичко да мине леко и безпроблемно, за да четем хубавите вести още до края на деня Simple Smile
Лек и слънчев ден на всички!

# 191
ЧЕСТИТ СИН НА ДИДКА-БАНДИТКА!!!   newsm51 stork-boy Да й е жив и здрав и много радост да носи на цялото семейство!   Nature Sunny

Стискам палци на всички влизащи в болница, но и съм спокойна, защото знам, че всичко ще е наред с тях и бебенцата  Grinning Чакам с нетърпение хубавите новини.  Hug

# 192
Честито момче на ДИДКА да и е живо и здраво и да и носи само радости.Parleva синът ти е прекрасен.Стискам палци на всички мами влизащи и не влизащи в болница да са добре.аз ще ида да полегна,защото се изморих ходих да слушат тоновете на бебето всичко е ОК. Hug на всички.

# 193
Ето ме и мен!

Първо честито на мама Рени и мама Дидка! Да са им живи и здрави дечицата и много радост и любов да им носят!!!  newsm51
Много се радввам като прочета такива хубави вести...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние сме определени да влизаме на 04.06 в болница за секцио, да видим... Иначе днеска малко ме поизнерви доктора (Цветков) от 2ра Градска, защото отидох на консултация и ме върна да ми пренапишат направлението... Та се разходихме още веднъж до хируржката и после се върнахме, за да ми каже да ида в понеделник..
Но както и да е. Дано всичко само да мине успешно!
Иначе вчера освежихме квартирата и поизчистихме. Остана ни още малко.. Но има време.  Mr. Green Дрешките за изписването са готови, както и всичко друго за обличане. На нашите съм поставила бойна задача да купят леглото като дойде момента, а с количка ще се снабдяваме понататък..
Та това е около мен. Дано после да имам по - голяма възможност да влизам да пиша, че много ми липсватееее  Hug

Хайде, цунки от мен и до скоро!!  bouquet

# 194
  • Варна
честит малък юнак на Дидка-бандитка! Да не е бандит, ами да папка и спинка, да расте бързо и да радва всички около себе си!

Босилече, браво на съпругът ти, рядко се срещат романтични мъже с организационни качества.  Mr. Green Дръж го здраво и не го пускай!
А иначе и моето столче на Чико е почти същото. Чудя се само какво да изпера по него, че много ми мирише на гума.

Общи условия

Активация на акаунт