Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 085
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
Ето няколко стиха и от мен:

Юни месец се задава,на мама радост обещава!
Юни,идваш ти,да сбъднеш нашите мечти!
Юни идва с празник на детето,започва бебе-джамборето!

Ще хвръкна на час до болницата и докато слушам тоновете на зайко може да ме окрили и по-яката муза Wink

# 196
Здравейте, сладки коремчета!
Виждам, че седмицата започва чудесно. Ама съм сигурна, че така и ще завърши. То има ли друг начин с толкова майчета, които се запътиха да раждат още днес.  Wink Пожелавам им да мине всичко по вода и скоро да се хвалят.  Hug
Честит голяяяяяяяяям син на Дидка-Бандитка! Да й е жив и здрав, да изпълва къщата с детски смях, само радости на носи на своите родители!Желая ви слънчев и усмихнат ден, изпълнен с хубави бебешки новини!  Heart Eyes

# 197
Здравейте момичета.Честито и от мен на Рени и Дидка - Бандитка, да са им живи и здрави бебенцата и много да ги радват.Аз снощи такива контракций имах, че незнаех истински ли са или подготвителни , но бяха доста болезнени , и даже мъжо искаше да ме кара в болницата. Но към 02,30  часа поотминаха и съм заспала. Сутринта бях при лекарката , която записа тоновете на бебчо и ме прегледа вагинално и реши,че ще раждам Нормално. Бебето не било чак толкова едро и като ме прегледа реши,че няма да насрочваме дата за секцио, а ще си чакаме да ми дойдат истинските контракций , за да родя.Това  е от мен за сега , Чао на всички и лек ден.

# 198
Здравейте и от мен  newsm03

Една седмица ме нямаше и гледайте колко хубави новини намирам тук!
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!  smile3525Да сте всичките много щастливи и само хубави неща да ви се случват като на новообебилите се мами:
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ - СИМОНА и СОФИЯ на мама Диди-Фиеста newsm51 newsm51
ЧЕСТИТ МЪЖ НИКОЛА на мама Елз newsm51
ЧЕСТИТ МЪЖ СВЕТОСЛАВ на мама Рени82  newsm51
ЧЕСТИТ МЪЖ на мама Дидка-Бандитка newsm51
Да са ви живи и здрави бебоците, само радост да ви носят и с гордост да си ги гледате и отглеждате! Бързо възстановяване на всичките героини!  smile3525  love001 1crib

ЧЕСТИТО НА ГОСПОЖА КАСАБОВА-ИВАНОВА!ЧЕСТИТО И НА МКТ!  newsm51
Много любов и семейно щастие да ви съпътства всеки ден от съжмесния ви живот! Да ви донесе щъркела най-прелестното бебче, което да ви радва и напомня колко красиви неща носи любовта! newsm51

Ако пропускам нечии празник - нека да ме извини, ама от вчера сум пред компютъра и не мога да смогна да ви изчета, та да се отчета и аз:
- излязох болнични  Simple Smile
- довършихме си детската стая най-сетне!  Peace
- на 23.05 станах госпожа Евтимова!  bowuu и съм много щастлива, че успях да прекарам цяла седмица в мързел и глезене с милия ми вече съпруг  Crazy
сега си седя и чакам да доидат да ми сглобят трапезарната маса, та да мога най-сетне и аз да се храня като нормален човек, а не бебка само да ми подритва чинията, че си я държа на корема  Laughing (качила съм снимки)
Като ви чета и почвам да се шашкам, че съвсем скоро ще си остана сама във форума, както сте се подготвили всичките за тази или другата седмица  Wink Аз нито контракции, нито болки, само много активна бебка си имам  Crazy
Стискам палци на всички зараждали мами - чакаме да съобщаваме/четем хубавите новини:crazy:
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet на всички!

# 199
Детрикса, честито от сърце! Много радости и сладки мигове ви пожелавам!    bouquet

Димитрианче, мерси за инфото,  Wink  още утре ще си купя такъв сутиен, изглежда прекрасен и ми се струва много практичен. Заглавията - и трите ми харесват  Grinning

Лилибон, мерси за милите думи за мъжа ми  Blush   Дано да бъде такъв и занапред  Wink  Иначе за столчето, ами можеш всичко да изпереш, аз така и ще направя. Пък пластмасовите части ще ги забърша с някакъв препарат.

# 200
Честито на Дидка-Бандитка.Нека да е жив и здрав големият мъж. smile3525

Момичета утре ще ходим ли на лекция?Айде че вече състава ни намалява и да се видим.Който отиде пръв да пази 4-5 места.Айде бъдещи юнки които още не сте идвали на лекцията на 9 месеца заповядайте Hug

# 201
Честити бебоци на Рени и Дидка Бандидка,да са ви живи и здрави и много много да ви радват
Ренито докато писа че е с 2см разкритие и ето я родила вече,браво на нея.
А аз вече 15-16 ден съм с разкритие,което нищо чудно вече да се е увеличило че не съм се спряла откакто ме изписаха от болницата,а нямам никакви контракции.На бебо явно си му харесва вътре,или пък може би така са ме дрогирали в болницата с магнезии че май ще си дочакам термино.Но какъвто ми е късмета такъв,само всичко да е наред.
Айде успех на всички мами и скоро да гушкаме най-сладките бебовци.

# 202
Happywoman, странна работа са това бебетата.
И аз хода от миналата седмица с 2 см разкритие, имах силни болки в събота, посред нощ си правих багажа за болницата - а сега - само контракцийки и позиви за ОО през нощта през два часа и с това се изчерпват моите несгоди.
И а зпия още Магнезий, но мисля да приключа блистера и точка Simple Smile

Вальо на Parleva е такова сладурче, пу-пу, да не му е уроки.
Парлева, ти възстанови ли се вече от секциото?
Каква упойка ти сложиха?
Мамите, които са родили вече като имат повечко време да разкажат патилата си, ако имат желание, разбира се. Simple Smile

# 203
Честито на Дидка-Бандитка да са живи и здрави,бързо възстановяване и много радост в живота.  Peace Честито и на Детрикса-г-жа Евтимова ,дълъг семеен живот и хубаво бебче да допълни идилията.  Hug

# 204
Здравейте!
Да се похваля - родих на 21.05 син. Казва се Георги и се появи чрез секцио!Голям "купон" е това раждане. Утре свалям конците и си пожелавам бързо възстановяване. То май вече съм възстановена, защото сама се грижа за бебето Simple Smile.
Пожелавам на всички тук безпроблемно раждане...чудя се защо жените раждат нормално.Каква голяма мъка е само като гледах....., но всеки избира! До скоро......все по-малко време ще имам да съм тук!

# 205
  • Варна
Ето кой идва с буква Г след Валентин - Георги!  Laughing Радвам се, че всичко е минало добре, че вече се гледате сами и ти пожелавам голям юнак да е Гого и да надвива с лекота всякакви видове и породи змейове!

# 206
Algara Честито ти синче  stork-boy newsm07 много да се слушкате и обичкате.На г-жа Евтимова желая много семейно щастие и послушно бебе. newsm51

# 207
  • welcome to the Jungle
А, ЗДРАВЕЙТЕ!   bouquet

Честити бебенца на Алгара и Дидка - Бандитка!! ДА са ви живи и здрави бебоците и с внуци и внучки да ви даряват един ден   bouquet

Ей, мамите, я да преброя сега кои ме отписахте, а!!!  Joy

Тук съм си, ама в главата са ми ей такива работи:  car003 newsm01 travel

Заржедам малкия наследник с огроооомна любов към автомобилите Mr. Green. Обикаляме семейно по автоборси, автокъщи и всякакви убиташки свърталища и се "любуваме" на наглостта на българския автоджамбазин.
Вчера гледахме колите по борсите на с. Драгичево и искам да ви кажа, че в един момент си мислех, че се намирам в боклуджийница - една свястна кола не видях. Отделно качвам се в една да я огледаме, обявена цена от 6490 лв., споделям на момчето, че съм разбрала, че е 6000 (защото един от Горублене онзи ден ме изпрати в Драгичево и ми каза, че колата е 6000) и продавачът ми вика :" Ааа, ми няма проблеми на 6000 мога да ви я дам"  #Crazy.. Сами се сещайте за каква "приказна" кола става дума, след като 10% от стойността и бяха свалени отраз  Stop без пазарлък... За самата кола не ми се говори - в градския транспорт ми се струва по-ново и запазено.

Днес бихме 60 км път в името на поредния "Анталегентен" джамбазин, дето с лека ръка ни загуби времето уверявайки ни, че колата е в наличност, а иначе в реалния свят колата от вчера била продадена.

Та ме няма, защото съм на образователна мисия с децата  Mr. Green. Ходиме с мъжо да ги учиме да не стават такива простаци и лъжци като едни чичковци, да ги учиме как да си избират кола след години и такива още работи  Nerd.

Иначе си меря тоновете на бебока - отлични са засега, което показател, че не бърза да си пробва новите памперси и покупки. Явно си му харесва автомобилната тематика  - и да се вози и да поема изотвътре информацията на мама и засега си караме още в комплект  pregnant.

МЕжду другото водя борба и с доставката на кухненските ни шкафове...
Прословутият ни ремонт приключи още преди доста време и ДО 23.05 трябваше да имаме доставени до вкъщи кухненски шкафове.
Е, да  ама не bite. Въпрос на национална ценност е масовият българин да подпише договор и да не си го спази. Днес ходихме директо до началник "Рекламации" на Мебелната къща, за да тропнем по масата и да питаме какво става с тези наши шкафове! wait Rage. Ама пак в пълен комплект - аз с коремището, а палавият Огнян на раменете на баща си, за да изглеждат двамата още по-високи, страшни и опасни ( като Бременските музиканти). Началникът звъня директно до шефа на фирмата изпълнител, откъдето ни казаха, че до края на седмицата щели да станат гонови  clock. А сега да ви попитам - едни смотани шкафчета, вярвате ли, че за изминалите 40 календарни дни са изработени до някъде, та сега за 1 седмица ще ги довършат. Аз лично съм убедена, че тепърва ги започват да ги правят, но имам обещанието, че до 10 дни ще са у нас със сигурност. Думата си я даде началник пласмент, в противен случай  smile3537 #Splat boo.

ТА така, между другото, оправяйки разни проблеми свързани с обзавеждане и покупка на кола, мисля, че и бебе ще си имам  Joy, че отвреме-навреме забравям за най-важната радост  hahaha.

ХАйде, утре няма да си мисля за нито една раждаща! Отсега пожелавам да минава леко, само следобеда ще дебна за нови бебета. ПА то не се и знае, дали няма и аз да вляза в класацията на първа страница с поредния мъжага.

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 18:39 от Lioness

# 208
Честито на Алгара за малкия юнак Георги ,да е здраво и смело дете.  Peace Ей след "г "идва "д" ,значи е мой ред  Laughing ,ами така де аз така или иначе съм си планувана за утре  Grinning

# 209
Algara, ГОЛЯМО ЧЕСТИТО И НА ТЕБ!!!    smile3501 newsm51 smile3504 Да ти е жив и здрав ГЕОРГИ, да расте умен, красив и много смел!!!   babydust7 Flowers Four Leaf Clover sun

detrixa, честито ти бракуване и на теб!  cheers Желая ви дълги години семейно щастие и пълна къща с детски смях!  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт