Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 069
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
ами така де аз така или иначе съм си планувана за утре  Grinning

Желая ти всички да мине много леко и бързо, мила и да ни се похвалиш с най-прелестното бебенце Hug

# 211
Хехе, Галя, така си и мислех, че пак си поела по автомобилните патила, но все пак допусках възможността и някое юначе да се е пръкнало днес Grinning

На Алгара - честит бебок, да й е жив и здрав и много-много успехи в живота да има.

Всеки си избира сам начина на раждане, аз лично предпочитам нормалното, понеже и първото го родих така, а и ме е страх да ми порят корема, но всеки с мнението си.
Не можах да постигна консенсус с една много добра приятелка, която твърди, че секциото е цивилизованият начин на раждане и по тези въпроси сме #2gunfire, понеже другият вид бил кравешкият начин на раждане #2gunfire
Както и да е, да се появяват бебоците, пък как, какво, що - както дойде.

Поздрави на всички и успехи на Лусия, на Кетката и на всички останали, които влизат в болница да посрещнат радостното събитие  bouquet

# 212
Една клюкичка Grinning - две от нашите юнски мами, които за съжаление ни напуснаха преждевременно, са бременни отново и едната даже чака близнаци  bouquet
Така че чудеса стават, важното е да повярваме в тях.

# 213
Algara, честит ти Георги!
Да ти е здрав и послушен и много щастие да ти носи!
Бързо възстановяване  smile3525 smile3525 smile3525

Благодаря ви за пожеланията - да ви се връщат тъпкано  Wink

Стискам палци на всички мами, които планирано или не тругват към болницата   bouquet

# 214
Едно въпросче към сключилите наскоро брак мами:
Нужно ли е да се боря да си сменя личната карта преди да родя или брачното свидетелство е достатъчно, за да пише в акта за раждане новата ми фамилия?

# 215
  • София
Парлева, ти възстанови ли се вече от секциото?
Каква упойка ти сложиха?
Мамите, които са родили вече като имат повечко време да разкажат патилата си, ако имат желание, разбира се. Simple Smile

Днес ходих да ми свалят конците.Възтановявам се,доктора каза още няколко дни да си щадя раната.Абе може да се каже че съм вече доста добре.Упойката ми беше епидурална,лошото беше ,че като ме пусна упойката и ми сложиха обезболяващо то не ми подейства и се видях в чудо.Също ми беше странно в Токуда ,че ми пестяха обезболяващите-мен ме боли\хората глава ги боли и пият аолин\ а те се правят на луди по 3-4 пъти трябваше да им напомням ,че много ме боли и искам обезболяващо\биха ми общо 3 с много молби ,като едното не ми подейства\.
Мъчи ме друго-Валентинчо не е качил нищо,хич не се храни както трябва-сърцето ми се къса.Започва настървено в началото и след 3-4 мин вече спи-и не мога да го събудя.

Algara, честит ти Георги!

# 216
  • Варна
Честито бебенце на Алгара   bouquet

Една клюкичка Grinning - две от нашите юнски мами, които за съжаление ни напуснаха преждевременно, са бременни отново и едната даже чака близнаци 
Ей такива неща обичам да чета  Hug

Ние си имаме количка  Flutter В четвъртък ще я докарат и ще ви я покажа. И за да съм си вярна на стила пак смених модела  Crazy Но вече край - капарирана е!

Парлева, с епидурална ти правиха секциото, така ли? На мен казаха, че не можело с нея, защото обезболява, но съм щяла да мога да мърдам макар и неволно и така да преча  Rolling Eyes При теб имаше ли такъв момент?

# 217
Честит ни Герги-ГОЛЯМ МЪЖ!Да се храни добре и да не плачи много! А на майка му бързо да се възстановява! И на младоженците честито
Едно въпросче към сключилите наскоро брак мами:
Нужно ли е да се боря да си сменя личната карта преди да родя или брачното свидетелство е достатъчно, за да пише в акта за раждане новата ми фамилия?
ХМ! newsm78 чак пък борба, то в парите е работата за 3 дена 30 кинти експресна поръчка! Трябва да попиташ някой компетентен! Момичета аз днеска 12 км минах и никакви симптоми! Какво да правя незнам Викам на мъжът ми "На детенцето вече му е тясно", а той ми вика "Кажи му, че кошарата му е празна" Лъвичке това с шкафчетата си е нещо напълно нормално ми се струва! Макар, че аз миналата година случих на едни турци които в турция правят нещата,Като дойде срока на деня ми звъннаха и ми казаха идваме да монтираме! Турци мурци евала им правя много хубаво и прецизно бяха направили нещата! И аз искам да си гушкам вече бебето, ама и малко ме е страх! И днес поръчах количка да се похваля! Абе ако не родя тази седмица другата няма де да ида! Joy

# 218
  • Варна
Момичета аз днеска 12 км минах и никакви симптоми! Какво да правя незнам
Що не пробваш да полежиш един ден  Mr. Green Може на детенце да му харесва да го люлееш по разходки и да се разбунтува като спреш  Flutter

# 219
Момичета аз днеска 12 км минах и никакви симптоми! Какво да правя незнам
Що не пробваш да полежиш един ден  Mr. Green Може на детенце да му харесва да го люлееш по разходки и да се разбунтува като спреш  Flutter
  newsm62 ще ме умориш! то детенцето чака да чуе лекцията в четвъртък на 9 месеца  smile3534

# 220
Браво, момичета! Само така! Продължавайте с хубавите вести.  bowuu
Честито, госпожо Евтимова! С пожелание за безоблачно щастиe, много
 luvbed и прелестно  newsm30

Алгара, да ти е живо и здраво синчето! С много любов да го отгледате, а той да ви я върне стократно.  newsm51
Лусия, с теб сме. Ще ви чакаме да се завърнете с прекрасно, здраво бебенце.  Hug
Ех, Лаленце, ама хубава клюкичка, а! Повечко такива да си хортуваме...  Wink
Уси, струва ми се, че Светли е права. А поспри малко и ще видим какво ще стане...  Laughing
И честити колички и на двете ви.
Лъвичке, аз ще пропусна коментара си по въпроса за шкафовете, мебелистите, майсторите и т.н. Като, че ли я дъвкахме вече доста пъти и сме единодушни по въпроса.   #2gunfire
Парлева, какво казва педито относно храненето? За съжаление едва ли ще ти дам добър съвет относно кърменето, тъй като и аз първия път голям зор видях и сякаш някак си не се получиха нещата. Стискам палци да решите проблема бързо и еднократно  Hug

# 221
  • welcome to the Jungle
Мъчи ме друго-Валентинчо не е качил нищо,хич не се храни както трябва-сърцето ми се къса.Започва настървено в началото и след 3-4 мин вече спи-и не мога да го събудя.
Мацка, само дано педката не ти е наговорила купищата от техните дежурни глупости " кърмата ти е водна", "я го захранвай с адаптирано мляко, за да видиш колко изяжда", "не ти стига кърмата" и ред такива недоразумения  #Cussing out
Сега, първо се поуспокой! Има бебета, дето в първите месеци растат и ядат като за световно, а има и такива, дето още се адаптират към новия свят, папкат, акат и се настройват.

Съветът ми е - влез в "кърмаческия форум" и попитай как да храниш спящото бебе и как да го разсънваш. Вярвай ми, не си първата или единствена с този проблем и страшно много ценни съвети ще получиш.
УСПЕХ!

Иначе за аулина - като родих миналия път ме предупредиха, че аналгетиците минават през кърмата и действат много зле на бебето... Мен ме болеше зверски главата  от упойката и въпреки всичко си позволих няколко. Та, Парлева, вероятно и затова не са се натискали да ти дават такива лекарства. Или просто не си ги спазарила Crazy.

аани, права си, за шкафчетата няма какво да говоря  Blush. ТО обратното да беше станало - щеше да е за оповестяване   bouquet

Светли, честита количка   bouquet!

ЛАленце, сподели кои са тези мами - сигурна съм, че не е тайна.

Айду сладурки, утре ако се загубя - да знаете - на оглед на автомобили съм  Joy.

# 222
Честито на всички новоизлюпени родители!!  Hug Да са живи и здрави бебоците и с много късмет в живота!!!  Heart Eyes
Честито и на новите семейства! Много любов, разбирателство и детски смях!   bouquet
Парлева, много често новородените заспиват бързо на гърдата, не се плаши. Диана беше така, понякога помагаше пощипване, смяна на гърдите, смяна на памперса. Ако ли пък не-кърмих по-начесто. В Библиотеката на Кърмаческия мисля, че има специални статии за сънливите бебета. Не се отказвай! Успех!  Hug

# 223
  • Емаесесаесесапипиа
Поздрави на всички бъдещи (и настоящи) новоизлюпени юнчета. И ние си имаме юнче, което на 3.06. ще стане на 2 годинки.
Специални поздрави на ШоШи, която ми е колежка от университета с пожелания за леко раждане и бързо влизане в релси след това!
Юни е чудесен месец за новородено!

# 224
  • София
Е... една седмица да не погледне човек и дъжд от бебенца. Браво.
Честито на мама Диди и двете куклички  newsm51
на Казакова и Вальо  smile3525 /голям е хубавец/
на Алгара и Георги  smile3525
на Елз и Никола  smile3525
на Рени и Светослав  smile3525
и на Дидка бандидка и малкият мъж  smile3525
и на всички щастливи татковци разбира се

Общи условия

Активация на акаунт