Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какво представлява спиналната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение включват усещането за болка преди, по време и след раждането при нормално раждане, докато при цезарово сечение болката обикновено се усеща само след раждането. Освен това, цезаровото сечение е хирургична процедура с потенциални рискове и ограничения за бъдещи бременности, докато нормалното раждане е естествен процес.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какво представлява спиналната анестезия?
-
Какви са основните разлики между епидуралната и спиналната анестезия?
-
Какво е разкритието по време на бременност?

Да сте всичките много щастливи и само хубави неща да ви се случват като на новообебилите се мами:

и съм много щастлива, че успях да прекарам цяла седмица в мързел и глезене с милия ми вече съпруг 
Дано да бъде такъв и занапред
много да се слушкате и обичкате.На г-жа Евтимова желая много семейно щастие и послушно бебе.

.. Сами се сещайте за каква "приказна" кола става дума, след като 10% от стойността и бяха свалени отраз
без пазарлък... За самата кола не ми се говори - в градския транспорт ми се струва по-ново и запазено.
.
.
. Въпрос на национална ценност е масовият българин да подпише договор и да не си го спази. Днес ходихме директо до началник "Рекламации" на Мебелната къща, за да тропнем по масата и да питаме какво става с тези наши шкафове!
. Ама пак в пълен комплект - аз с коремището, а палавият Огнян на раменете на баща си, за да изглеждат двамата още по-високи, страшни и опасни ( като Бременските музиканти). Началникът звъня директно до шефа на фирмата изпълнител, откъдето ни казаха, че до края на седмицата щели да станат гонови
. А сега да ви попитам - едни смотани шкафчета, вярвате ли, че за изминалите 40 календарни дни са изработени до някъде, та сега за 1 седмица ще ги довършат. Аз лично съм убедена, че тепърва ги започват да ги правят, но имам обещанието, че до 10 дни ще са у нас със сигурност. Думата си я даде началник пласмент, в противен случай
.
.
Желая ви дълги години семейно щастие и пълна къща с детски смях!