Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какво представлява спиналната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение включват усещането за болка преди, по време и след раждането при нормално раждане, докато при цезарово сечение болката обикновено се усеща само след раждането. Освен това, цезаровото сечение е хирургична процедура с потенциални рискове и ограничения за бъдещи бременности, докато нормалното раждане е естествен процес.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какво представлява спиналната анестезия?
-
Какви са основните разлики между епидуралната и спиналната анестезия?
-
Какво е разкритието по време на бременност?

!
или недай си боже е кръв.Като си влезнах в къщи видях че е без цвят и усетих отново същото.Много се притесних защото хич не бях готова да раждам.Обадих се на доктор Димитров от Токуда и той ми каза да тръгвам към него.Събрах в една чанта това-онова и в най-голямото задръстване тръгнахме от Люлин за Токуда.В 10 25 благополучно пристигнахме.Почна се-Документи,Иследвания и т.н.Доктора каза че ако имам някаква бакт.инфекция ще е секцио.Аз си държах на нормалното.Докато чакахме иследванията тоновете почнаха да падат и докт.каза че е по-добре за бебо да го вадят.Имам чуството ,че вече всички докт. искат да ги вадят секцио.Е извадиха го в 12 56 -моя красив бебок.И да уточня че се роди 2890.Добре че вървеше по-едричьк.Ще кача и снимки.Радвам се че всичко мина и свърши благополучно.НЕ Е СТРАШНО !Баба е на помощ в къщи ,само се моля да ми е по -лека следродилната депресия.Днес още не съм плакала
!
Като се има предвид , че има множество описани случаи на естествено раждане,в което жените са описали,че изобщо не ги е боляло......

Да ви разкажааааа! Как съм се нервила на тъпия личен доктор няма да ви разправям,изядох един сладолед и ми мина горе долу
Ако не бърза на 5 юни ще ме види пак доки и ще предизвика раждане ако не съм родила до тогава! А за тоновете голям майтап!Бях пила една бира
преди консултацията и бебо се опианчил и задремал тоновете му малко кофти!И аз викам на акушерката "Пила съм бира!" И тя се успокои и ми вика ами да в бирата има хмел а той действа успокояващо, бутна го и като се събуди му се оправиха тоновете! И другото което ме посъветва доки е да ходя многооооо! Та от утре почвам маратона
Честити близначета на мама диди!
Ето ви нещо да се посмеете 
.
. Аз също не си усещах краката ...едва леко мърдах пръстите
.
, защото никакъв преглед не ми е правен от месец насам..само мерим тоновете
. 
нещо ме е хванало шубето и се надявам, че детенце ще си кротува в коремчето ми до идването на термина. Ох надявам се времето да се оправи, защото в тези дъждове съм вързана да си стоя в къщи, а въобще не ми се иска,а нали е хубаво дас е движим повече