Мамо, АПРИЛчето ела гушни, че коликите мъчат го уви.

• 15 192
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА!!!
Нека имат щастливо и безгрижно детство

Сиси, ние сме с такава кошара и може да се сложи въртележка. Предполагам зависи от механизма, който затяга стойката, но нашата си седи стабилно.
Теволере, аз на месечинката се престраших и се дръпнах с епилатора и нямаше проблем Peace
Бибка-залъгалка - от раждането се опитвах да и я бутам в устата и все не я задържаше и се бях отказала. Научила се е да си смуче ръцете, даже вече знае, че може и палеца да си пъха в устата. Вчера обаче бях малко по-упорита, защото я виждам, че и се спи а не може да заспи и в шезлонга и бибата се кротна. Та, успява вече да я задържа доста дълго време, но като си я бутне сама и се събужда с мрънкане. Сега обаче ми е много гузно - вместо да си я приспя на ръчички, седи сама с бибата. А и тя не е от най полезните навици. Чудя се дали да не и я давам толкова често, ама май е по-добре да смуче биба, вместо палец.
На какво мнение сте вие - давате ли залъгалките?

# 256
Честит празник на всички дечица!
Амалия днес има мини-рожден ден! Черпя ви виртуално!

Бенита, Мия не иска залъгалка изобщо. не я задържа и очевидно не й харесва. същото е и с шишето. явно ще я захранвам с лъжичка, когато му дойде времето.

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 10:24 от Ламята неСПАСКА

# 257
  • Пловдив
Честита втора месечинка на Амалия   bouquet
Рая също мислех, че не я харесва. В последните дни аз и я държах в устата, само и само да не си яде ръцете, че един ден мога да и махна бибата, ама палеца  ще си е винаги с нея...
Дано да ми е правилна логиката и да не съм сгрешила.

# 258
  • София
Честит празник на всички дечица!

Нека детството им е пълно с весели игри, щастие и забавления!

Честито и на всички мини рожденници!

за залъгалката бях много против да я ползвам, но детето се успокоява когато е с нея  и се приспива само. ако я приспа на ръце, оставя ли я се буди, а така си спи спокоино. вярно е, че биберона е развъдник на бактерии, но аз имам няколко, на ден ги стерилизирам поне веднъж всичките и и ги давам всичките. Казаха ми, че биберона след време може да се махне, но палеца няма как и е много по-трудно да се откаже ако е свикнало детето да си го смуче.

# 259
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ДЕЧИЦА И БЕБЕНЦА ! ДА СА ЗДРАВИ И ДА ИМАТ МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!

Гледах клипчето на Кико на Христина и разбрах, че това е смеха, който и Томи има.Просто мислех, че трябва да е по-силен и гърлен.Голяма съм патка, как издевателствам над детето си.А съм на мнение, че децата не трябва да се пришпорват и тр.да следват индивидуален ход на развитие.Днес , по случай празника му обещах, че повече няма да го правя!!! Naughty

# 260

Честит празник на мини-рождениците и честит 1-ви юни на всички сладки априлчета и техните каки и батковци! Да пораснете големи, здрави, умни, красиви и мнооого щастливи!
За усмивките - ние сме от сериозните. Дани бръчка чело и ни гледа изпод вежди - строг, но справедлив Wink Laughing. Смее се най-често на сън, при това с глас се смее. Не знам какво сънува, но явно се забавлява повече, отколкото с нашите маймунджилъци Crazy.
Залъгалката - принципно бях против. Но откакто видях едно момиченце на година и нещо с деформиран от смукане палец, реших, че в крайна сметка е по-добре залъгалка Crossing Arms.
Прегръдки на вас и бебчовците lovekiss!

# 261
  • София
Страчи и при мен течовете продължават с пълна сила  ooooh!. А днес е 40-тия ден. Вече се чудя дали някога ще спрат.....
Честит празник на всички бебчета и по-големи дечица.  Tada
Утре съм на изпит, за който дадох 1300 лв., а не успях да се подготвя покрай бременността и бебето- и сега ми е криво- не съм свикнала да се провалям, а няма шанс да го взема- много е труден и съм минала само 1/3-та от материала  smile3518.

# 262
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Весел празник на всички бебенца, каки и батковци! Весел празники на всички нас, които понякога сме деца!  Joy
Благодаря на 450 за прекрасните теми, които поддържа!   bouquet
Благодаря на zazu1 и benitta за казването на това как да си сложим снимки на прекрасните деца!   bouquet   bouquet
Прекрасен ден на всички нас!  Joy

# 263
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И НАЙ-ВЕЧЕ НА ГОТИНИТЕ АПРИЛЧЕТА!!!

Тъкмо си идваме от детска консултация. Белослава е надала и този месец 800 грама, та вече сме 5300 кг и сме дълги цели 60 см. Сложиха ни и ПЕНТАКСИМ-а. Учудващо за мен тя не се разплака, напротив раздаваше усмивки наляво-надясно и докторката и сестрата си умряха от умиление. А аз цяла седмица се тревожа как ще я понесе. Заредила съм се с Панадол за всеки случай, въпреки че педиатърката каза, че нямало да има проблеми дори можело да си я къпя. Посъветва ме да спра Вигантола, който давах профилактично по 2 капки на ден, понеже е топло и ще я извеждам всеки ден навън. Също така препоръча да включа сок от ябълка. Първи ден 10 мл, като увеличавам дозата с по 10 мл до петия ден и после да остана на 50 мл. Като свикне можело от другия месец да й давам сок от всичко без ягоди и малини. Цитрусите също не са препоръчителни, тъй като се внасят и им слагали стабилизатори за да са по-трайни. Не знам дали да избързвам със сока? newsm78

# 264
Също така препоръча да включа сок от ябълка. Първи ден 10 мл, като увеличавам дозата с по 10 мл до петия ден и после да остана на 50 мл. Като свикне можело от другия месец да й давам сок от всичко без ягоди и малини. Цитрусите също не са препоръчителни, тъй като се внасят и им слагали стабилизатори за да са по-трайни. Не знам дали да избързвам със сока? newsm78

Здравейте и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЪКРОВИЩА.

Искам да споделя за сокчетата че със сина ми процедирах така, започнах да давам след като влезнахме в 3 месец или при навършването на 2 месеца както съте вие вече slance80 и въпреки мнението на много от мамите във форумите му се отрази много добре. Но да поправя педиатърката ти, аз започнах с по 1 лъжичка, като много бавно и внимателно увеличавах като следях как му се отразява докато станаха максимум 30 мл. а не 50мл. Синът ми нямаше колики от сокчето, не направи алергии и въобще много лесно го прие и много добре му се отразиха. Живот и здраве мисля с дъщеря ми да запшочна като стане на 2 и 1/2 месеца и пак мнооого внимателно.

Peace

# 265
Здравейте, защо немога да кача снимки в албумчето, аз ли нещо се бъркам или има промяна ?

# 266
  • София
kler пробваи да излезеш от акаунта и после пак да напишеш името и паролата. Може да е забило нещо и да се оправи.  Simple Smile

# 267
450, как беше регистрацията за Нетера ?
Момичета, може ли някоя да ми каже люлките на Fisher price до колко килограма са или месеци ? Нещо не мога да се ориентирам в сайта им...  newsm78 http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2001&e=detail&sit … gsw&pid=35544
Ние си купихме шезлонга и сме много доволни, беби веднага заспа  Peace След като предната нощ заспа в 7ч. сутринта, дано тази нощ поспи... Praynig
Илит, тенкю, че ни открехна за Марсел
Peace  Hug

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 21:40 от Stra4iatela

# 268
  • София
Регистрацията в нетера е:
user: aprilki
password: aprilki

# 269
  • София
Здравейте!
Да са ни живи и здрави дечицата! newsm51
Днес си наваксахме с малката стоенето вкъщи заради дъждовете и мама и бебе са много щастливи.
Относно лохиите и при мен все още текът като ту са почти спряли ту се засилват, но мисля другата седмица да посетя док, та да видим какво ще каже.
Мамчета, дайте съвет какво да направя с мойта беба, че от няколко дни си яде ръцете, а като и сложа бибата в устата, надава такъв рев, че все едно я колят. Мисля да пробвам с друг модел биба, но мисля, че резултата ще е същия. Weary

Общи условия

Активация на акаунт