"майчин дом "варна

• 62 486
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Лошото е че незнам как ще раждам.Последния път когато ходих при Цветкова ми каза че ако бебенцето ми стане много над 3кг ще раждам секцио понеже аз самата сам по тясна. Много съм изплашена от секциото.
А тя как ще отгатне колко тежи бебчето ти? Само догадки.. Разгледай и в една друга тема: Акушер-гинеколози - Варна. Там има доста инфо.

# 151
Лошото е че незнам как ще раждам.Последния път когато ходих при Цветкова ми каза че ако бебенцето ми стане много над 3кг ще раждам секцио понеже аз самата сам по тясна. Много съм изплашена от секциото.
А тя как ще отгатне колко тежи бебчето ти? Само догадки.. Разгледай и в една друга тема: Акушер-гинеколози - Варна. Там има доста инфо.

и аз мисля че е малко относително това което би могло да ми каже за теглото на бебето
но съм толкоав доверчива и наивна че бих се съгласила със всичко и все пак си мисля да се допитам и до друг гинеколог

# 152
Днес бях на преглед при Юдова и останах доволна,прегледа ме много внимателно и беше много мила
Важно е да имаш доверие на лекаря си. Нямам преки впечатления от нея. За всеки лекар има много противоречиви мнения, вкл. и моята лекарка. Но тя досега не ме е разочаровала, внимателна и прецизна е, не ме претупва и се чувствам добре при нея.

# 153
Здравейте,отново.Преди време бях попитала за д-р Наталия Юдова.благодаря за отговорите,на всички.сега след близо2 месеца искам да споделя лични впечатления.очарована сам от нея и като лекар и като човек.отидох първоначално само на преглед бременна в 8ми месец.държа се страхотно с мен обясни ми внимателно всичко за операцията,за упойката и за възстановителния период.прегледа ме на 4д апарата и се разбрахме да и се обадя да уговорим операцията.след близо месец и звъннах и останах изненадана от това че веднага се сети за мен и дори беше запазила ден и час за операцията както бяхме говорили.постъпих в майчин дом,операцията мина успешно и сега имам страхотно момченце,благодарение на д-р Наталия Юдова.така че за мен не е от значение това че е млад специалист и още се учи по важното е че се старае и се отнася добре с пациентките си.всеки ден идваше да ме прегледа независимо че не е на смяна, и отговаряше на всичките ми въпроси.преди да ме изпише ми поиска телефон и ме помоли да и се обадя да и кажа как се възстановявам.повярвайте ми през целия ми престои не видях някои от прехвалените специалисти да се държи така с пациенти те си.успех на всички.пожелавам живи и здрави бебчета.

# 154
Здравейте, момичета, като ви изчетох и останах с впечатлението, че положението в Майчин дом май се е влошило. Аз съм бременна в 5г.с., от Бургас съм и се бях насочила да се запиша за ЖК там. Но сега съм разколебана. Искам да се запиша по здравната каса и май за сега съм се спряла на Д-р Георгиев. Искам да ви попитам, има ли разлика в изследванията, броя на прегледите и т.н. ако си по здравна каса и ако си си платил. Защото аз сега съм със лечение за завишени NK-клетки в Плевен и ми се иска да ми се обърне повече внимание на ЖК. Ако ще ме претупват, само защото съм им дала 300 лв по-малко не ми се иска. И друго искам да ви попитам, там правят ли се рутинните прегледи - Фетална морфология в 12 и 19г.с./там каквато е тройна ли беше  Embarassed/ - изследване за синдром на Даун и т.н.? И това включват ли го в цената, която си плащаш в началото? Вие в коя седмица се записахте за ЖК? Ох много ми станаха въпросите  Sad
Благодаря ви!

# 155
  • Варна
Здравейте, момичета, като ви изчетох и останах с впечатлението, че положението в Майчин дом май се е влошило. Аз съм бременна в 5г.с., от Бургас съм и се бях насочила да се запиша за ЖК там. Но сега съм разколебана. Искам да се запиша по здравната каса и май за сега съм се спряла на Д-р Георгиев. Искам да ви попитам, има ли разлика в изследванията, броя на прегледите и т.н. ако си по здравна каса и ако си си платил. Защото аз сега съм със лечение за завишени NK-клетки в Плевен и ми се иска да ми се обърне повече внимание на ЖК. Ако ще ме претупват, само защото съм им дала 300 лв по-малко не ми се иска. И друго искам да ви попитам, там правят ли се рутинните прегледи - Фетална морфология в 12 и 19г.с./там каквато е тройна ли беше  Embarassed/ - изследване за синдром на Даун и т.н.? И това включват ли го в цената, която си плащаш в началото? Вие в коя седмица се записахте за ЖК? Ох много ми станаха въпросите  Sad
Благодаря ви!

Ренка, незнам защо пускаш мухата че положението в МД се е влошило, като не ходиш там все още. По ЗК в друго заведение ще имаш само два прегледа на видеозон. Аз съм на интензивна ЖК в Майчин дом. При лекарката ми се полага преглед с видеозон веднъж месечно, но имах и две фетални досега.Предстои ми трета.На всеки две седмици съм на ЖК където ми пускат изследванията, следят тоновете на бебето ,килограми  , обиколки и стандартните неща. БХСто е включено в цената. Там НК клетките няма как да ги следят,аз също бях с такива,но ако ти се налага вливане на Имуновенин или друго, ще ти го влеят както ти го е предписал имунолога или генетика. Аз самата вливах там веднъж преди бременноста обаче и затова си платих 40 лв. което е само за престоя. Освен това ако имаш проблеми по време на бременноста, даже през ноща да се случи нещо, дежурните никога няма да те върнат и ще звъннат на лекаря ти.За съжаление в другите болници дежурните се чудят как да се отърват в такива ситуации.

# 156
Много ти благодаря за инфото pukanka, съжалявам, ако сте ме разбрали погрешно, ни най-малко не съм искала да "пускам мухата" че там вече е лошо, просто с такова впечатление останах от темата. Извинете ме. Би ли ми споделила ти при коя лекарка ходиш, може и на ЛС. Поздрави на всички и се надявам, че ще си помагаме, нали за това сме тук  Hug

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 16:48 от renka79

# 157
  • Варна
Много ти благодаря за инфото pukanka, съжалявам, ако сте ме разбрали погрешно, ни най-малко не съм искала да "пускам мухата" че там вече е лошо, просто с такова впечатление останах от темата. Извинете ме. Би ли ми споделила ти при коя лекарка ходиш, може и на ЛС. Поздрави на всички и се надявам, че ще си помагаме, нали за това сме тук  Hug

Аз посещавам Халачева. Най-добрите там от моята гледна точка са освен нея, Яков старши и Георгиев, зависи какво точно търсиш,отношение или истински специалист. За моята лекарка има и доста негативи, докато за Яков и Георгиев не съм срещнала такива. В много и различни ситуации съм опознала всички лекари там. Преди да отворят Майчин дом съм била много пъти в АГ, и щом съм решила повече да не стъпвам там, значи има защо.Но не обичам да разказвам подробности за минали неща. Смятам че в Майчин дом стават все по-добри откъм обслужване,техника и специалисти,въпреки че наплива е огромен. За около 4 години имам сигурно над 100 посещения там и никаква критика. Peace

# 158
Много ти благодаря, вече съм сигурна, че Георгиев ще е моят лекар  Simple Smile  Само ще ги разпитам за това какви са изследванията когато си по здравна каса или платено, защото за това се чудя сега, но предполагам, че ще избера платения вариант. Поздрави

# 159
  • Варна
Много ти благодаря, вече съм сигурна, че Георгиев ще е моят лекар  Simple Smile  Само ще ги разпитам за това какви са изследванията когато си по здравна каса или платено, защото за това се чудя сега, но предполагам, че ще избера платения вариант. Поздрави
Миналата година към абонамента по ЗК имаше доплащане, което изравнява двата пакета (платено и по каса). А Георгиев е мн.добър избор и според мен.

# 160
Здравейте аз съм от Бургас и мисля да раждам в Майчин дом Варна иска ми се  да е секцио защото ако раждам нормално трябва да отида във Варна от начаялото на 9 месец.Единственото което съм чувала е за Д-р.Капка Атанасова защото една позната е раждала секцио при нея.Можете ли да ми кажете нещо за тази докторка или да ми препоръчате някой друг за секцио.Благогаря ви ако ми помогнете с тази информация.

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 11:07 от Aleks84

# 161
Аз попаднах на нея и изобщо не съм доволна Naughty Не съм раждала ставаше въпрос за преглед(по спешност) но отношението и много ме обиди.От кабинета и излязох разплакана и уплашена.Може да е добър специалист незнам но отношението и към мен не беше много човешко-тя всъщност не е длъжна де но това е моето мнение.Може би аз съм по-чувствителна и имах нужда да поговоря с някой специалист който не да ме наплаши направо а по-дискретно да ми обясни положението.

# 162
Здравейте аз съм от Бургас и мисля да раждам в Майчин дом Варна иска ми се  да е секцио защото ако раждам нормално трябва да отида във Варна от начаялото на 9 месец.Единственото което съм чувала е за Д-р.Капка Атанасова защото една позната е раждала секцио при нея.Можете ли да ми кажете нещо за тази докторка или да ми препоръчате някой друг за секцио.Благогаря ви ако ми помогнете с тази информация.

не е задължително да е секцио и да отиваш от началото на 9м във Варна.Всеки добър лекар при ехографски преглед може да предвиди дали наближава раждане и да си подготвена е трябва повече пазене ,пък и доста момичета са пътували със започнали контракции и са стигали навреме.
А иначе за лекар аз препоръчвам д-р Яков и за нормално и за секцио.Избарх го ,защото имах информация за него,очаквания,че всичко ще е ок с него и така и беше.Раждах нормално и съм много доволна.  Peace

# 163
Единственото което съм чувала е за Д-р.Капка Атанасова защото една позната е раждала секцио при нея.Можете ли да ми кажете нещо за тази докторка или да ми препоръчате някой друг за секцио.Благогаря ви ако ми помогнете с тази информация.

И двете си деца съм раждала при нея, и двата пъти секцио. Перфектен специалист.
Въобще не ме е вълнувало дали е усмихната и любезна (а всъщност винаги е била).
Съгласана съм с мимозата, че не е задължително да е секцио. Най-добре да се срещнеш с лекаря, който си избереш  Peace

# 164
  • Варна

По принцип за секцио най-добрите са Яков старши и Георгиев.

Общи условия

Активация на акаунт