"майчин дом "варна

• 62 472
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Всички диктори ми казват 4е е по добре ако раждам секцио да е с някъква упойка която не ме приспива а съм си будна ама не усещам нищо а мен как ме е шубе как така щте ми ровят в корема а аз ще си лежа просто ей така.Някой знае ли нещо за тази упойка раждал ли е някой така?

В майчин дом слагат спинална при секциото, като анестезиоложката има готовност за секунда да те приспи ако нервата ти не издържи. И приспива с някакви транквиланти, а не че минава на пълна упойка. Така че споко. И аз съм пъзла, ама като ми обясниха тия неща там, се успокоих. Аз може би ще издържа докато изкарат бебето,което става бързо, а вече като ме шият ще искам да спинкам.

# 181
ох незнам знам 4е се усещало нещо не е болка ами нещо като гъдели4кане и много те клатели нещо абе незнам само съм 4увала може и да не е така мосля края на октомври пак да отида до там и да ме види този доктор който 6те ми прави секциото и тогава може би и те щте ми обяснят пове4е защото аз съм дале4е а съм ходила на преглед в МД само 1 път а тука няма кой да ти обясни каквото и да било затова раз4итам и на вас пове4е да ми разкажете това онова

# 182
yoyoana-ти как ще раждаш нормално или секцио ние май сме с 1-2 дена разлика в термина аз съм на 27 декември?

# 183
Здравейте!Бременна съм в 15 седмица,от Бургас съм,но смятам твърдо да раждам във Варна.Вече ходих на един преглед,преди 10 дни,при д-р Георгиев и останах много доволна от обстойния преглед(досега толкова дълъг и внимателен преглед на видеозон не ми е правен,а това ми е втора бременност),смятам да се запиша там на консултация и живот и здраве да раждам там,насочила съм се към секцио.Само да кажа за спиналната упойка,првили са ми операция с такава упойка-абсолютно нищо не се усеща,за около минута се парализираш от кръста надолу,нямаш никакаво усещане-режат ли те и т.н.Пожелавам на всички леко раждане!

# 184
Алекс84,изчисти си личните съобщения,кутията ти е пълна и не мога да ти пратя отговора си!
Съжалявам,че не пиша по темата!
Аз раждах в Майчин дом-много съм доволна и с прекрасни спомени!

# 185
Криска сега ще я из4истя ама аз имам само 9 писма и пише 4е имам 90 процента свободно място незнам какво става

# 186
lucinda-аз сега 4ета отговорите на доктор от МД в сайта на болницата и да ти кажа има доста интересни въпроси на моми4ета от Б-с. то4но  и съответно отговори про4ети ги ако искаш

# 187
yoyoana-ти как ще раждаш нормално или секцио ние май сме с 1-2 дена разлика в термина аз съм на 27 декември?
Моят термин е  31.12 Simple Smile ЖК ми води д-р Бейлерян, живот и здраве тя ще ме изражда. Говорих с нея, таза ми е перфектен за нормално раждане. Изобщо не ме е страх от това, предпочитам го вместо да ме режат. Само бебка да не се обърне.. Simple Smile
Защо не дойдеш при нас в отчетните, много декемврийски сме се събрали.

# 188
И аз много искам да раждам нормално и никак не ме е страх защото ве4е имам 1 раждане нормално макар и 9 часа,но трябва да дойда във варна в началото на 9 месец за да чакам контракциите да започнат а в никакъв случай не бих рискувала да тръгна от Бургас с контракции защото не се знае нищо и затова ще раждам секцио а от него много ме е страх.А там където ми казваш че сте се събрали декемврийки нещо незнам как да го намеря.Ако можеш да ми помогнеш малко

# 189
# 190
Здравейте!Можете ли да ми кажете каква е разликата между ЖК по здравна каса и платената в Майчин дом(освен в цената).Бихте ли ме посъветвали на коя да се запиша.Първата си браменност карах там и бях по здравна каса и доплащах,но сега се замислям кое е по-добро.Доволна съм по принцип.Но до скоро имах отлепване и околоплодните ми води са на границата и поради тази причина почти всяка седмица ме викат на видеозон.За това се замислям дали не е по-добре да съм платена.Според вас повече внимание ли се обръща ,повече ли са видеозоните и т.н.За раждането бях мн доволна.Родих нормално при Д-р Георгиева.Всички бяха внимателни и имам само хубави спомени, въпреки че лежах за задържане и родих почти месец по-рано.

# 191
естествено че има разлика в платените консултации , особено пък в Майчин дом , да не кажем че това е най-важното там

# 192
Здравейте!Можете ли да ми кажете каква е разликата между ЖК по здравна каса и платената в Майчин дом(освен в цената).Бихте ли ме посъветвали на коя да се запиша.Първата си браменност карах там и бях по здравна каса и доплащах,но сега се замислям кое е по-добро.Доволна съм по принцип.Но до скоро имах отлепване и околоплодните ми води са на границата и поради тази причина почти всяка седмица ме викат на видеозон.За това се замислям дали не е по-добре да съм платена.Според вас повече внимание ли се обръща ,повече ли са видеозоните и т.н.За раждането бях мн доволна.Родих нормално при Д-р Георгиева.Всички бяха внимателни и имам само хубави спомени, въпреки че лежах за задържане и родих почти месец по-рано.

Аз съм на платена ЖК в МД-Варна и знам, че при ЖК по ЗК не е включен Биохимичен скрининг (който всъщност е около 25лв?). Иначе на видеозон ме гледат веднъж месечно, а последните 2 месеца -  2 пъти месечно.

# 193
Да се включа и аз.Всъщност не е по темата.Искам само да кажа ,че много добро впечатление ми направи д-р Борис Яков.Не съм чела цялата тема,но от това което прочетох не срещнах никакви отзиви за него.Някой да знае случайно дали при него може да се ражда секцио?

# 194
  • Варна
Да се включа и аз.Всъщност не е по темата.Искам само да кажа ,че много добро впечатление ми направи д-р Борис Яков.Не съм чела цялата тема,но от това което прочетох не срещнах никакви отзиви за него.Някой да знае случайно дали при него може да се ражда секцио?
Трудно ще срещнеш нещо, защото той не преглежда на кабинет, а е само в отделението. За секцио не знам, трябва да питаш на регистратура. Иначе от престоите си в отделението и аз имам хубави впечатления. Той прави лапаро на моя позната и тя остана доволна.

Общи условия

Активация на акаунт