"майчин дом "варна

• 62 414
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
И д-р Бейлерян е в подкрепа на нормалното раждане Simple Smile

# 241
Момичета, имам много спешен въпрос. Някоя лежала ли е в МД за задържане в 5-6 месец от бременността? Ще съм ви много благодарна ако споделите впечатления  bouquet
В 6м лежах там ,защото прокървих.Първо звънях посреднощ,пътувах от др. град до Варна,Яков дойде прегледа ме,заведе ме в отделението,настани ме,зададе лечение и пр.Постоянно ме наблюдаваха ,бяха невероятно мили без да ме притесняват и да ми висят на главата..Слава богу всичко мина и се размина,пуснаха ме вкъщи  Peace Питай ако има още нещо .
С мен имаше едно момиче,коте от първия ден на бремеността трябваше да лежи вече втора бременост,постоянно на инжекции,даже ядеше легнала,възхитих се на търпението и  PeaceСтанала за малко щото имали гости и прокървила-веднага на системи в отделението..Надявам се всичко е било наред и с нея.
За нормално раждане на първо място- Максим Яков даже не иска и епизиотомии да прави дори ако ти искаш  Grinning Аз лично по едно време вече исках ,обаче тоъ-НЕ,с епизиотомия всеки знае...
Бейлерян,д-р Георгиев ,Халачева...

# 242
Момичета, имам много спешен въпрос. Някоя лежала ли е в МД за задържане в 5-6 месец от бременността? Ще съм ви много благодарна ако споделите впечатления  bouquet
В 6м лежах там ,защото прокървих.Първо звънях посреднощ,пътувах от др. град до Варна,Яков дойде прегледа ме,заведе ме в отделението,настани ме,зададе лечение и пр.Постоянно ме наблюдаваха ,бяха невероятно мили без да ме притесняват и да ми висят на главата..Слава богу всичко мина и се размина,пуснаха ме вкъщи  Peace Питай ако има още нещо .
С мен имаше едно момиче,коте от първия ден на бремеността трябваше да лежи вече втора бременост,постоянно на инжекции,даже ядеше легнала,възхитих се на търпението и  PeaceСтанала за малко щото имали гости и прокървила-веднага на системи в отделението..Надявам се всичко е било наред и с нея.
За нормално раждане на първо място- Максим Яков даже не иска и епизиотомии да прави дори ако ти искаш  Grinning Аз лично по едно време вече исках ,обаче тоъ-НЕ,с епизиотомия всеки знае...
Бейлерян,д-р Георгиев ,Халачева...

Харем, ако искаш уговори се Добрева да ти е анестезиолога. Аз така направих, и не сбърках. Тя слага предварително местна упойка някаква, и след минута без да усещаш нищо слага епидуралната или спиналната, според зависи. Другия анестезиолог там, Мечоров, не прави такова обезболяване предварително и от приятелки знам, че час от 3-4 път уцелва мястото и че е болезнено слагането при него. Ако имаш уговорка с Добрева, ще дойде по което и да е време.Аз така я вдигнах в 4 сутринта като ми изтекоха водите. Имам 5 различни упойки при нея и една при Мечоров и да ти кажа разликата от работата и отношението на двамата е огромно.
Ей с това  хич не съм съгласна ама изобщо  Laughing Мичоров според мои и чужди наблюдения е много по-добър от Добрева.Тя може да те държи за ръката и да ти говори на мила,но по-важно е "майсторлъка".Мичоров е №1  Peace

И това с местната също не е вярно и Мичоров слага местно обезболяване преди епидуралната,има много точна и прецизна ръка и няма грешки за разлика от Добрева  Grinning Нищо лошо против нея и някой от Майчин дом,нооо не съм съгласна изобщо с анписаното за Мичоров!!

# 243
  • Варна
Георгиев и Борис Яков са за естественото раждане.

Мислиш ли, че са само те?
А Максим Яков?

Пиша, за които знам със сигурност. Сигурно има и други, но аз нямам наблюдения.

# 244
Мерси на всички за отговорите. Аз звъннах със същия въпрос и в МД и попаднах случайно на д-р Георгиев, но той вместо да се похвали, че самият той е така "про-естествено" настроен ми отговори с някакви общи приказки от сорта на "всичко зависи от ситуацията"...Даже май се раздразни че задавам така директно въпроса или просто найстина му се е сторило неуместно да питам...не знам. Така че пак случайно си запазих час при д-р Максим Яков за предварителен преглед и май това означава че при него ще раждам - опасявах се, че като по-възрастен е и по-консервативен, ама щом казвате че не е -   Peace А пак да питам - на вас окситоцин слагаха ли ви?

# 245
dee-dee ,пиши моля те ,като родиш,как е протекло раждането и леко раждане ти пожелавам Hug!

# 246
здравейте момичета,аз след 2 седмици съм планово секцио при др Халачева.до сега тя ми води жк и съм адски доволна от нея и акушерката Снежи.обаче незнам защо тук от няколко дни без причина ме гони някакъв необясним страх как ще мине това секцио,всичко дали ще е наред с бебо и сякаш нарочно все от някаде ми изниква в съзнанието Елвира(за която много съжалявам),та другия ми страх е дали ще изляза от упойка и дали ще съм добре.така че моляа ви тези,които имат някакви наблюдения за др Халачева да споделят.ще съм много благодарна.

# 247
това че те гони страха е нормално явление при всяка майка  Wink
аз като се чудех за епидуралната упойка все за Елвира се сещах , още повече че я познавах
не си мисли за това и успех  Peace

# 248
  • Варна
здравейте момичета,аз след 2 седмици съм планово секцио при др Халачева.до сега тя ми води жк и съм адски доволна от нея и акушерката Снежи.обаче незнам защо тук от няколко дни без причина ме гони някакъв необясним страх как ще мине това секцио,всичко дали ще е наред с бебо и сякаш нарочно все от някаде ми изниква в съзнанието Елвира(за която много съжалявам),та другия ми страх е дали ще изляза от упойка и дали ще съм добре.така че моляа ви тези,които имат някакви наблюдения за др Халачева да споделят.ще съм много благодарна.

Аз родих скоро  при Халачева, секцио.Много съм доволна. По принцип от 4 години ходя при нея, претърпяла съм 2 операции при нея, както и много други манипулации под упойка и винаги всичко е било много леко и безболезнено.Така че споко.Добър избор си направила и не мисли за Елвира.Доктор Халачева е с дълъги години практика и няма гафофе, а със Елвира няма нищо общо.

# 249
Доктор Халачева е с дълъги години практика и няма гафофе

За дългия стаж съм съгласна, но не и затова, че няма гафове. Поне аз лично зная за два случая. И не са от агенция "Една жена казала..."

# 250
  • Варна
Доктор Халачева е с дълъги години практика и няма гафофе

За дългия стаж съм съгласна, но не и затова, че няма гафове. Поне аз лично зная за два случая. И не са от агенция "Една жена казала..."

Ще ми е интересно да ги разкажеш.Всеки лекар има гафове може би, та ми  е любопитно и за нейните.

# 251
Ще ми е интересно да ги разкажеш.Всеки лекар има гафове може би, та ми  е любопитно и за нейните.

Ще ти пиша на лични.

# 252
Най-добрата ми приятелка беше секцио при Халачева-всичко е ок само,че тя не се престраши за спинална,а беше с пълна упойка.Всичко мина чудесно и секциото и възстановяването  Peace
Приятелка беше пак при Халачева ,но нормално-много доволна беше също. Simple Smile
Леко раждане ти желая!

# 253
  • Варна

Ще ти пиша на лични.

Да.Прочетох. Всичко е въпрос на късмет явно.Аз също на лични ти разказах пък за патилата ми при други прехвалени доктори.

# 254
dee-dee ,пиши моля те ,като родиш,как е протекло раждането и леко раждане ти пожелавам Hug!
Благодаря, zuerich, леко и на тебе, че гледам и твоят ден наближава!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт