Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често срещаните тестове по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
Какви са най-честите проблеми с дрехите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често срещаните тестове по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
Препоръчително е да изберете удобни дрехи от естествени материи, които не са стегнати и не причиняват дискомфорт. Много жени предпочитат да купуват по-големи размери и да преправят обикновени дрехи, за да осигурят комфорт през бременността. Една от участничките споделя, че в бутик за бременни е видяла чифт дънки за 180 долара, които са били точно по мярка. Тя отбелязва, че най-евтинните дънки, които изглеждат добре, са около 70 долара.
-
Какви са най-честите проблеми с дрехите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за използване на активен въглен по време на бременност?
.Освен това усетих бебка доста късно,но нито за миг не се притесних,защото на прегледите всичко си излизаше нормално.Само дето всеки ме питаше "рита ли ,рита ли",а аз казвах "НЕ".Засега също не ми тече нищо (бих казала,че е и рано
) и нямам все още ясно отразени движения и ритници 
Освен това си заверих и семестъра,което не беше особено лека задача и сега започвам да чета за изпити (ама не е ясно кога ще си седна на д-то де,утре съм на работа....
)) нооо трябва и да се храним и крепим кариерите си -няма начин.

От няколко дни, за да съм сигурна, че не бъркам бебето със звуците от стомаха, в произволен момент започвам да си галя корема и тогава усещам тези бълбукания, гъделичкания и прочие, които свързвам с бебето
За жалост в малките градове работа се намира ужасно трудно. Когато трябваше да избираме къде ще живеем със съпруга ми (бяхме още гаджета) се потресох от липсата на переспектива в родния ни град (Плевен). Там има къде да живеем самостоятелно без да плащаме наем както правим сега в София, но въпреки, че и двамата сме вишисти с по два западни езика, работа щяхме да си намерим само благодарение на железните връзки на родителите ни. Това е кошмар - там никой не се интересува какво можеш, а кого познаваш.