Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често срещаните тестове по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
Какви са най-честите проблеми с дрехите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често срещаните тестове по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
Препоръчително е да изберете удобни дрехи от естествени материи, които не са стегнати и не причиняват дискомфорт. Много жени предпочитат да купуват по-големи размери и да преправят обикновени дрехи, за да осигурят комфорт през бременността. Една от участничките споделя, че в бутик за бременни е видяла чифт дънки за 180 долара, които са били точно по мярка. Тя отбелязва, че най-евтинните дънки, които изглеждат добре, са около 70 долара.
-
Какви са най-честите проблеми с дрехите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за използване на активен въглен по време на бременност?

. Да са ви живи и здрави дечицата - и сегашните и тези, които са на път!!!
какво да направя...таа сега тази седмица искам да идаНо не се тревожи,има много упойчици,които стават за нас.Стига да не е пълна.Казвашна зъболекаря,че се бременна иии той си знае работата 

ще ми кажете ли какво работите? Тези, които ги осигуряват на заплата над 1000лв? Искам да си сверя часовника, защото имам чувството, че би трябвало да ме осигуряват на повече.
Отмъкнаха ми елката и няма как да го смятам в момента.