Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 856
  • 575
  •   1
Отговори
# 360
По- вероятно е да паднат сами пъплите според мен Peace
Аха ...може би ще изсъхнат.
Тедито...само да се захване и на тебе ще ида да отчупя ...да знаеш Laughing
Може и да ме полеят от някоя тераса с вода  Mr. Green
Снощи ако ме беше видяла как се набодох Sunglasses

# 361
Я ми обяснете как се хваща шафлера от клонче...Какво точно трябва да е клончето?къде да е отчупено?

# 362
Я ми обяснете как се хваща шафлера от клонче...Какво точно трябва да е клончето?къде да е отчупено?
Снощи бяхме на рожден ден в едно заведение.
Та там имаше Шафлера...и аз това се запитах...как се захваща.
Ако знаех ...може би щях да си късна нещичко.. Thinking

Сега прочетох това Шафлера

Цитат
Размножаване: Растението можете да размножите чрез резници, които посаждате в смес от торф и пясък. Температурата в помещението трябва да е поне 22 градуса

# 363
моето клонче имаше 5 листа Crazy, все едно отчупено клонче с листенца, как го обясних, та сложено във водичка и се беше хванало, пресуших я, пак във водичка, пак се хвана, сега чакам да прави нови листенца, ама се паенти Whistling

# 364
Ще го снимам по-късно......то нали гертруда написа за краденото и посятото,че да оправдая заглавието - познайте от къде съм счупила клончето(от хотела където спахме на екскурзията)...Та за моя упадък вина имат Ламита и гертруда...какво дете бях, ах, какво дете бях.....скромно и невинно!

А в едно заведение каква хубава петуния видях...питах, реших да не крада,ама ме отразяха...Нямало я управителката на заведението,че да разрешала........някак си идваше двойна петуния...пак снимки по-късно.

# 365
  • Карлово
Чакай, чакай, Цоцоланке, не разбрах ти като попита, пък те ти отказаха, в крайна сметка ти петуния имаш ли newsm78 Mr. Green

# 366
В едно крайпътно заведение видях една много хубава петуния....Та питах там дали може да си счупя клонче и те не ми разрешиха...Та такава петуния не бях виждала(то аз какво ли съм виждала де), а иначе петуниите ми за сега са само във вид на листа......

Ето ги:

# 367
И моите са само във вид на листа, за догодина следвам инструкциите да ги сложа началото на януари, да може до март да цъфнат Party

# 368
Имам ли изгледи да захвана нещо с така посоченият материал - Материал 1 и Материал 2...

Чакам по възможност точни инструкции.....

# 369
  • Карлово
Тези ти петунии са прекрасни. Явно не си си откраднала, ама друг хич и не питай Grinning Имаш възможнсот да си хванеш шефлера. Слагай във вода и чакай да пусне корени.

# 370
Тези ти петунии са прекрасни. Явно не си си откраднала, ама друг хич и не питай Grinning Имаш възможнсот да си хванеш шефлера. Слагай във вода и чакай да пусне корени.

Явно не съм в кондиция...Петуниите на снимките не са мои...а са снимки от заведението,където не ми дадоха клонка да си счупа...Това на снимката са крайпътните петунии...
Сложила съм шафлерата във вода.....Благодаря! Отивам да  Sadдомакинствам....

# 371
Имам ли изгледи да захвана нещо с така посоченият материал - Материал 1 и Материал 2...
И аз мисля ,че ще се захване .... Peace
Много добре си отчупила Шефлера Peace

# 372
  • На края на света !
моята шефлера е от клонче ,скъсах си я от майка ми но не я слагах във вода а направо си я посадих и тая взе че се хвана,Колкото до петунийте от снимката не вярвам клонче да ти свърши работа а пък тези и семена не пускат ,при нас едно коренче от тях е 2,50 и се продават навсякъде от доста години ,отначало мисля че ги внасяха от Гърция .бурканчето
Момичета ,ето го клончето от роза ,което отчупих.
Дано да се захване.

ЦЪК Heart Eyes
ЦЪК Heart Eyes
ЦЪК Heart Eyes

Гледам ,че има няколко пъпчици...дали да ги махна...предполагам ,че когато има цвят ,няма да пусне коренче. Thinking

махни всичко трябва да е само стебло да няма листа и цветни пъпкии ако има по големи клончета забоди ги и тях за да има по-голяма вероятност да се хване някоя. smile3521 newsm10

# 373
направо ще убия братовчедка ми, която питала някаква много опитна цветарка  #2gunfire и тя и казала, че шефлерата няма как да се захване  #Crazy, та затова си купихме  Rolling Eyes само да се прибера  #Cussing out Mr. Green

Дими, върни се по-назад в темата - някой обясняваше точно за розички как да действаме

мамо Цоцоланке, честити ти придобивки  Mr. Green не се ядосвай за петуниите, те нямаше да се хванат така! и при нас има кичести, огледай се по сергиите и цветарските магазини!

нелли, само ако знаех... досега да съм си го намерила  Rolling Eyes нямам апарат все още (дадох го на заем за абитуриентските балове барабар с кабелчето и затова и с видеокамерата да снимам, няма как да ги кача, а телефонът ми не прави хубави снимки, бе то и за него кабелче нямам  newsm78 страшна работа, значи  hahaha), та скоро ще снимам ако не цветенцето, поне семенцето, пък дано и цветенцето се хване  Rolling Eyes

# 374
сложена е на не много светло място, в подходяща саксия, пртскам я постоянно, сега не съм я торила, но си я торя с разтворима тор и да ви кажа тази тор на Ивесто ли е виновна, разсадих няколко цветя с нея и пак изскочиха мушички, ще бъркам сапун пак ooooh!

Теди, абе ти да не си краднала изкуствена шафлера newsm53, като мен?
И аз слагам тор на Ивесто (но те са много разновидности - да не си ги объркала?), но мушици не са ми излизали newsm78 Да не си ги преполяла нещо? Можеш да бучнеш 1 - 2 скилидки чесън и няма да имаш повече мушици и въшки (поне така пише по дебелите книги Wink)

Общи условия

Активация на акаунт