Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 779
  • 575
  •   1
Отговори
# 480
добре, значи да ги чакам да цъфнат и тогава да чупя върховете Rolling Eyes Снежна ще ти дам, ама ако се обадиш Crossing Arms Mr. Green

еми нали си ми полу-градска и полу-комшийка, ще  Mr. Green  hahaha
ама семенца не ща  Naughty в понеделник мен ще ме зареждат с цветенца (една приятелка ми е обещала, само дето не знама вече къде да ги слагам....)

Цоцоланке, и аз така изкарах на терасата един лимон и той се побърка да расте, пък го засадих преди по-малко от месец  #Crazy и аз се радвам на всяко избило листенце... и най-много обичам като ме е нямало цял ден или пък няколко дни да ги наблюдавам колко са порастнали  Blush Heart Eyes

# 481
  • На края на света !
добре, значи да ги чакам да цъфнат и тогава да чупя върховете Rolling Eyes Снежна ще ти дам, ама ако се обадиш Crossing Arms Mr. Green и дано успея да ги снимам, ама аз им викам фунийки и ви попитах преди 5-6 теми как се казва и вие казахте че е така Rolling Eyes
не не ги чакай да цъфнат като станат по високи тогава им чупни върха ,а послекато си цъфтят разклоненията можеш пак да ги отчупиш да станат по гъстички,така стават страхотнии претрупани Peace

# 482
можеш вече да го разсадиш внимателно по-големите коренчета за да не става много тънък и висок,но още няма какво да му пречупиш.
 bouquet
моите листенца нямат нищо общо Shocked
Ужасссссс.....,       туй мойто май не са петунии newsm78Истината е ,че леля (тя ме снабдява с всички цветя) ми донесе уж семенца на калдъръмче Laughing-нейна приятелка и ги дала !После каза ,че май се е объркала приятелката и и е дала петунии ShockedКакто и да е ,премирих се .Но в крайна сметка и аз не знам какво отглеждам newsm78

# 483
  • БГ
Ужасссссс.....,       туй мойто май не са петунии newsm78Истината е ,че леля (тя ме снабдява с всички цветя) ми донесе уж семенца на калдъръмче Laughing-нейна приятелка и ги дала !После каза ,че май се е объркала приятелката и и е дала петунии ShockedКакто и да е ,премирих се .Но в крайна сметка и аз не знам какво отглеждам newsm78
I-MAX според мен са петунии, нашите които се сеят сами в градината са точно с такива листа
можеш да разсадиш спокойно както ти е казала Нелли по едрите стръкчета.

# 484
добреее, Снежната ми не ще семенцата, вие ми казвате че не са петунии ooooh! та довечера ще снимам май видяло се е Peace

# 485
  • На края на света !
добреее, Снежната ми не ще семенцата, вие ми казвате че не са петунии ooooh! та довечера ще снимам май видяло се е Peace
е така ще е най добре

# 486
И аз ще направя снимки на моето мушкато, което излезе гигант Shocked
на цвят има по 70 пъпки и сега са станали като огромни цветни топки.
Когато го купих разсада беше едно сухо, сбръчкано, а е прекрасно в момента Peace Embarassed

# 487
ами блазя ти, виж при нас освен да мрат цветята, да се оказват други и да цъфтят различно.... друго няма с какво да се похвалим Joy

# 488
  • На края на света !
моите също са гигантски тази година явно е от дъждовете , атези дето съм ги засяла в градината да не ви казвам какви гиганти са немога да им се нарадвам,направо прелест Hugа пък майка ми и ма едни дето само цъфтят ама се скъсват от цветове ,а почти нямат никакви листа и нестават високи.

# 489
  • Карлово
Аз пък си насях петунии, закупени по 80 ст. И ако знаете какво е саксията, ще снимам и ще покажа. Хранилка за прасета. Не се смейте, много хубаво стана.

# 490
мен пък такива мушката и сакъзчета нещо не ме грабваха досега, ама като ви чета...

# 491
ами блазя ти, виж при нас освен да мрат цветята, да се оказват други и да цъфтят различно.... друго няма с какво да се похвалим Joy

Е, то при мен добре, че мушкатото цъфна Mr. Green и сакъзчетата и те.
Да не мислиш, че не се пуля Rolling Eyes Crazy и аз над саксиите дето съм ги насяла...едни зелении се показвет - ни цвят, ни миризма. Дано до края на лятото нещо се случи, че голяма излагация иначе.

Аз толкова харесвам петунии, обаче на моя балкон е ужасно горещо и те милите умират на 2-рата седмица. Ще се радвам на вашите Hug

Теди, като ги снимам ще видиш каква красота са Simple Smile... и издържат на всякакви климатични условия, цъфтят цяло лято - голяма радост са ми.

# 492
  • На края на света !
и на моя балкон е ужасна горещина но те обичат слънцето.
Ако пък ми се види страшно горещо им пускам чадъра.

# 493
моите не са много на слънце, ние мислехме идеята за сенник и така едни петунии да се разперят по цялата тераса...

# 494

еми отгледай ги и ми дай разсад по-добре, че с тея семенца...  Sick

те петуниите не обичат ли слънце  newsm78

да ви кажа честно и на мен гордостта са ми мушкатата! ако знаете само как са се сгъстили и са нацъфтели! и аз имам от тези, чийто цвят е гъст и става направо на топка - голяма прелест  Hug а пред блока има и 3 липи и като изляза на терасатаааааааааа..... не е за разправяне  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт