НОЕМВРИЙСКОТО човече думички реди си вече

• 11 808
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЛЕле Юка, аз работя в Мола и по време на детската програма бях на втория етаж, как не сме се видяли. Плюс това обядвам в Хепи и влизах в детския магазин до Хепи за подаръци на Боян и Кали. Мал щанс, но то имаше и доста народ. Е, много щях да се радвам да видя колко сте пораснали. Жалко!
Хайде лек ден на всички, аз почвам да работя малко.
Честит рожден ден, Сердика. Още един почетен член на групата на жените близнаци. Знаеш ли, че сме едни от най-блестящите жени сред зодиите. Израза беше: Жената близнак, не може да остане незабелязана в тълпата. Желая ти слънчев ден и усмивки.

# 151
  • София
Сердика, Честит Рожден Ден! Мнооого здраве, щастие и любов ти желая!  bouquet

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 11:22 от Didi79

# 152
  • София
Честит рожден ден на Сердика! Всичко най-хубаво за нея и хубавото и семейство!
Ние вчера изкарахме семейно-квартално. На нашата малка улица има 10 деца, голяма част от тях бяха излезли навън и беше много весело. Разни съседи минаваха и оставяха дребни подаръчета на децата. Точно като на село  Laughing

Иначе, Илия се сдоби с тротинетка, а Роси с цял куп дрешки (ама имаше нужда от тях - всичко от миналото лято и е малко).

Бяхме и на консултация, Роси опищя света, докато я мерехме и теглехме, а на двете инжекции почти не реагира. Излезе около 11.500 (но беше с дрехи, не даде да я съблека) и 82 см. Лекарката каза, че е съвсем нормална.

Благодаря на всички, описали режима си на хранене! Като правя сравнение, Роси  в никакъв случай не яде повече, а и между храненията почти нищо не успява да измъкне. Или си е такава пухкавичка, или аз се втелясвам.

Диди79, не се притеснявай! Наистина има такива деца - ето, Илия е вече на 7 години, значи оцеляват  Grinning. За сведение - Илия яде закуска вече повече от 45 мин.

# 153
  • София
Диди79, не се притеснявай! Наистина има такива деца - ето, Илия е вече на 7 години, значи оцеляват  Grinning. За сведение - Илия яде закуска вече повече от 45 мин.

Леле Симка, ти ме уби ooooh!. Аз се надявах към 2-3-4 години да се пооправи. Че като тръгне на ясла или градина той ще умре от глад, защото естествено, че няма кой да го храни по 1 час. Честно казано се надявам тогава да се пооправи Confused. Преди аз дори не съм си представяла, че е възможно да има чак толкова злоядо дете.

# 154
  • София
Честит рожден ден Сердика! Да си все така лъчезарна и усмихната!Много да те обичат и двамата ти мъже! smile3525
Симка и Александра не яде много като количество, а си е пухкава.Явно си е до детето.
Ние снощи отбелязахме празника в едно квартално кръчме с едно приятелско семейство.Малките се налудяха подобаващо.Подаръци получи много, чак и баба и от Разград и беше пратила.
Лек и усмихнат ден на всички  bouquet

# 155
Привет  Grinning

Честит праzник на малчуганите и от мен.

Елспет, честит дом

Ние вчера ходихме в zоопарка, много снимки направихме, но ще качвам чак като се приберем в Бг.

Щяхме да купуваме на Ади декоративно zайче, н ни раzубедиха  Rolling Eyes

zасега толкова от мен, пак сме на гости и ме чака трапеzата  Simple Smile

# 156
Привет и честит празник на децата!   bouquet
РД на Сердика!  bouquet
Бременност на мечето (нали правилно съм разбрала?)!  bouquet

Вчера бяхме на празник, организиран от нашата плейгрупа (изучихме българския, та вече минахме на английски Laughing). Мини беше издокарана в костюма на Червената шапчица, собственоръчно изработен от майка и в кошничката носеше на баба си "мако" (малко лодове данонче). Сега съм с мускулна треска - пред къщата, която бяхме наели имаше стълби, та прекарах 1 час в качване и слизане след малкото торпедо. Мини беше с разширени зеници за определяне на диоптър, но пък е прекрасна физическа кондиция за танци и бягане.
Днес ни е 1-ви ден с очила. Заведох я на док, защото по рождение леко криви едното око. Отриха и и далекогледство  (по принцип бебетата били далекогледи), та ще решим двата проблема с един замах. Очилцата ще се носят до 2-3 годишна възраст. Мини мн. ги хареса, не дава да и ги махна. Ама те златни, с розова сиджимка отзад... Суета!
Ето малко снимчици:

http://shim1.shutterfly.com/procgserv/47b7d823b3127cce9854880d27 … 7100AZOWrhk2bMWMg
http://shim1.shutterfly.com/procgserv/47b7d823b3127cce98548804a6 … 7100AZOWrhk2bMWMg
http://shim1.shutterfly.com/procgserv/47b7d823b3127cce9854880527 … 7100AZOWrhk2bMWMg
http://shim1.shutterfly.com/procgserv/47b7d823b3127cce985488dd27 … 7100AZOWrhk2bMWMg

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 14:29 от кукла

# 157
  • София
Здравейте Grinning
Аз не съм писала от 100 години, но ви чета почти редовно Grinning
С много голямо закъснение да честитя на Майчето, да ти е жив здрав Камен Hug  bouquet Hug
Честит рожден ден, Сердика, само хубави неша да ти се случват Hug
Честито и на Мечето, лека бременност и на финала едно здраво прекрасно бебче Laughing
Ние сме добре, майка ми гледа Вики, в края на месеца ще ги водим в Албена за два месеца и ще прихождаме при тях всяка седмица и така до отпуските Mr. Green По последни данни от онзи ден-12 кг., 87 см, много ми се вижда, но така ни записаха newsm78 
Елспет, и на вас честита нова къща!!!

# 158
  • Карлово
Сердика, честит рожден ден! Все така лъчезарна!

Ето малко снимки от днешния празник на розата и от вчера.
http://good-times.webshots.com/photo/2090185400084655174UBSOoU?vhost=good-times

# 159
Здравейте и от нас все още от Казанлък. Продължава да е все така хубаво с много емоции, 1 юни изкарахме подобаващо (и аз като Юка държа на тези празници) с много балони, подаръци и забавления (има тук панаир с много въртележки, влакчета, батути). Само че Юлиана днес е нещо хремава, дано не се окаже нещо сериозно.  Sad Сега спинкат гушнати с баща си.

Сердика, Честит Рожден Ден!!!! Много здарве, нестихваща любов и безброй красиви мигове с твоите прекрасни мъже!    bouquet Имах едно старо гадже и той празнуваше на твоята дата, страхотен човек, много си се обичкахме, но сега всеки си обича собственото семйството. Simple Smile Мисълта ми беше, че сте все хубави хора явно!    Hug

Elspet, честит нов дом! Пожелавам да започнете да трупате само най-хубави моменти в него!
кукла, сигурно ще е много чаровна малката с очилцата! Добре е, че не протестира и си ги носи.
Dominika, ще чакаме снимки, а защо не и при тези трапези, рецепти за полски вкусотийки. Wink
микки, хубави слънчеви снимки на хубаво слънчево детенце! Simple Smile

За яденето - и Юлиана явно е от по-малко ядящите, но не се оплаквам. За хляба - от самото начало яде само черен хляб - ръжен, пълнозърнест..
Утре се прибираме в София, а на 21 юни отиваме в Слънчев бряг, за да осъществим първата морска почивка с Юлиана.

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 15:43 от Sisssi

# 160
мерси много, момичета  bouquet
бих почерпила, ама така на картинка.....айде, като се върна Laughing
Много ми е приповдигнато едно такова, ще направим хубаво парти в градината (дано се zадържи времето) с барбекю риба и морски дарове. Дирк вече вилнее иz кухнята и маринира раzните му риби и меса, бърка масло с билки и не zнам там кво още. Много го бива Heart Eyes
Сутринта ми се смя като обявих тържествено: ""Раzгеле, най после станах на 30!!!". Но си има реzон това ми иzкаzване, щото откакто станах на 25, все си мисля ето, наближават 30те. Още три години, още две, последна година на 2о и нещо, та сега най-после дойде 30тачката и няма нужда да я мисля повече.  Mr. Green До 35 пак малко спокойствие.

# 161
  • Пловдив
Сердика, честит юбилей!  bouquet Много здраве, щастие, любов!
толкова ми е скапано, че дори не ми се пише. Какво му става на това дете, нощем почти не спи, само плаче, иска на ръца ( което не е било от малко бебе ). CloseСнощи заспа в 3 без15. Целият е надут в устата - вече се чудя за някакво средство да изникнат по скоро тези зъби. На всички мъки - резултатът е един и половина кътник Shocked само
а денем е спокоен - днес игра в парка, обядва бебешко пюре с риба и спи от 12.15. насам

# 162
открихме плажния сезон и тук. Деян за разлика от миналата година не излезе от водата - трябваше само да го пазя да не се прекатури по лице във водата - то и това се случи на два пъти, но пак не се изплаши.
А аз така зверски изгорях, така лаишки се оставих да изгоря....странното е, че го усетих/и видяхме зачервяването/ чак след 5-6 часа.

# 163
аз все така съмна тема колики. и съм супер изморена от канския рев и шумоколо мен   Tired
трябва да си призная, че вече си мечтая да мина в етапа на зъбите.
май много съм го закъсала   Tired

сердика - честит празник!

честито и на елспет!

# 164
ауу, как може, цял ден никой не е писал.

кукла, много е хубава мини в тази премяна - сигурно е чудно да си имаш майка, която шие.

слагам снимки за гледане - първо от Сливен: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139696

днес ходихме в морската градина на някакъв празник на местните по-едри спонсори. Имаше много бало … 72;та, имаше някаква идея, която се провеждала и по-рано - на всяко дете очертават с фулмастер ръчичката на цветен лист хартия и после закачат листите на въжета - става много дълго и много симпатично. Това розов … 80;те. Имаше и благотворителна томбола за неонатологията в болницата, но понеже всеки билет печелеше малка награда, явно е било само стимул на хората да бъдат съпричастни, а иначе спонсорите щели да дадат 100 хиляди на нуждаещите се. Ние спечелихме воден мечо пух и книжка с моливи за оцветяване. Понеже са правени от банка, приказката в книжката беше за катерица, която от таралежа разбрала как да спестява жълъди и така от 6 жълъда да си докара цели 8  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

после малкият се … 86;на и се опита да слезе от … 86;то, а после се катери по и … 77;та. А интересно, вече се опитва и да ходи по тесен бордюр, но още не схваща как точно да си слага краката един пред друг.
Пробвах и да го запозная с рисуването на асфалт, но той събра грижливо всички тебешири на спретната купчинка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт