НОЕМВРИЙСКОТО човече думички реди си вече

• 11 812
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ххахах, аз смятам, че просто сме в етап на наваксване с яденето в момента, след толкова месеца неядене сме заслужили малък период на апетит Wink

# 136
Heart EyesЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НОЕМВРЕЙСКАТА БАНДА! ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА ДА НИ РАСТАТ!! Heart Eyes

# 137
  • Карлово
Честит празник на ноемврийските малчугани! Весели, здрави и щастливи!

# 138
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НОЕМВРИЙСКИ ДЕЧИЦА!!!!

# 139
  • София
Честит празник на мъничетата!Весели игри и безгрижно детство!
Радвам се , че не сте ме забравили момичета!  bouquet
Елспет честито!
Ние излизаме на разходка.
Лек ден на всички и весело изкарване на празника!

# 140
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЕЧИЦА! Много здраве и весели игри! 1swing
Елспет, честито! Да изпълните новия си дом с много радост и любов!
За яденето - Калоян го записвам в графата на хиперзлоядите. Всичко яде много трудно, плодове понякога, вода не пие, сок - около 300мл ,мляко около 300-400мл вечер. Пълнозърнест хляб и ръжен сухар му давам от много отдавна. Никога нищо не му се дояжда (солети понякога да си поиска) - чак се чудя не му ли се прияжда нищо, при опит да му дам каквото и да било винаги върти главата. Просто е кошмар с яденето. Педи казва - има и такива деца - слабички. Като чета какво ядат вашите деца и направо се притесних.
Хубав ден!

# 141
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ ДЕчИЦА!

# 142
и като е празник, квооо?

# 143
  • София-там нейде в западната част
и като е празник, квооо?
Ша празнуваме  Joy
Честит 1-ви юни на всички Ноемврииски малчугани  Heart Eyes

# 144
  • София
Ех, негативизъм - титиииииии
Честит празник на всички дечица.
Хайде пак да ви кажа, че си имаме нов апартамент  Mr. Green Mr. Green Mr. Green...Не мога да му се нарадвам, нищо че се подписах 25 години да не получавам заплата.

# 145
що да е негативизъм, просто не разбирам какво му е днес по-празничното от вчера. Да натъпчем децата с торти Simple Smile

ха честит ти апартамент още веднъж, виж, това е много по-значимо, пък и се вижда, и може да се пипне Simple Smile

# 146
честит празник на всички малчугани!!!   Tada
аз този празник много си го харесвам. имам такива хубави детски спомени- много шоколади и подаръци. някъде винаги на тържество. и сега ми е приятно да си спомням. искам и на кейти да създам такива усещания и спомени.
по този повод днес бяхме в мола на стамболийски. имаше някаква програма, пяха какички, раздаваха балони и сокчета. имаше безброй много деца. оглеждах се за някое познато лице, но не видях никой от нашата дружина. след това минахме и през фокса. дадохме 100лв. за един тоалет на кейти  ooooh! обаче беше толкова красив, че ми останах очите. успокоението е, че като купиш за 90лв. и сметката ти автоматично става 60лв. не че много ме успокоява това...
после хапнахме в хепи. вече на тръгване влязохме в един магазин за играчки уж само да купим някоя книжка. купихме и едни клатушкащи се и пеещи патета, много сладки. при плащането се оказа, че има някаква игра. дадоха на кейти да изтегли една карта- падна й се поп купа, което означавало от най-големите играчки. та ни пуснаха в един ъгъл да си избира каквото си иска. грабна някакъв охлюв за 50лв и щастливо си тръгна  Mr. Green
това е нашият рапорт от деня. героите спят уморени вече, а мама сяда да чете. имам още 1 седмица гърч
елспет, ха честит апартамент! да не сте ни станали комшии  Wink ти пък- какво са 25 години. тъкмо ще го изплатиш и няма да ти се налага да работиш вече- ще си получаваш пенсийката  Mr. Green майтап. да не се разсърдиш.

# 147
  • Карлово
Днес бяхме на контролен преглед за ушите на Мартина-всичко е наред.
Празникът-отпразнувахме подобаващо. Само време да купим подарък не остана. Но се отчетох с два балона и един надуваем заек, естествено тя си ги хареса, така че се чувстваше доволна. Имаше детски концерт в Карлово, обаче Марти изобщо не се впечатли. По-интересни бяха фонтаните и постоянно повтаряше "чип, чип" и ме дърпаше към тях. След това отидохме на кръчма с нея семейно. Там си хареса две девойки и почти през цялото време беше на тяхната маса. Дори си похапна и от салатите им. Mr. Green
Приятен уикенд!

# 148
оо, нашата Сердика ще духа днес свещички   bouquet жива и здрава!

# 149
сердика, честит рожден ден! пожелавам ти да си здрава, щастлива и все така лъчезарна и усмихната!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт