НОЕМВРИЙСКОТО човече думички реди си вече

• 11 774
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Отчет за яслата - на вратата направи опит за реване, но не успя, защото ни поканиха и нас вътре да се запознаем със сестрите и разните му формалности, той щъкаше, после го взеха и директно на двора, а ние бегом. Кумовете ни имат офис до чслата и от терасата го гледахме за малко - не ревеше. На взимане ми казаха, че направил няколко опита за плачене, но общувал с всички, изял си всичкото ядене Shocked, ходил и на гърне, абе отличник за днес;
казаха, че утре и другиден били критични и няма да е толкова весел. Иначе през цялото време на връщане към вкъщи мрънка някаква мелодия Mr. Green
А на мен сърцето ми беше свито Blush

# 181
Привет  Simple Smile

Голяма съм блейка  ooooh! Чак сега видях, че съм забравила да честитя на Сердика!!! На патерица честито и от мен   bouquet Heart Eyes

Честито на Диди и наздраве   bouquet

тити, в Сливен Деянчо пак е бил пианист  Wink

анелето, браво за яслата! Звучи много окуражаващо за мен!

Юка, и Ади се тръшка много често. Засега освен да я гушкам или да се правя, че не чувам - друго не помага.

майчее, дръж се , миличка  Hug Трудно е, то е ясно! Пожелавам ти скоро да имаш по-спокойни дни!

Били, оздравявай  Hug

А тук от няколко дни вали и е все облачно. А мен тези няколко дни все ме цепи глава! Като се събудя и съм вече с главоболие. 100 % е от климата и гадното време. Ади пък е прегракнала от 1 седмица, чудя се Стодал дали ще помогне (ама няма кашлица, та ме е страх да не получи). Иначе само топъл чай и давам, но досега не помогна  Confused

От мен толкова, много ме боли тиквата  Close

# 182
  • Пловдив
Доминика, и Росен кашля от време на време , и то съм забелязала като излезе навън. Давам по един път на ден сироп Хустагил ( билков - мащерка ). Иначе чай не иска и да види дори и подлсден Naughty

# 183
  • София
Диди,Честит Рожден ден !Желая ти всичко най-най хубаво!!!

Сердика,Честито и на теб! С малко закъснение...

# 184
# 185
  • Карлово
Майче, Камен колко е пораснал!

# 186
Честит Рожден Ден, Диди!! Много здраве и усмивки!    bouquet
Ние пък днес имаме годишнина от сватбата, макар че на 20 май подписахме, а на 4 ни венчаха направо на полянакта в ресторанта на открито.
Били, оздравявай! Юлиана още е хремава и започна малко и да кашля, но не съм взела все още по-сериозни мерки - осцилококцинум и може да й дам Стодал, записавам си и сиропа на aneleto - и честит ти ученик, дано бързо се адаптира!
Юка, къде и кога отивате на море? Че ние нали 2 пъти ще ходим с Юлиана и може да се засечем. А без нея няма да е тук, че Георги не иска.
vivita, и аз страдам от твоята болест, но не съм се притеснила. Wink Засега не се налага да работя и това ми харесва. Майка ми само ме кара да работя, да съм "сред хора" и ме пита защо съм изкарала 2 висши като не ми се работи, а баща ми й отговори - за обща култура. Simple Smile Но винаги се занимавам с нещо, така че не ми е скучно и идеи трупам..
majceto, едно такова спокойствие ме обзема като гледам Каменчо, а Петра е много сладка, особено с черешите! Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 15:33 от Sisssi

# 187
  • Пловдив
Майче, Камен определено се мята на теб  bouquet , създава впечатление за най - кроткото бебче, което спи почти цялото денонощие Mr. Green Петра е много готина в люлката и седнала по голо дупе на плочките.
А роската днес в яслата го помислиха за над двегодишен Shocked

Сиси, честит празник!  bouquet Да сте здрави и много щастливи!

# 188
  • София
Честит рожден ден Диди!Много здраве , щастие, любов и късмет!  bouquet
Честит празник и на Сиси!Да сте много щастливи!
Майче мале Петранче колко е пораснала Simple SmileТя неходили на ясла?
Браво на Роската все така да е отличник.
И Александра много се инати напоследък, което направо ме изумява, защото аз доскоро имах едно много кротко дете.Дано да е някакъв период, че иначе....

# 189
ааа, ходи-ходи, но сега сме на бабиндом  Mr. Green

след седмица с песен пак на училище.

анеле - дано е кротко детето на яслата и все така лесно да става. но не вярвам...

# 190
честит рожден ден, дидди!   bouquet

майче - камен как ти е одрал кожата...

анеле, каквото-такова. Ще свикне, жив и здрав да е.

Сисси ме подсети - който ще идва към Бургас, да свирка, миналото лято си направихме няколко славни плажни срещи с децата Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 17:19 от тити

# 191
Сердика, ЧРД.
Диди и на теб ЧРД.
Много здраве и късмет. Да ви радват децата и да ви слушат мъжете.

Анале, дано все така да продължава с яслата.
Аз сега съм в треска за същата. Утре ще правят изследванията на Кити. И ми е много притеснено, как ще мине адаптирането. Много е стресирана от опитите с гледачките и постоянно плачи за нас. А сутрин като излизаме е направо ад - реве, гушкаме и напарво изтерясва.
Майче, много са ти сладки децата. А Камен така сладко спи на всички снимки, че е трудно да повярва човек, за толкова рев колкото казваш. Но аз знам от опит, че може - а за коликите, опитай се да установиш от какво ги получава. Аз по едно време карах само на солети, вода и печено пиле. От всичко друго кити имаше зверски колики. И давах Инфакол при всяко хранене, а катосвършиха 7 шишета, минахме на Лефакс  -  и той помага. И досега и го давач, че често има газове нощем.

# 192
  • София
Maйче,страхотни са снимките!Много е сладка Петра и супер пораснала.Както и Камен:)))))))

-Аз водих Кристи на зъболекар/при моята/.ПОнеже нали имаме кътници,а отпред само 4 зъбки.Та тя каза,че не напипва 3тите...И ако не поникнат до 2 годишна възраст иска да правим ренген-да не би да няма зародиши там...Супер се сдухах... Cry ooooh!

# 193
бубу-то, едва познах Филип - страшно е пораснал!

# 194
Анеле, честит ти ученик.Да свиква бързо и лесно и майка му по-малко да се притеснява. Heart Eyes
Юка, Мики, и Гошко е ужасно инатлив напоследък.  Twisted Evil
Вивита, тя другата болест е още по-рядка. Wink
Доминика, да ви се оправя времето, че повече разходки да нпаравите и така очаквания от нас снимков материал.
Исайкова, дете без зъби няма. Помниш ли,че за Калоянчо на Диди79 бяха казали, че няма зъбни зародиши и след няколко дни му се показаха първите зъбки.
Сиси, честита годишнина на вас. Екстремно да се обичате и разбирате. Heart Eyes
Майче, прекрасни са ти дечицата и приятно изкарване в оставащата седмица в бабиндом. Simple Smile
Тити във вашата посока заминааме в края на месеца. Party
Вируса, който ме тръшна на легло е много гаден #Cussing out и с всички екстри - хрема, кашлица, адско главоболие, болки в ушите и всички мускули и стави. Ванко е на гости в Сливен, но дано не заразя Гошко.

Общи условия

Активация на акаунт