НОЕМВРИЙСКОТО човече думички реди си вече

• 11 763
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
ех, Бургас ....  Wink но няма да ми се отвори парашута тази година  Confused

# 196
  • София
хахаха тити, не е чак толкова пораснал, но е с риза и е заел позата за снимка - като види фотоапарата и се нахилва така, като си го махна от лицето и дежурната усмивка изчезва Grinning

http://good-times.webshots.com/album/559283694bKtIwc ето го иначе Wink

# 197
сиси, честита годишнина! много топлина и любов в семейството!   bouquet най-вероятно от 18 август сме на море, на лозенец. ще водим и баба и дядо комплект, да разберем що е то море, че напоследък с малката ни се водим, ни се караме... ooooh!
ето го хотела, който съм харесала http://ambelitz.com/
ако вече не сме на ръба на търпението, докато стигнем бургас, ще се обадим и на тити. още повече аз имам близка приятелка от студенството там. тити, ако пишеш в бургаските майки, може и да я познаваш- анни май й е ника.
та като отворих дума за ината. вече съм вдигнала ръце. каквото й кажа да не прави, нарочно това прави. и ме гледа в очите за реакция- ха сега да те видя  Twisted Evil особено се ядосвам като хукне да бяга и не слуша, а ще си счупи главата, защото тича и не гледа накъде тича. та вече се чудя книги ли да купувам със съвети, на ясла ли да я давам да ми мирне главата.
засега и на мен не ми се налага да работя, но се замислям дали съвсем няма да изкукам вкъщи. имам чувството, че нещата се случват покрай мен, а аз съм заточена в изолатора  Confused

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 21:43 от Юка

# 198
бубе - а лефакс продава ли се в бг. знам, че са по германско само. а инфакол имам за сега. даже днес поръчах още 2-3 шишенца да донесат за всеки случай да си вържа гащите за док рая на 3-я месец. сега едни италиански капки пробвам в комбина с инфакола и май съм доволна от общия резултат - по поносимо става положението  Mr. Green

тити - ние на море ще ходим август, но по варна ще сме. по него край русенският университет има база и ще се възползвам от ректорството на татко, за да се набутаме семейно на евтино и диво място. даже мисля да подбера и нашите, за да гледат петранчето  Mr. Green

а за снимките и ангелската физиономия на синковеца к'во да кажа - то е ясно, че снимам детето, когато не го друсам. а не го друсам само когато спи. така че на снимките всичко изглежда повече от спокойно  Mr. Green

# 199
какви стееее  Crazy и на почивка ще ходите  Joy и баби ще носите със себе си  Joy
бубу-то - днес сложих на детето за пръв път риза, та наистина, изглежда много голям с риза.

А как падна в банята и си спука устната на бордюра, не е истина  ooooh! не че му е за пръв път, но този път много кръв имаше и много се наду, сега прилича на тюлен.

юка, анни не познавам. Имаше една ноемврийка - аннито, ама тя мнооого отдавна не пише.

# 200
какви стееее  Crazy и на почивка ще ходите  Joy и баби ще носите със себе си  Joy

че как! дано ме огрее всъщност  Mr. Green

# 201
Леле, Майче, като гледам по кое време си отговорила, май верно голямо лашкане пада при вас Tired Дано скоро да се пооправите!
Мен не ме гледайте, че и аz по това време пиша, иzпращах си мъжа по нощите и сега нещо сън не ме лови....

# 202
  • Пловдив
То Майчето и Сердика са започнали деня, ама аз официално да кажа ДУ! Simple Smile
Бубуто, наистина на аватара Филип изглежда като 2-3годишно дете Heart Eyes
Тити, добре, че не е нещо сериозно и дано му спадне устната на детето Heart Eyes, ама тези хлапета не спират за минута, откъде толкова енергия Simple Smile

Гледам за почивка говорите - ние може би следващата седмица за 2 дни ще ходим до Плевен, но без Росен, че ще е отрепия за него ( то пове4е за мен май и нищо няма да разбера от купона Mr. Green, но си търся извинения да не го взема). Иначе плануваме да  ходим на планина за седмица, но не знам Пламен как ще е с отпуската - миналат година не го пуснаха Sad

За коликите - за няколко седмици със един сироп Лефаксин, но беше донесен от Австрия; дори не го изразходвахме целия (може ди 1/4 )  след това до дадох на едни познати с близнаци, че бяха луднали горките ooooh!
Хубав ден на всички!  bouquet ( макар и доста мрачен в Пловдив )

# 203
Майче, на мен и го пратиха от Германия. В България няма за съжаление.
Да почерпя - днес правим 2 години от как сме женени.

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 09:37 от buba_katinka

# 204
  • Карлово
Бубу, хайде честито! Heart Eyes

И тук е мрачно.
За почивките. Нашия тати вчера ме зарадва, че са му отпуснали три седмици отпуск, от 30 юли. Дано. Надявам се и до Смолян да стигнем в такъв случай. А моренцето е задължително тази година. И аз не мисля да пропускам повече.

# 205
  • София
Бубе, честито! Още много щастливи, семейни години ви пожелавам Simple Smile

И тук мрачно, но слънцето пък прави бегли опити да се покаже....да видим Simple Smile

Исайкова, не се притеснявай за сега, както знаеш лекарите често бъркат, навярно и сега така...

# 206
  • София
Здравейте,
ЧРД на Диди на патерици. Много щастие и любов bouquet
Честита годишнина Сиси и Бубе! Още много години да я празнувате!
Ние също вчера имахме годишнина - 2 години от сватбата.
Исайкова, не се притеснявай за зъбките. Били ти е казала - на мен също ми казаха, че може да няма зародиши , а изникнаха само няколко дни след това. На Калоян също му растат в този ред - изникнаха първо 2 предни горни резеца и веднага два горни къткника (предкъника). По същия начин и отдолу. В момента му растат следващите 2 горни резци, а отдолу му липсва един резец, а предкътници има отдавна. Според мен всяко дете си е различно и от всяко правило има изключение. От снимка според мен полза няма - само се облъчва детето, тъй като дори и да има липсващи зародиши няма какво да се направи. А и ако липсват зародиши за млечни зъби, това съвсем не значи ,че и за постоянните ще липсват. Ще му порастнат зъбки на Кристи и дано да е най-скоро, за да не се притесняваш.
Майче много са сладки Петра и Камен. И двамата са пораснали. Страхотен хамак има Петра. И наистина изглеждат най-кротките деца  Wink
Тити и Деян е пораснал много.
Бубу , а Филип направо е един малък мъж - много видимо се е променил и пораснал.
Ние също открихме плажния сезон, но на терасата на баба. Радостта беше огромна -  не можехме да го извадим от басейна. Утре ще кача снимки, че днес забравих фотоапарата.
Хубав ден!

# 207
Честито на Буба! Много любов да има  семейството ви!  bouquet
Диди79, честита годишнина и на вас!   bouquet

Аз днес официално съм по-добре.
Сутринта с Гошко пихме аз кафе, той биа /казва на чая бира, предполагам заради цвета/ и се радвахме на аватарите. С Филип правихме физиономийки, а "Даан"е бебето с "китаата."
Гошко е хремав, дано само с това се разминем.

# 208
Благодаря за пожеланията и честити годишнини и на buba_katinka и Didi79 - още повече любов и разбирателство занапред!  Hug

Преди си говорихме за гимнастиката на Синди, ако някой все още се интересува Георги я качи ето тук- http://testing.unixsol.org/bombi/cindy/, има всички програми, включително и тази за след раждане. Аз тъкмо си извадих "детските" гирички (така ги нарича той, а всяка е по близо 2 кг.) и смятам после като заспи Юлиана да започвам с тази новата, която не съм правила никога.

Довечера ще ходим да взимаме на Юлиана триколката на Кетлер, най-после пристигна и нямам търпение. Сега видях, че е излезнал някакъв нов модел момичешки и малко ме е яд, но пак наново да поръчваме и да чакаме.. свърши вече.

Били, радвам се, че си добре. При нас Георги сега има хрема, а на Юлиана май й минава вече, така че явно е лек вариант настинка, дано и при Гошко не е нещо серозно.  Hug

# 209
привет,
при нас нищо ново, освен, че малкия вече не иска да го оставям сутрин и да тръгвам на работа и ми се лепи на крачола , като лепка ... като иzлиzам не иска да каже чао, а плаче  Sad Sad Sad но пък съм чела, че не трябва да се крия, като иzлиzам, а да му каzвам все пак чао  newsm78  хм.

Общи условия

Активация на акаунт