НОЕМВРИЙСКОТО човече думички реди си вече

• 11 756
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Вивита и аз знам че не е хубаво да се крием като излизаме. Аз определено го спазвам даже и да реве Василена, защото ако се скрием после постоянно ни търси.

Ето най на края успях да кача нови снимки и от нас

http://community.webshots.com/album/559320752WIMwqj

Честити годишнини на Буба и на Диди.

# 211
гери и при нас се получава така, ако се се иzнижа тихомълком  Sad

# 212
  • София
Привет!

На нас в неделя при бурята ни гръмна компютърът. Всъщност все още не се знае какво ще успеят да спасят от него. Слава Богу, че хард-дискът се е съхранил, защото иначе мъжът ми нямаше да може да се дипломира, аз щях да изгубя всичките си презентации за лекции, а Роси щеше да остане с всичко на всичко двайсетина снимки, откак се е родила. В тази връзка - продават ли се в БГ бек-ъп устройства (като това, което продадоха на Кари Брадшоу, когато нейният компютър гръмна)? Вие какво използвате за целта?

Ще честитя на всички рожденици и тези с годишнини, които май са доста по това време  Sunglasses. Честито! Ние също имаме годишнина на 7-ми, сега обмислям някаква програма - може би кино (биографичен за Едит Пиаф, предполагам леко бозав, но приятен) и след това вино бар. Ако намерим кой да гледа децата.

Разгледах снимки - всички са много пораснали, Роси, струва ми се, още е с по-бебешки вид. Камен е одрал кожата на майчето, ама аз това го казах още когато го видях за първи път.

# 213
Simka, аз периодично си правя архиви. Лекции и други много ценни материали си ги записвам на повече от едно места.

# 214
  • София
Симка - това на Кари е при положение, че нямаш записвачка, реално мн отдавна такива не се ползват. Аз по-ценните си ги записвам на ДВД, ако са мн ценни - на няколко все нещо ще оцелее...не че имам кой знае какви безценни неща в компа....
Иначе с/щу токови удъри и спиране на захранването - UPS може да си сложите. Аз лично при сериозна буря изклячвам вс и от контакта даже...както и кабелите за кабелната и нета ги махам...но наистина при мн сериозни бури с гърмове и светкавици....

# 215
  • Карлово
Мда, и аз като Били-на дискове всичко важно. То не че моят хард не е малък

Гери, страхотни снимки. А как реагира Васи като я качихте на магарето? Я разкажи за Калофер, любопитно ми е да чуя за впечатленията ви. Защото при нас е като ежедневие лятото да сме из този Балкан и от друг ъгъл погледнато как е.
Еххо, как беше в Карлово?

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 15:32 от микки

# 216
Микки само да отбележа че това всъщност беше кон  Laughing

Иначе беше страшно доволна и й хареса.
Честно казано очакванията ми за Калофер бяха по-големи, явно тръгнах с голяма кошница. Но прекарахме добре, времето беше прекрасно, разхождахме се и така.

# 217
  • Карлово
Гери, чак се връщах да видя какво съм написала, ами кон де, ама като Мартина ме занимава с нейното плюшено магаре. Grinning

# 218
Тъй като аз съм доста назад с технологиите за първи път успях да кача и филмче на Васи. Laughing

Ето тук може да го видите http://family.webshots.com/video/3014491570043674007JVGMgi

даже успях и аватара да си сменя. Дали така се казваше  Thinking?

# 219
  • София
   Честита годишнина на Буба и Диди79!Много щастие и любов!
Гери много са хубави снимките.
Да се оплача - Александра вчера след обяд вдигна 38 градуса температура.Лекарката каза, че гърлото и било само леко зачервено.Цяла нощ обаче неуспяхме да я свалим.Днес през деня нямаше , но неиска да яде.След онова велико боледуване и 37 да вдигне вече и се изприщвам.Дано да не вдига тази вечер.
Трябва да ставам от компа, че мъж ми с един колега ще гледат коли.

# 220
честито на всички с повод.

ружа - алекс май бая боледува. това от яслата ли е наследство? а тя ходи ли?

# 221
оооо, майче, съчувствам ти искрено zа поредната беzсънна нощ !:2spoko2:
депресирам си самичка, zащото Дирк е в Бг Sad
Бубу, не мога да не се повторя, много ми напомняш на една моя приятелка шведка, ти си по-млада и с по-нежни черти, но поне на снимка ми се струва, че има доста прилика Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 01:14 от Сердика

# 222
ми то не нощта е проблемна, а че ще се наложи къде 5 пак 2 часа да дондуркам. и сутрин не се наспивам,ъф корс  Mr. Green

и да се оплача - това дете много пъшка и пуфти. дори когато спи, пак твори шум  Mr. Green

# 223
уффффф, освен да ти спомена добре поzнатия ти факт, че рано или късно ще мине, друго се не сещам  Tired
а дано да é много скоро....

# 224
Добро утро и хубав ден!  bouquet
Тук продължава да е мокро и мрачно.

Общи условия

Активация на акаунт