НОЕМВРИЙСКОТО човече думички реди си вече

• 11 737
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!  Hug
Взехме вчера триколката на Юлиана - http://www.bouncyhappypeople.co.uk/ShowDetails.asp?id=2289 После отидохме в Патиланци и голямо забавление падна, даже и на батута беше, но с баща си. Не ходим често там, че ни идва далеч, не достатъчно поддържано ми се стори, а в кътчето за по-малки може да се желае още много, но все пак хубаво да има повече такива места.
Новата част на гимнастиката на Синди за след раждане е на някакъв азиатски език и е много неприятно, грам английска думичка не се чува.. ще я търся на английски.

Хайде хубав ден и дано не издивяват много мъниците в това време! Казаха обаче, че ще се оправя.

# 226
и тук заваля най-накрая.

петра също е в редиците на високо-температурните. аз пак подозирам варицела.

# 227
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро.
Може да ми честитите навлизането във фазата "лепнат за мен". От миналата вечер, когато имахме гости за рождения ми ден Ваньо е точно залепен за мен, ако ме няма мен за татко си. Сутрин не иска да ходи на ясла, почва да реве от нас, аз го обличам, той се съблича.... в колата едвам го натъпквам и закопчавам на седалката...... тази сутрин не успял да се разреве в яслата,щото се явихме по време на закуската и храната му ангажира вниманието.....

Честито малко със закъснение на празнуващите. Желая много, много щастие на семействата!

Болните да оздравяват, Камен да се разделя с коликите, Майчето да се наспи..... Времето да се оправи...ей такива са ми пожеланията за днес  Heart Eyes

Сиссси, ако ходите до Патиланци събота или неделя, или вечер, обаждайте се. Ние сме на 5 мин. Даже имаме 3 неупотребени жетона от миналата седмица, трябва да си ги използваме  Wink А на Юлиана стигат ли и крачетата до педалите? Много стабилна изглежда тази триколка.

# 228
  • София
Добро утро и от мен!Алекс още спи Shocked
Тази сутрин пак е мрачна и гадна Sad
Майче незнам какво му става на това дете.Преди да я пусна февруари месец на ясла не е боледувала и от там като се почна стой та гледай.Предполагам питаш дали ходи на ясла - не нали пак съм по майчинство.За да се стабилизира, а то пак болести.Тези дни смятах да ходя до офиса да ги видя как са, пък то времето лошо, Алекс с Т и от тази сутрин и аз се нареждам в графа проблеми със здравето.
Поне от вчера сутринта Александра не е вдигала Т и спа спокойно.След малко ще я събуждам да я водя на контролен преглед, а след нея ще се наредя и аз.Като се приберем ще дам отчет.

# 229
добро утро!
ама ужасно мрачно, цяла нощ валя, аман вече  Close днес направо ще издивеем вкъщи. добре, че поне поспа повече. напоследък часът на ставане е 6:30. като я видя как се е изправила на решетките и чуя "мамече"- в превод маменце, лошо ми става. а си мислех едно време, че 8 е рано, когато ставах за работа. в тази връзка аз накрая отказах онази супер работа. оказа се, че трябва почти половината от времето да съм по командировки, прилепена към една известна и важна особа. реших, че по-важна особа от кейти в момента няма  Mr. Green не може да ме няма с дни просто...
а и напоследък при нас го има синдрома- аз и мама едно цяло. все мене иска, влиза с мен и в банята, просто не се търпи.
но пък и да я похваля- вече говорим с цели изречения. малко още ни липсва съгласуването по род и число, както и някои свързващи частици, но като цяло вече си говори. и то съвсем отчетливо. има само няколко думи, които са бебешки и на неин език: юкче- лъжица, бъля-бъля- вода, кунче-костенурче  Mr. Green а когато е гладна отива пред хладилника и казва- кейти иска млекце или дай солетки  Laughing
ружа, аз нещо може би съм пропуснала. пак ли си по майчинство, да не чакате бебе  Wink
хубав ден ви пожелавам!

# 230
диди, имаш късмет. поне можеш да го zалепиш zа татко му. Саши е лепнат САМО zа мен  Rolling Eyes истерясвам  #Crazy

# 231
Добър ден и от мен!
Реших да намина и тук да се разпиша макар че вече трета седмица съм без дете и няма какво да споделя свързано с нея.В неделя ще си я взема пораснала и по-всяка вероятност позабравила мен и татко си.И ако е навлязла във фазата "лепната за мен",то тя ще е лепната за баба си.

# 232
  • София
  Здравейте пак!
Отчет - детето е по-добре.Да продължа да давам Суметролима още 4 дни и това е.На мама и пуснаха изследване на урината, резултатите са добри, явно съм настинала.Да пия повече течности и билката Мечо грозде.
Юка, не съм.Просто бях пуснала Алекс на ясла и аз тръгнах на работа , но се разболя и се влачихме болни  2 месеца и сега пак сме си в нас, да се гледаме.
Лек ден на всички!

# 233
а нашето пък е вирус. за 10 дни в русе днес бяхме за 4-ти път на педиатър  Tired тази поне ми хареса  Mr. Green

# 234
Периода на залепянето при нас попреминава. През април и ма обаче беше някакъв ад. И аз като вивита не можех да го отлепя от мен. Защо си мислите че се подстригах дългите коси? Joy Процедирах така - обяснявам, че излизам и, че остава с дядо и толкова. Стоически изтърпявах бурната реакция и излизах без да се крия.  Това съдейки и по опита с баткото е най-добрия вариант. Сега нещата са по-добре, много по-добре.
Да си похваля аз и голямото Гардже Simple Smile. Днес се обади художника от школата по рисуване, в която ходи Ванко и каза, че са наградили негова рисунка. Утре на официалното награждавене ще знам повече. Рисунката се казва "Извънземни" - http://images13.snimka.bg/002226501-big.jpg

# 235
  • Карлово
Били, браво на Ванко!

# 236
били, страхотна рисунка наистина! браво на ванко!  Peace

# 237
  • Gabrowo->Sofia
Били, черпи батко Ванко един сладолед от мое име  Grinning много е хубава рисунката! Браво!

# 238
Били, наистина е много хубава рисунката на Ваньо!  Peace
Юка, не съжалявай за работата сигурно и аз бих постъпила така!
diddi, триколката наистина е много стабилна и още не мога да й се нарадвам. Има няколко нива и Юлиана стига педалите, макар че се води от 90 см., а тя още няма, само че още не знае какво да прави, а и те имат някаква екстра да не се въртят, ако не ги въртиш. Ще схване, все пак е първи ден и само в къщи я пробвахме.

Нека всички оздравяват бързо и сега като се оправи времето да няма повече болнички!

# 239
котка бре, как успя да оплетеш толкова чудесии с лепка? да не би да си подстригала косата и да си го залепила за нея в другия край на стаята????  Joy
рисунката наистина е страхотна. много ми харесват цветовете и като цяло ми харесва много.
Творци  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт