Цената на истината - тема 4

• 30 326
  • 731
  •   1
Отговори

"Цената на истината" е един от най-атрактивните световни формати, който Нова телевизия ще предложи на своите зрители през есента.

Оригиналното име на международния формат е "The Moment of Truth".

Първото му излъчване е през януари 2008 г., но бързо набира скорост и в момента се излъчва в повече от 23 страни, между които САЩ, Испания, Германия, Франция, Великобритания, Хърватия и Сърбия.

В шоуто ще се търси истината, цялата истина и нищо друго освен истината. В поредица от епизоди ще бъдат задавани лични въпроси на обикновени хора, които преди това са преминали през тест с детектор на лъжата (полиграф). Те трябва да отговорят с истината, за да спечелят 200 000 лв.

По време на играта на участника се задават 21 въпроса, които постепенно стават все по-лични. Ако играчът отговори честно, преминава към следващия въпрос.

За всяка поредица от въпроси, на които той отговоря честно, ще спечели съответна сума. Ако отговори на всичките 21 въпроса честно според полиграфа, то той печели голямата награда 200 000 лв.

След всеки въпрос напрежението в студиото ще се покачва. Ще продължи ли участникът, за да спечели повече пари или ще се откаже, за да не разкрие отговора на поредното неудобно питане?

Не са нужни специални знания, нито физическа подготовка, а още по-малко атрактивен външен вид. Нужно е само да кажете истината.

Старите теми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410532.0 ТЕМА 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428413.0 ТЕМА 2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434175.0 ТЕМА 3

# 1
Тук съм  Heart Eyes
Whatever,   bouquet за труда.

# 2
В крайна сметка разбра ли се кой е спал в средата?  Mr. Green Laughing
Ама къде сте всички тази вечер?  Crossing Arms Вчера добре се посмяхме. Simple Smile

# 3
  • Луната ни пази
Гледам и не вярвам на ушите си! Направо ме сбъркаха тия! Лелееее, 3 години! Макар че знам и други подобни случай, не и за чак такива периоди и съпругата му знае за историите!

# 4
Едновременно съпруга и две любовници, и то в продължение на три години  Thinking.
Бреййййййййй  Rolling Eyes

# 5

Благодаря  Simple Smile

# 6
  • в моя свят
Запис   bouquet

Как се кефи Катя и се подсмихва на Петранка.....

# 7
Дали ще цъфне и Мима

# 8
  • Луната ни пази
В секса, в секса е по- добра!

# 9
Малко се обърках аз  Whistling.
Въпросният Пламен е изневерявал с Мима, ам на съпругата, или на любовницата  newsm78.
Сега и ако Мима влезе в залата  hahaha

# 10
# 11
  • при моите деца .....
Тук съм, но тези просто са ми простовати, дари не ми се коментират.
Тази ме ядосва - всичко прощава, никаква емоция....
Whatever, мерси за новата тема, а аз отивам да ви прочета в старата.

# 12
Хаха...и нали някакъв мъж имало в креватните изпълнения на тъпунгера. Ама няма стол и за него.

# 13
 Joy Joy Joy
И трите, дядо попе, и трите  #Shocked

Катя недоволна, защото е втора  Thinking. doh

# 14
тез от кое село са?ужас направо тез жени не са добре,1,2 спорят ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт