Борислав Илинов от "Цената на истината"

• 6 410
  • 21
  •   1
Отговори
Историята на това момче ме потресе и просълзи. Не мога да зная категорично дали е убиец и ли дали е бил насилван от вуйчо си. Единственото, което зная е, че децата и юношите са продукт на родителската грижа, внимание и възпитание. Неслучайно е възникнало правилото на първите седем години.

По телевизията майка му пък се изправи не за да бъде опора не детето си, което разкри унизителни за себе си факти, а за да се защити и оправдае собствените си грехове с елементарни и лишени от всякакъв смисъл и аргументи изречения като "е, ме, това е положението, гонила съм го с нож, какво толкова, ми бях ядосана, че не ми води момиче, какво лошо има в това". Цялото й участие до тук беше водено от усилия да се оправдае и да обясни, че не е направила нищо лошо, дори и с цената на нови унижения на сина си.

За мен лично тази жена не заслужава да бъде наречена "майка". Майките обичат децата си и в трудни за тях моменти ги защитават, не ги нападат само и само да отърват собствената си кожа. Майките не наричат децата си "педераст". Добрите майки пък даже се жертват за децата си и вземат тяхна страна дори и в случай, че те грешат.

Неслучайно помествам тази тема тук. Очевидно Борислав предприема стъпката с "Цената на истината" за да убеди майка си в нещо. Майка му вобще не осъзнава вината си или дори да я осъзнава не й пука и ще продължава до край да твърди, че Боби сам си е виновен за това, че от малък има психологически проблеми. Слава Богу сега е доста уравновесен и интелигентен, но очевидно не благодарение на домашното си възпитание. Щом не може да чуе детето си се надявам българските майки да й кажат тук какво мислят за майчинските й качества и добродетели. Дано най-накрая осъзнае какво е сторила на рожбата си и да намери начин да поиска искрена прошка, а не такава, от каквато се отмята още на следващия ден. Дано осъзнае, че тази прошка очевидно е важна и би помогнала на сина й да започне живота си на чисто!

# 1
Хич не ми бяха интересни. Такива хора има доста, но нали сме свикнали да таим всичко в себе си, защото "Какво ще кажат хората иначе"...

# 2
Тези,които правят предаването ги разбирам.Но хората,които гледат това предаване приличат на прасета-колкото повече кал,толкова повече се въргалят.

# 3
Тези,които правят предаването ги разбирам.Но хората,които гледат това предаване приличат на прасета-колкото повече кал,толкова повече се въргалят.
Каква е разликата между филм, футболен мач... и подобно предаване, или ти не гледаш въобще телевизия?

# 4
...Очевидно Борислав предприема стъпката с "Цената на истината" за да убеди майка си в нещо...

Това не беше ли някакво предаване, казано на български "риалити" "шоу" "ин лайф" и т.н. "формат" с участие срещу хонорар?

Питам, за да си изясна с каква цел предприемат "стъпките си" участниците, без да ми се налага да го гледам.

# 5
Беше.
Става въпрос за момче на 36 години, което е излежало присъда за убийство - 14 години, от предвидени 20. Той иска да докаже, че не е убиец, но тогава сам е насочил по някакви причини следвствието към себе си и после са го осъдили въпреки послдвалите признания от него в невинност. Майката не го е гледала изцяло като малък, давала го е по домове, пак го е взимала и т.н
Не мога с две думи да пресъздам цялата информация, но около това се върти историята...

# 6
А има ли вариант някой да участва там, без да му се плаща, но да ходи да му задават въпроси кога къде свършвал любовника му, който всъщност е брат на жена му, с цел да го гледат децата му, майка му, баща му, подгизналия от зрелища народ...

Въпросът ми е към авторката сега?
Има ли информация какъв е хонорарът на участниците, щото някъде имаше драма и за това, как някакво дете на участник се опитало да се самоубие, майка му - да съди мъжа си и т.н. - все заради простотиите в предаването и невъзможността после да си поделят хонорара, с който са им платили за тях.

# 7
Отделна тема ли се пуска вече за Борислав?  newsm78

# 8
  • някъде другаде
Честно да си кажа историите на участниците в това шоу ми се виждат поизмислени или най-малкото доукрасени.

# 9
Този, за който е темата е истински отвсякъде, макар че изглежда най-нереален от всичките  Wink

# 10
На мен като цяло предаването ми е безумно идиотско...да се ровш в лайната на хората или както каза Шанел
Но хората,които гледат това предаване приличат на прасета-колкото повече кал,толкова повече се въргалят.

Но пък щом има хора да участват и такива да го гледат, значи има нужда от такова предване. Аз например, си имам достаъчно лични драми, за да се занимавам с чуждите такива. Не че не ми е инетресно понякога...просто от известно време нямам сили да се обременявам и с чужди проблеми, макар и само на екрана. Даже и турските сериали не гледам  Grinning

# 11
Нима искате да кажете, че има възрастен, нормален човек, който вярва, че всичката тази помия е истина?  Crazy
Моля, не убивайте всичко детско в мен!  Stop

ПП Все съм се чудила къде пак спят СЕМ-каджиите, та оставят такава пошлост и безобразие да се леят в пиков час пред детската аудитория, ама явно това си заслужаваме - турски сериали и най-долни пикантерии. И дотолкова ли е оскотял народът ни, че за 5 000 или колкото там лева дават, да се изтъпани и да се орезили пред цял народ?

“Човек за едната чест живее и за едното красно име.” Рачко Пръдлето

# 12
Права е Кака Сийка, че времето по което го дават не е подходящо, понеже децата тогава не спят. Има просто решение обаче: на мъжа ми му е интересно и си го гледа, но на децата не позволява. На една от първите серии и двамата изявиха желание, но татко им беше непоколебим (в смисъл изрева като мечка и ги натири в хола на другия телевизор).

# 13
Въпросът ми е към авторката сега?
Има ли информация какъв е хонорарът на участниците, щото някъде имаше драма и за това, как някакво дете на участник се опитало да се самоубие, майка му - да съди мъжа си и т.н. - все заради простотиите в предаването и невъзможността после да си поделят хонорара, с който са им платили за тях.

Не мога да отговоря на въпроса ти, защото нямам тази информация. Още повече, че темата ми вобще не е инспирирана от получените хонорари, а от конкретно поведение на една жена в ефир, което за мен беше отвратително. След като не си гледал/а предаването разговорът между нас е безпредметен.

П.П. Причината донякъде да вярвам на историята е, че работя в системата на правосъдието и имам наблюдение, че зад извършителите на тежки престъпления почти винаги седи родител, който смята, че детето ще се възпита само или такъв, който е поверил това свое задължение на държавата

# 14
Как'Сийке, добре дошла!
Аз не съм толкова извисена и го гледам, освен това съм работила в психиатрия и там е същата Цена на истината... То и филмите са режисирани, но такива истории реално има...
А темата е за Борислав Илинов, за който наистина вярвам, че е истински... освен ако не е впрегната цялата държава в сценария с убийството, затвора, доказателствата и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт