Борислав Илинов от "Цената на истината"

• 6 413
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
На мен пък не ми е симпатичен този Борислав.
Не знам дали е убил човека и дали крие нещо за убийството,ще видим дали ще се разбере.
Но като цяло този човек не ми харесва и някак не мога да му съчувствам.Нали знаете,че каквото човек сам си направи никой не може да му го направи?!Признал убийство,щото искал 5 минути слава.Е,извинявайте,ама един нормален пълнолетен човек не може да действа така..Или не е добре с психиката или това му оправдание е пълна лъжа!
Колкото до насилието от "вуйчото",за който не беше споменал,че е  само 4-5 години по-голям...След като не е имало проникване,защо не уточни какво по-точно е било сексуалното насилие?
И не можеш да обвиниш майка си,че те е направила хомосексуален,защото те е карала да миеш чинии и защото някой те бил обидил с думата "педераст".То ако така се ставаше гей,повече от половината мъже щяха да са такива.
Да не говорим,че преди лайфът в четвъртък Боби се е обадил на "насилника"вуйчо да се пазарят какво ще си говорят по телефона в студиото и кой на кого ще даде прошка..Айде моля ви се!Не им е чиста работата!

# 16
Не ме разсмивайте с наивност! Сценарият е прозрачен още от първото предаване.

# 17
Не ме разсмивайте с наивност! Сценарият е прозрачен още от първото предаване.

Не съм го гледала това предаване, но нямаше ли преди скандал с някакво друго предаване, уж риалити, а се окажа, че бяха взели статисти и по "Господари на ефира" ги разобличиха? Та мисълта ми е - не се ли научиха, че не се прави така? Нова тв има претенции за медия, не каква да е? Биха се изложили кифладжийски.
Иначе що се отнася до сеирите, които дават - нека, щом има кой да гледа. Лошото е, че програмите им с изчерпват с тях.

# 18

ПП Все съм се чудила къде пак спят СЕМ-каджиите, та оставят такава пошлост и безобразие да се леят в пиков час пред детската аудитория, ама явно това си заслужаваме - турски сериали и най-долни пикантерии. И дотолкова ли е оскотял народът ни, че за 5 000 или колкото там лева дават, да се изтъпани и да се орезили пред цял народ?

“Човек за едната чест живее и за едното красно име.” Рачко Пръдлето

Децата не би ли трябвало да са в леглото в 21 часа? Иначе си права за това, че всеки народ заслужава боговете си - респективно - предаванията, с които го занимават.

# 19
Тези,които правят предаването ги разбирам.Но хората,които гледат това предаване приличат на прасета-колкото повече кал,толкова повече се въргалят.
Каква е разликата между филм, футболен мач... и подобно предаване, или ти не гледаш въобще телевизия?
Филмът си го избирам такъв,че да не остава неприятно чувство след края.Ако започне да нагарча,просто вадя диска и слагам друг.Но аз нямам нищо против в кочината да се въргаля който си иска,само че нали има отделна тема за това предаване.Там на воля може да се нищи,кой на кого се е изпикал в устата или ушите.Или няма такава тема?Обикновено там не пристъпвам,защото първата страница винаги е заета с инджи,перла и шехерезада.

# 20

Децата не би ли трябвало да са в леглото в 21 часа?

Кои деца? Децата варират от еднодневни бебета до тийнове. Не всички са в леглата в 21 часа, да не говорим, че и не всички имат кой да ги контролира дали и какво гледат.
Децата не са грижа само на родителите си, обществото също трябва да си мръдне задника и ако не може да помогне за възпитанието им, поне да не пречи.
Да се потриса и баба знае (справка в една съседна тема)

# 21
Аз пък не се срамувам да гледам такива предавания като "Цената на Истината". То има хора,които уж се възмущават, а пък пак уж без да искат са натиснали копчето на дистанционното по погрешка на съответния канал... То това малко като чалгата и тези, които плюят по нея. Уж за пред хората не слушат, ама иначе въртят кълки при удобен момент... Както и да е.. Хора различни, интереси различни. Хайде да не се възмущаваме кой какво харесва и кой какво гледа/ слуша... та така- по темата..
Борислав е скрита лимонка.. Аз мисля, че манипулира детектора или по- точно разчитащия. И въпреки всичко, независимо какво е направил или не направил той, просто с такава майка като неговата и нормален човек би се превърнал в психопат. Просто не мога да повярвам, че една майка е способна на такава липса на майчино чувство и любов. Най- голяма травма в живота на едно дете е именно липсата на любов и внимание от страна на майката. Ако това момче е било отгледано при други условия и в друга атмосфера, той щеше да е съвсем различен човек. Определено той е много наранен и дълбоко в себе си носи голяма болка. Много се разчувствах от обаждането на една дама, която каза, че би осиновила това момче, за да му даде всичко онова, което му е липсвало...

Общи условия

Активация на акаунт