Цената на истината - тема 4

• 30 337
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Остана да каже ДА и да не е истина!
Напротив, истина е  Joy Joy Joy

Петранка пак ли ще каже че го обича много и всичко му прощава  Rolling Eyes
Мчи как, обича си го жената и туй то  Crossing Arms

# 31
 Joy
Абе, не, че нещо, ама.... кой ще си легне с тоя, бе?  Shocked Изглежда пластмасов  Rolling Eyes

# 32
Човека е експериментатор, жал ми е за Пепи-ту, обаче това е живота

# 33
Ненормална работа.

# 34
  • при моите деца .....
Хей, едно не ми е ясно - този не е някой супер атлет - посещава любовницата 2 пъти - да се е ограничир до 1 жена та да пранят 10 -12 пъти в месеца секс.....

# 35
Извинете, но участниците в тази гнус във всяко следващо издание все по-ненормални ли ще са!? Щото нямам достатъчно болна фантазия за следващите... Shocked
Ти пък,забавлявай се,кво толкоз.И аз отначало бях шокирана и погнусена ама сега искрено се забавлявам!
И искам още!Още!Още! Joy Joy Joy

# 36
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 5 нови отговора.
Хаха, машина  е този, машина  Joy

# 37
Като се абстрахирам от всички мисли по отношение на главния герой, които се реят в главата ми, четири женки и един мъж не са чак толкова много като партньори за 15 години  Laughing.

# 38
  • Варна
еееееее, не  #Crazy
това не е истина
сега и любовник имал  #Crazy

# 39
  • при моите деца .....
Като се абстрахирам от всички мисли по отношение на главния герой, които се реят в главата ми, четири женки и един мъж не са чак толкова много като партньори за 15 години  Laughing.

Не са много, но колко могат да се похвалят за ЕДНОВРЕМЕННО!

# 40
  • Велико Търново
някой тоя познава ли го от форума?

# 41
Хей, едно не ми е ясно - този не е някой супер атлет - посещава любовницата 2 пъти - да се е ограничир до 1 жена та да пранят 10 -12 пъти в месеца секс.....
А така! Crazy Учете се, а не да валят теми в ДиС - "Помощ, той не иска да прави секс с мен!" Joy
Sex machine #Crazy ooooh!

# 42
newsm20 newsm20 newsm20
Ето още  Joy Joy Joy вярно ли е, че си поддържал връзка с мъжът, с който си се кексил, и отговорът - ДАААА  
Плащали ли ти за кекса - ДАААААААААААААа

# 43
  • при моите деца .....
Ей, това ми звучи като спер измислица от онези вестници за споделянето.....
Това е супер нереално.... Thinking

# 44
какъв беше последния върос?

Общи условия

Активация на акаунт