и аз като Галя смятам, че не може да не стане с мед.бележка
какви са тия пазарлъци
или сега или никога
ами ако например имате планирана почивка, няма да отидете ли според таз директорка 
Всички ДГ искат сега до 10-15.6 декларация потвърждение, че ще посещавате точна тази ДГ и после няма проблем да тръгнете по-късно
я по-добре попитай таз госпожа какво всъщност иска с този ултиматум 
Аман вече с тези ДГ егати проблема станаха навсякъде
всяка директорка своя лудост има май
и аз така не подадох молба в тая до нас, че директорката за малко да я
, че ми викаше, че ще ми иска бележка от лекар, че малкия е психически здрав, щото го гледала колко е палав
и сигурно имало причина за агресия
Теглих й една и си скъсах молбата пред нея
Та сега в другата дето дадохме, сме на кантар
в понеделник отивам да видя, дали след подаването на декларации от тези преди нас в списъка, ние сме вътре или
а пък ако не сме .... незнам просто
и ще взема да притисна педиатърката/малко е вяла и неинциативна/да издаде бележка за временно отлагане.Все пак бактерии ще лекуваме-не е добре ни за моето,ни за чуждите деца да сме неизлекувани.Някак си е безотговорно да сме неизлекувани.

тъкмо бях решила да "намесвам" връзката, дето ни вкара в яслата
ама не се наложи 
... и си давам кратка и заслужена майчинска почивка
за да не са му напълно непознати децата
, но сега от време на време ги събираме заедно да се виждат.
за 10-тина дни
тръгваме за морето 
и да си почина добре
ако ме оставят намира от офиса
-първият ден с мн.ентусиазъм и нескрита радост отиде;вторият ден с поохладнял порив и повече реализъм,а на третия ден направо ме молеше да не ходи и да си останем двете заедно вкъщи,гушеше се в мен и искаше да се наспи в кошарката си.Учителките-сториха ми се свестни и опитни,ама аз само за 1-2 минути ги видях,2-3 изречения само си разменихме,лелите-опитни и те ,обслужват децата,помагат им.Всичките са на възраст около 40-50 години.В градината стаята е красива,чиста,украсена,ама моето явно се чувства самотно,това ще да е причината ,според мен.
Отдавна не съм сядала, домъ4ня ми за вас
Избухнахме в ремонти
Айде като мога ще седна пак , 4ао и лека ве4ер 
, така ме е яяяд ще се изям направо,не могат да ми направят компромис да почвам сутрин 1 час по -рано и вечер да си тръгвам в 17.30, щото докато се придвижа до нас ми е около 45 мин
.....толкова ми е гадно, ама ще ми мине де....утре съм пак на 3 интервюта, пак в голямата жега,но няма как.
, та да ми олекне малко