Отговори
# 105
  • Русе
Имам и един въпрос- колко време след като съм въвела плодово пюре мога да започна и със зеленчуково?
аз първо й дадох зеленчуково, след около седмица и плодовото започнахме  Peace

# 106
Аз от четвъртия месец въведох плодови пюрета. Е не всички , само ябълка, круша ,банан и слива. А от няколко дни започнах със зеленчуковите- тиква, морков.. Бях се допитала до д-р Слънчева, и тя ме посъветва да захранвам по-бързо след като не папаме млякото. Все пак нещо трябва да яде детето   feeding  Аптамил и Нан нъц... не иска и да помирише, яде само на сън. Сега съм взела на Хип да пробвам дали ще го одобри, ако не... незнам какво да правя вече   smile3506

# 107
И Вики много добре владее бръмченето с уста, но не престава да тренира и да се усъвършенства  smile3534. Много се надявам до захранването да премине на друг по-неплюещ номер, а този да го позабрави.  Praynig

# 108
Оххх,ние май пак сме на гладна стачка.Вече незнам какво да правя newsm78 Смених Аптамила с Милумил,но пак си е същото.Кефи се само на банани(малка маймунка).Много обича банан пасиран с бисквита и АМ,това го изяжда с удоволствие.Почнах да давам и месно пюре(май съм писала за това).Но незнам колко често може да се дава месно newsm78 Някой има ли идея?

# 109
# 110
  • Düsseldorf

По повод 5-тата ни месечинка!

Simple Smile

# 111
Liletka, месното пюре се дава през ден - редуваш един ден месно, един зеленчуково. Зеленчуковото се дава с жълтък, ако си го въвела.  Почва се като с всяко ново нещо - първо трошичка, после малко повече докато стигнеш до четвъртинка, половинка, а по-късно и цял жълтък.
Ние се храним в столчето за кола на баткото, което вече става на малката.  Още ни е големичко, че е от 9 кг, но го слагаме на най-легналото положение. Пък и вече бебката много иска да седи. Подпира се на ръчичка и сяда сама, но не издържа дълго време седнала.

# 112
ОХ.а аз го давах три дни поред newsm45 Може ли да стане нещо?малееее,ще умра сега от притеснение.
А жълтък не съм въвела още.Мисля от утре.А дали трябва да хлорирам яйцата?

# 113
liletka ,не се притеснявай!аз също и го давах няколко дни подред ,докато стигна до малко по-голямо количество,че да свикне с него.не реагира.съвсем леко се поразхлаби,но тя беше доста запечена,така че и дойде добре.не мисля,че има нещо страшно.
много сладки бебоци.аз тия дни качвам снимки и клипчета и съм на тази вълна,та реших да разгледам и ваши снимки отново.големи,големи деца имаме вече!
а относно млякото-соня дори кърма не искаше и аз вече съм свикнала.от началото сме на Милумил-никаква разлика в апетита.затова захраних в 5-я месец и сега всичко е наред.дори млякото в 10 ч. и го слагам в плодово пюре с много малко вода и така го прекарвам.иначе не го иска.и сега има 2 шишета мляко-рано сутрин и късно вечер.всичко друго е плодови,зеленчукови и месни-вече-пюрета.каша също и давам.между храненията не и давам нищо.плодовото пюре го смесвам с храната-каша или мляко.иначе не иска да яде.събира и се доста голям грамаж на хранене ,но няма иначе как.този хранителен режим сама си го изработи.
и аз се присъединявам към идеята ви да се помолим за душите на тези,които не са сред нас!

# 114
А жълтък не съм въвела още.Мисля от утре.А дали трябва да хлорирам яйцата?

Аз знам само, че яйцата се варят 10-15 мин. За хлориране не съм чувала.

# 115
  • Варна
месото още го обмислям  Thinking първо май ще въведа всички зеленчуци и жълтъка и чак тогава ще продължа с експериментите  Mr. Green
я кажете какво е отношението ви към детска кухня? тук във Вн мн противоречиви мнение чувам и май ще го пропуснем тоз момент  Thinking

# 116
  • София
Ами май и аз вече с АМ ще давам пюренцето, защото днес си го хапна с мн по-голямо удоволствие от вчера като беше без Wink
За месните също като Бети знам, че се редуват през ден със зеленчуково+жълтък.
Аз зел го въведох 2 седмици след плодовите, но то май детето си показва най- добре.
За детска кухня за сега съм "за". Тук нали са за след 10 месеца, е тогава малките ще искат да щъкат и не е ясно дали ще има време да се готви, че и разнообразно newsm78
Лека

# 117
Аз мога ли да хапвам черешки и ягоди? Дали ще се отрази на бебо, тъй като го кърмя?!? Моля, ако някой е запознат да ми каже. Благодаря предварително.  newsm03

# 118
в хасково детската кухня е добра-готвят много вкусно-не навсякъде е така.евтино е,но ,според мен не е толкова разнообразно.ама то какво ли толкова може да се измисли.менюто е за две седмици и следващите 2 пак се повтаря.т.е. имат 14 менюта,които повтарят всеки две седмици.разнообразяват през пролетта и лятото,когато има многообразие от плодове и зеленчуци.но,май във всеки град е индивидуално.

# 119
привет мами Hug
ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕ newsm78
нашия тати заминава за един месец командировка и ние с Елена ще ходим на гости при моята майка. Проблема ми, е че там няма легло на което да спи Елито. Ще трябва да й купуваме от тези сгъваемите и преносими. Пък след това ще го използваме и когато тръгнем на почивка.
Та питанията ми са:
1. Какво легло да си взема (от коя фирма сте най-доволни)
2. Трябва ли да си взимам допълнително матрак за леглото
3. До колко килограма може да спи Ели в такова легло
4. Пречи ли люлеенето на леглото на спането на вашите бебчовци (четох някъде за такъв проблем)

Ох стана дълго, но много ме вълнуват тези въпроси Thinking
Моля мамите ползвали такива легла да споделят опит  bouquet

Целувки от мен и Елена Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт