Отговори
# 135
  • София
здравейте и от нас!    bouquet
нас ни нямаше няколко дни, защото водихме бебката в солун да види тя света и светът да види нея Mr. Green  ния видя първо бяло море вместо черно, както нора на муунлейди, но ще наваксаме и тук. бебка се държа прилично в хотела, никой не разбра, че има бебе bowuu
прекарахме екстра. мама успя да отараши сума ти магазини. само че в най-големия мол в солун, ния реши да се вкиселява и го минахме отгоре-отгоре. но все пак едва успяхме да се натъпчем в колата от торбички и торбенца.
вержи, да нацелува6 малкото смело момиченце по очето. много ми стана мъчно, като я видях с тази превръзка.
по темата за захранването и проходилките съм пас. ния вече смуче по 30 грама ябълков сок, отразява и се екстра и ще продължавам по тази схема. купихме и уолкър. не че ще го ползва в близките 4-5 месеца, но е толкова сладуранчест, че не се удържах да го купя. сега и него ще прескачаме в къщи. Thinking
ето ни в гърция:
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4815583
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4815584
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4815585
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4815586
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4815588
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4815591

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 19:36 от ADENA

# 136
A за проходилките съм много ама много против

# 137
нашето педи каза да не ям ягоди и цитрусови заради алергии и обриви...още в началото се натъпках с мандарини и грейпфурти и Николчо се обрина по лицето - та сега се въздържам!Иначе всичко останало - без боб си хапвам и за сега сме ОК. най-много да подпръцва понякога, ама каквод а се прави! Да свиква  Joy

# 138
пак се нагледах на снимки.и пак да кажа-супер са!много,много сладки!!!ние тия дни се побъркахме от разходки.почти не се спрляхме вкъщи и децата са много доволни.за себе си да не говоря!дано да няма повече проливни дъждове и да вали само през нощта!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 139
  • Бургас
Момичета, някой знае ли къде се намира в София офиса на Ивентас ООД?
Трябва ми клапа за помпа на AVENT ISIS. Доколкото разбрах само там предлагат резервни части ?!
Ако някой е запознат моля пишете. Още повече ще съм благодарна ако някой може да ми я набави и изпрати.

# 140
ПОМОГНЕТЕ,МОЛЯ ВИ СЕ! Защо модераторите на два пъти ми пращат съобщение да си подредя лентите в подписа?Какво не им е наред?просто наистина не мога да схвана Embarassed Embarassed

# 141
  • Русе
изискванията са, лентичките да са една под друга .Твоите (поне при мен) са една до друга. Това озн. че трябва да оставиш повече място м/у тях за да станат една под друга...
ама само как го обясних...  Crazy
и на мен са ми пращали. Твоите трябва да изглеждат нещо подобно на моите

# 142
Здравейте и от нас Hug
Днес хубава разходка си направихме, но накрая такъв дъжд ни наваля, чеее.....   umbrella
Ние чувалче не ползваме а за проходилка ще му мислим в движение все още не съм решила ако и харесва newsm78
Относно дрешките все още гладя всичко, а до скоро ги гладих и от двете страни по нареждане на педито и мисля да продължавам щ`ото си ми харесва бебка да бъде с изгладени дрешки Wink
За изваряването ние имаме само три залъгалки и всяка вечер след като заспи ги изварявам Peace
Пюрета мисля да вземам от всички марки и които ни харесат от тях ще папкаме. feeding
И ние трябва да купуваме от тези преносимите легла, но ще е нещо я от метро, я от някъде друго абе нещо тънко ще да е Simple Smile, лято иде и ще мръднем насам натам Simple Smile
Moon, тази малка русалка Нора направо ще я изям, малко Ви завиждам, че ние тази година май море няма да видим, но догодина... sun
ADENA, ДОБЪР УИКЕНД СТЕ СИ НАПРАВИЛИ надявам се да сте си изкарали добре Peace
danielad, и в нас е една стъклария  ooooh! ако ползваме проходилка не знам как ще бъде Thinking
Хайде лека вечер!!!

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 22:16 от esy

# 143
Ох, ама три дни съм отсъствала от форума и вие сте открили и преполовили цяла тема! Утре ще ви доизчета, сега само ви поразгледах дебатите отгоре-отгоре...

Бяхме на Бачковския манастир и до Пловдивчето, толкова беше хубаво там...пак ми се ходи! В манастира беше супер, има топла вода, супер е готино, беба спа страхотно хубаво (и ние покрай нея)! Ама що багаж носихме, не е за разправяне, дрехи за дъжд, дрехи за горещо - и все на принцесата, а за нас, придворните слуги - само по една връхна дреха...не остана време и място за повече...

Ники Иванова, аз имам такава помпа на Авент от приятелка, с която ходихме до офиса им за резервни части, ама ужасно мнителни са и неохотни по даването на такива. Ще я попитам точно къде беше, защото тогава бях бременна и само бърборехме с нея в колата, тя вече имаше 7 месечно бебе.

Даниелче, ти на 150 лв оферта на ден изгодно ли му викаш ... по 10 дни е 1500 лв... а ол инклюзив колко хранения включва и включва ли чадър в охраняем плаж?... А прането на бебка?...по колко се плаща за пералня... Ох, не знам...разходите ще са повече, защото към 1500 трябва да се прибавят и около 150-200 лв за бензин, а и някакви пари за джоб, т.е. отива към 2000 лв. една 10-дневна почивка. А после другите 12 дни в месеца как ще се изкарат, като трябва да се плаща ток, вода, интернет, храна и транспорт най-малкото. Не ми излизат сметките. А за почивка под 10 дни не ще и дума, не става.

Добре дошла на мама Габи!   bouquet

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 22:55 от siniger4e

# 144
  • Бургас
liletka

Подписът ти трябва да е: Общата височина трябва да е не повече от 200, а общата дължина-не повече от 470 пиксела.
Т.е. всички изображения трябва да се събират в каре с размери 470(дължина)х200(височина) пиксела.

Ако искаш да провериш колко са големи изображенията, ето как става:
Влизаш в някое свое мнение. Кликваш с десния бутон на мишката върху лентичката/снимката/картинката...... каквото там са сложили в подписа, оттам-Properties и гледаш Dimensions.
Ако излиза 400х160 (пак примерно ), това означава, че изображението е дълго 400 пиксела и е високо 160.
После сумираш височините на всички изображения, ако са едно под друго, или дължините им, ако са едно до друго, и така виждаш колко е голям подписът.

# 145
Nikki помпата ми е в стаята на детето, а там е и адреса на фирмата. Утре като стане тя ще ти го напиша. Мисля, че беше ул. Иван Сусанин но не знам кой номер.

# 146
Никки,

Фирма: Ивентас ЕООД
Лице за контакт: Юлия Христова
Телефон: 02 955 5115
Email: iventa@techno-link.com
Град: София

Ето карта тук. На мен ми е доста далече. Има ли някоя мацка, която живее наблизо?

# 147
  • Vaudreuil Canada
Ники тук в почти всички магазини се продават части за Авент - ако не намериш вариант от БГ аз след 2 седмици пътувам за БГ и мога да ти взема от тук и да ти го пратя като пристигна стига да не ти е късно. Само ми кажи какво точно ти трябва - ако можеш да пратиш снимка на стария клапан защото има модификации.

# 148
здравейте как минаха при вас почивните дни аз съм мнооого доволна и времето беше ок та обиколихме с мъжото магазините направихме си пазара голямо скиторене беше.
честито и на 6 и 5 месечните дечица!

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 11:56 от desidm

# 149
Момичета, някой знае ли къде се намира в София офиса на Ивентас ООД?
Трябва ми клапа за помпа на AVENT ISIS. Доколкото разбрах само там предлагат резервни части ?!
Ако някой е запознат моля пишете. Още повече ще съм благодарна ако някой може да ми я набави и изпрати.
Ники, аз също си купувах резервна клапа, защото помпата ми беше миналогодишна и ми се спука от задръстените ми канали!
 Знам къде е склада на Авент и ако се уточним какво точно ти трябва мога да ти я пратя  по приятелка, която пътува днес за Бургас!
Ако искаш ми прати снимка на клапата на aspasia_33@yahoo.com
Ако е това за което си мисля имам 3 резервни вече и мога направо да ти подаря едната, защото имаче са по 12 лева ;-(
Очаквам да ми пишеш до обяд, защото съм на забар следобеда а той е близо до склада!

Общи условия

Активация на акаунт