Отговори
# 195
Честита месечинка на бебе Ива на мама elitza_elitza.
А тортата изглежда вкусничка. Чак ми се дояде.. сега по никое време     eat

# 196
  • Варна
Здравейте и от нас , чак сега насмогнах с четенето та реших и аз да пиша .
Относно заспиването ние си заспиваме сами доста отдавна ! През деня слагам Анди в средата на спалнята , пускам ТВ на детски канал, пускам щорите - много е важно  ,  давам бибата , а тя си завива очите с одеално и така си заспива . А вечер в момента в който си изцока млякото я слагам в кошарата ( от вчера вече използвам спално чувалче) , давам бибата а тя си гушва края на одеалцето и е заспала на секундата ! Държа да подчертая че бибата - залъгалка я използваме само докато заспим , после си я плюе сама !

Относно зел. пюрета си ги давам чисти без добавка ! Изяжда едно цяла малко на Хип или около 1/2 от тези на Ганчев . След което си издържа 3 часа до следващото хранене без проблем ! АМ давам около 150- 180 мл.

Относно сгъваемите кошари ,  ползвам на Cangoroo , от която съм много доволна !  Ето тук може да се види ! http://www.cangaroo-bg.com/

# 197
 Добро утро  kaffeetrmker_2

Днес май ние сме най-ранобудни, Влади стана в 6.00 хапна първата си порция кърма за днес и пак заспа. Времето  е прекрасно и дано да не вали , че бая работа ме чака.

Прекрасен ден от нас  newsm51

# 198
  • София
poli.jekova тя Понтес го е обяснила за гривничките LaughingА за надаването-важното е че качва,нищо че само 100гр. PeaceАлекс само вечер си заспива сам,като го изкъпеме и го нахраниме,слагам го в леглото,гушка си едно мече,гася лампата и му пускам една музикална играчка на Фишер прайс където прожектира едни пеперудки по тавана  и до 10-15 мин. е заспал,обаче през деня ми се разказва играта  #Crazyникога не заспива сам или трябва да го возя в количката или да го гушкам,люшкам и пея CrazyДа ви кажа само че в Мола на Стамболийски във Фокс бейби има промоция-като напазаруваш за 90 лв. ти правят отстъпка 30 лв и вчера му напазарувах пет торби нови тоалетчета за 120 лв. вместо за 180лв WinkА за девойки какви сладки дрешки има Heart Eyes

# 199
Веролина, честито!  bouquet
Направо завиждам на майките с бебенца, които сами си заспиват. Нито биберона искаме, дори вече вечер и на цицка не иска да заспива. Нацоква се и почва едно мрънкане, имам чувството, че има колики.  Тази нощ малко по-спокойно спахме. Буди се 2-3 пъти, но поне не се разнасяхме по един час.
Честити 5 месеца на бебе Митко на мама danil, бебе Кристиян на мама Zory5rova, бебе Деница на мама rali_m, бебе Алекс на мама ejkajujka!

# 200
Добро утро!
Хайде докато си пия плодовото млекце да Ви се оплача от съседите пенсионери #2gunfire #2gunfire #2gunfire, които незнам поради каква причина, но така са си преустроили жилището и сега над нашата спалня в която спи и бебка е тяхната кухня, дневна или т.н.всеобща стая, CloseИ двамата тежат по около 100-110кг.и си представете за какво търкаляне иде реч по цял ден по разскърцаният паркет от 6 сутринта до 1 през ноща с няколко нощтни пишкания, които имам чувството, че ми пишкат до главата, а през другото време очаквам някой от тях да изпадне в/у нас докато си лежим на спалнята Mr. Green Абе уж тухлена сграда, а какво е това нещо, защо толкова се чува просто умът ми не го побира newsm78Но вече тотално падлудявам #Crazy щом тази сутрин вече исках да изтичам както съм си боса, по тениска и гащи и да направя наааай-големият скандал на света, #Cussing out но пак се въздържах и сега оспамвам темата, за да ми мине малко нервата SickТакава несъобразителност, чеее...А знаят, че и ма бебе и пак ShockedДали да ходя да ги предупредя незнам newsm78 или да подам една жалба и на стари години да си връщат кухнята там където и е мястото Naughtyнад нашата.Извиняваите, но вече не издържам и трябваше на някой да се оплача CryА мъжът ми нали е самата толерантност само ми вика хайде стига ами ако бяха някои тйинеджъри и правеха купони всяка вечер?!?Да ама то това по-гадно денонощтно някой да ти треска на главата bambam bambam pironi fightИзвинете ме още веднъж    bouquet
Ние заспиваме различно през деня може и сама да заспи, но вечер заспива в мен докато я кърмя и като я оставя в леглото се събужда и се налага да си държа ръката на бузката и,`така си мисли, че е до цицата Mr. Greenи пак заспива.
Честито на дипломиралите се мами  bouquet Пожелавам Ви добра реализация  Peace
Честито и на всички които имат повод днес да празнуват    bouquet
Хубав ден Hug

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 14:39 от esy

# 201
добро утро и от мен ние заспиваме с биберона в уста,нооо поне не ми се налага да го разхождам по 2 часа докъто заспи.че в началото беше кофти люшкаш го,разхождаш го... и виждаш че е заспал и се навеждам над кошарата да го оставям и хоп отвори очички все едно никога не е засивал.
честито на порастващите бебчета!

# 202
Добро утро и от нас!
Аз съм станала в 7, закарах каката на училище, пих кафе....абе женска му работа - за 1 час вършим по 100 неща! #Crazy
Лек ден не всички!

# 203
  • Русе
За неакането няма какво да говоря, надали някой може да ми помогне...
на Вайа най-много й помага масаж на стомахчето по посока на часовниковата стрелка, и след това АМ, което е мъъъъничко по-топло от обикновено...И действа веднага!
Но за кърмените бебета не мога да дам съвет...

# 204
  • София
Здравейте!
Не съм ви забравила, само че пишех дипломна работа и времето ми беше кът. Слава богу вече е готова и съм малко по-свободна.
Нещо сме в кофти период, не знам защо, все някоя каръщина ни се случва, но се надявам скоро да отмине този период.  Hug

# 205
Еее, Klemy, най-после се обади, бях се притеснила за теб! Радвам се, че се върна! Сега ще видиш как ще почнат само кефчета да се валят и край на каръщините!    wavey
Адриана, ние сме на кърма и масажчето на нас хомеопатичката ни препоръча категорично обратно на часовниковата стрелка. Действително, помагаше!

Момичета, какво правите за косата си!? #Crazy Аз имам чувството, че оплешивяваааааааааааааааааааааааааааам!  newsm45

# 206
  • Варна
добрютру
ние сме събудени от 9 , но се възползвах от намалението - докато Лора се занимава сама - и реших да се отпусна малко - изчистих банята и тоалетната, голям купон падна Mr. Green
сега хапнахме и силно се надявам да си доспи, че имам едни чинии които от 3 дена стоят и прашасват в мивката, все не мога да стигна до тях  Rolling Eyes
от 2 дена се каня да готвя свинско със зеле.... абе ужас. толкова беше кротичка , сега не мога да намеря време да се усмихна дет се вика
кухнята един камшик да и ударя и ще тръгне сама, в спалнята мечка да легне не можеш я намери  Mr. Green
ама какво да се прави...детето е по-важно, татковците ще потърпят малко  Mr. Green

вие как сте с времето ? стига ли ви ? при мен по принцип никога не стига, но сега съвсем  ooooh!

# 207
  • София

Момичета, какво правите за косата си!? #Crazy Аз имам чувството, че оплешивяваааааааааааааааааааааааааааам!  newsm45

siniger4e, понеже и на мен много ми пада косата, някакъв ужас е направо, си взех серията на PHYTO падане на коса - шампоан и ампули. Няма на къде, защото вече взех кошмари да сънувам как се гледам в огледалото и съм абсолютно без коса Shocked

Момичета, наистина не знам какво да правя. Алексис не е акал от сряда #Crazy Вчера му дадох дуфалак - НИЩО! Днес му дадох пак - още няма резултат. Направо се чудя дали да не ходим някъде на лекар. Водих го при мойта - тя му изписа един чай за разхлабване, който го няма в нито една аптека...

# 208
  • София
Моята коса падаше с шепи, мисля че малко поспря сега, по-скоро намали косопада. Ще мине, няма да оплешивеете, спокойно.  Peace

# 209
Боже как завиждам на майки с лесно заспиващи бебета.При нас е някакъв ужас - заспива само на ръце, а п принцип е само в ръцете ми. Какъв мъж ще става не знам newsm78. Почти нещо не мога да свърша, непрекъснато скимти и се криви ако не е в мен #Crazy Чакам да се върне тати или да го вземе батко му иначе не успявам с нищо. Дори сега е в мен и пиша с лявата ръка Whistling

Общи условия

Активация на акаунт