esy,нашите съседи са същата работа.само че са млади хора на квартира и шумът е от музика-до побъркване,секс и купони.говорих с тях,виках и известно време върви и после пак.мъжът ми и той реагира като твоя.май те са по-спокойни от нас.мен егоизмът яко ме вбесява.та,ако можеш да търсиш права по закон,може и да стане,но иначе,едва ли.те,ако бяха по-малко егоисти от нашите съседи,сами щяха да помислят къде да си преместват кухнята...
siniger4e,слагам разни маски по косата си и горе-долу бива,но пак си капе.дано не оплешивеем,де,недей така!нали пък преди това 9 месеца не капеше.сега се чисти и косата.не само ние и бебоците.

Klemy,дано като сподели,вече да свърши каръщината ви!късмет!!!
Virginity,готино чувство за хумор!много ме развесели!на мен ми стига времето,но ми коства много.оставям Сонче на земята в кухнята и почвам.тя се забавлява и с брат си много.като захленчи и връчвам нови играчки и така.а,като и писне,зарязвам всичко и си я гушкам.но,признавам,съм много изморена.сега за 24.05 мъжът ми си беше вкъщи 4 дена и вчера ми разправя,че имал мускулна треска от работата вкъщи...

хайде,че видях малко време и се разписах.чао и лек и весел ден на всички!