А тортата изглежда вкусничка. Чак ми се дояде.. сега по никое време
Алекс само вечер си заспива сам,като го изкъпеме и го нахраниме,слагам го в леглото,гушка си едно мече,гася лампата и му пускам една музикална играчка на Фишер прайс където прожектира едни пеперудки по тавана и до 10-15 мин. е заспал,обаче през деня ми се разказва играта
никога не заспива сам или трябва да го возя в количката или да го гушкам,люшкам и пея
Да ви кажа само че в Мола на Стамболийски във Фокс бейби има промоция-като напазаруваш за 90 лв. ти правят отстъпка 30 лв и вчера му напазарувах пет торби нови тоалетчета за 120 лв. вместо за 180лв
А за девойки какви сладки дрешки има

, които незнам поради каква причина, но така са си преустроили жилището и сега над нашата спалня в която спи и бебка е тяхната кухня, дневна или т.н.всеобща стая,
И двамата тежат по около 100-110кг.и си представете за какво търкаляне иде реч по цял ден по разскърцаният паркет от 6 сутринта до 1 през ноща с няколко нощтни пишкания, които имам чувството, че ми пишкат до главата, а през другото време очаквам някой от тях да изпадне в/у нас докато си лежим на спалнята
Но вече тотално падлудявам
щом тази сутрин вече исках да изтичам както съм си боса, по тениска и гащи и да направя наааай-големият скандал на света,
но пак се въздържах и сега оспамвам темата, за да ми мине малко нервата
Такава несъобразителност, чеее...А знаят, че и ма бебе и пак
или да подам една жалба и на стари години да си връщат кухнята там където и е мястото
над нашата.Извиняваите, но вече не издържам и трябваше на някой да се оплача
А мъжът ми нали е самата толерантност само ми вика хайде стига ами ако бяха някои тйинеджъри и правеха купони всяка вечер?!?Да ама то това по-гадно денонощтно някой да ти треска на главата
Извинете ме още веднъж 
Пожелавам Ви добра реализация 

Аз имам чувството, че оплешивяваааааааааааааааааааааааааааам!
Аз имам чувството, че оплешивяваааааааааааааааааааааааааааам! 
Вчера му дадох дуфалак - НИЩО! Днес му дадох пак - още няма резултат. Направо се чудя дали да не ходим някъде на лекар. Водих го при мойта - тя му изписа един чай за разхлабване, който го няма в нито една аптека...
. Почти нещо не мога да свърша, непрекъснато скимти и се криви ако не е в мен
Чакам да се върне тати или да го вземе батко му иначе не успявам с нищо. Дори сега е в мен и пиша с лявата ръка