Тогава добре се посмях, но явно знаят хората колко бързо растат децата и мислят в перспектива А ти защо не казваш къде веете гащи? Чакаме и снимки
Сега Magesta се появи, но Дивна самка ми се губи
Тогава добре се посмях, но явно знаят хората колко бързо растат децата и мислят в перспектива

т.е. 820 гр и 3 см за 40 дена. Е пак сме си дребни, но на първи юни като метнем кашите и
А слагате ли рициново масло, както пише
Уж чета всички какво пишете за захранването, а като дойде момента и нищо не си спомням
Вече имам чувството, че съм се двугърба камила, нооо..

Не знам какво да правя и със захранването. Мисля, да я заведа на гастроентеролог. Можете ли да ми препоръчате някой добър специалист? Просто исках да споделя с вас. 
Добро утро и от мен и честито на всички празнуващи
Ох и аз едвам гледам
Алекс от десетина дни се буди през ноща по 5-6 пъти
Като го гушна и му дам водичка и заспива,обаче като се буди няколко пъти,аз въобще не мога да се наспя и вече така ми се е натрупало...
Вашите бебоци будят ли се през ноща?Ох,а за това неакане направо не знам какво да ви кажа освен наистина гастроентеролог да ги прегледа,след като пюретата от круши и сливи не действат
Алекс да чукна на дърво, няма такива проблеми за сега.
А слагате ли рициново масло, както пише
...
и не, аз не слагам. Ядем същата каша вече от 3 седмици и слагам или кърма или АМ, но задължително едно от двете, че иначе е ужасно безвкусна и бебка й се мръщи. Аз предпочитам АМ, защото с кърма кашата ужасно се разрежда и става като водичка.