Отговори
# 225
Добре дошли на новата мама и нейното бебче !
Pontes радвам се, че сте успели да се освободите. Определено трябва сега да си много внимателна със захранването. Аз пак ще дам ориентир- Дани не успява да ака от пюретата на Хип, а ти сигурно вече не ги долюбваш. Днес се оака и от броколи, от два дни му го давам. Пак е на Семпер.
А Магеста аз дочух, че е на почивка в Гърция ...
Лилетка пожелавам ти много хубав празник на 16 юни и як купон !!!

# 226
  • София
Забравих да напиша за Светльо. Пращам смс-и, ама не знам, не ми се вижда достатъчно и мисля да пратя някой лев по сметката. Направо не мога да си представя детето ти да има още 1 месец живот ако не се намерят някакви пари, милите хора.
Нека не забравяме всеки ден да пращаме по едно смс-че, можем да се лишаваме от един разговор и така  Confused

# 227
добре дошла, mkapelova

# 228
Понтесче, пробвай мила със бебешкото сапунче Peace
Действа безотказно и е напълно безопасно (бебешкия сапун на съдържа соли и мазнини!).
Та пъхам малко парченце от сапунчето в дупето и свивам крачетата към коремчето и Елена свършва работата hahaha....хубавото, е че на следващия ден си се изаква сама Peace
Не се стряскай ако сапунчето не излезе веднага....при нас понякога излиза при втория-третия напън, просто натискай крачетата към коремчето Party
Успех!

# 229
Вержи,купувам време ....ама няма да е от някой тук Joy. Една супа готвих два дена и тя все недовършена  Crazy.
Странно как се променят нещата, сълзите ми вечер са за хора, които не съм виждала - за Емски, за мамата в кома, за Светлю ... Cry  чувствам го сякаш ми се е случило и ставам да целувам детето си. Защо няма някоя сигурна фондация, която да събира пари и после разказва за излекувани деца като Българската Коледа само че постоянно. Кой би имал против да отделя било и скромна сума от парите си на месец? То е ясно че държвата нехае, но хората искат да помогнат и това трябва да се организира. Вчера на който казах в Скайпа и хората пращат само защото съм им казала без да имат време даже да прочетат. Тия смотани пари защо ни са ако не можем да ги дадем за нещо наистина толкова важно  Praynig

# 230
ina_nk, dideto, още ли ходите на лекциите на "9 месеца" или само на тази? А с бебоците как става номера? Слушат ли там? Simple Smile

# 231
Детелини, поздравявам те за призива за есемесите за Светльо - а има ли пуснат призив в главния форум? хайде да организираме - нека и други, които не са пуснали, да бъдат привлечени?
между другото я кажи каква е тая супа, дето става за 2 дни? Дай рецептата, може и да си заслужава  Joy
Аз готвя веднъж на месеца  Joy - като не се издържа без манджа или пък като ми писне от боклуци.   chef  Добре че ям мляко с овесени ядки или мюсли, това ме спасява, иначе въобке нямам време и да ям... предпочигам, ако домакинствам, да изпера/просна/прибера прането, и да изчистя...

# 232
tini-mini ,аз ходя на тези свързани с нашите бебоци.Ще се запиша другия месец на три от тях./на 7,12,26 юни/Има много мами с бебчета,някой слушат,други не.

Добре дошла мамо mkapelova

Мами хайде да си направим среща по случай 1 юни,какво мислите.Споделете ден и час и хайде на хорото....

# 233
за Светльо има тема в Клюкарника.В отчетни от 2004-ноември- мами също призовават да се помогне.другаде не съм срещала.сега ще ровя още.

# 234
Мами хайде да си направим среща по случай 1 юни,какво мислите.Споделете ден и час и хайде на хорото....
Има една пицария в борисовата, е не точно, леко отстрани гледа към езерото Ариана, това ще го уточним къде е, но моето предложение е за там, по обедно време, на 1 юни.

# 235
Здравейте мили мами
Добре дошла на новата ни събеседничка
Аз да си кажа днес какво стана на консултацията и да видя по един от въпросите какво ще кажете и вие
Малката Мери е станала вече 7800гр и е висока 66см сложиха и най накрая първи прием на полиомелит и втори на ДТК до тук добре.педито ми каза че вече е време да я захраня чудя се дали да изчакам още малко или да си я захраня както тя ме съветва.Тя ме посъветва да я захраня с зел.пюре от картоф но от готовите,че на пазара всички картофи били нитратни,а на мен ми се иска аз да си и ги приготвям пюренцата.Та големи я ми въпрос е какво да правя сега.И дали някъде в София могат да се намерят плодове и зеленчуци,за които да е доказано че нямат нитрати. и предварително благодаря на всички

# 236
Един наш приятел се просна болен с хепатит А  #Crazy. утре и ние сме на изследвания, моля стискайте палци, че ще се гътна  #Crazy

# 237
detelini, дано да сте здравички!  Praynig
ина, дай темите на тези, които стават за нашите бебоци и мястото (бих могла да дойда на тези на Плиска, които са интересни).

# 238
пак се включвам.сигурно и вие четете за Светльо.вижте какво открих.

Re: Зов за помощ за живота на Светлозар! SMS на номер 1365 за mtel, vivatel и globul
« #82 понеделник, 28 май 2007, 20:38 »

Цитат на: MMka в понеделник, 28 май 2007, 14:38
А как вървят постъпленията до сега? 

Обединена Българска Банка (ОББ)  - за Светлозар Асенов Чолаков
Набрани средства до момента: 98 558, 74  BGN; 1 555, 55  USD;4 225, 19  EUR
VIVATEL-до 15.05. - 5 781, 00 лева
Mtel-до 28.05. - 54 850, 00  лева
GLOBUL-до 26.05. - 43 107, 00 лева     
Дарение чрез PayPal - Общо дарения до момента: 4601 EUR Чисто получени: 4424,25 EUR
Още малко трябва! Съвсем мъничко!

да продължим да помагаме.още малко.

# 239
Опа-а , запис ....  чета усърдно - на дебатите за  захранването съм точно, тоест 4 стр  Mr. Green , но както сте тръгнали ще изтърва вписване в темата...та за всеки случай  Wink
Целувки  Hug

Момичета знаете ли.....
Не съм сядала на компа 5-6 дена .... , гледам сега новите снимки които сте включили и си мисля :
Забелязвате ли с колко големи деца сме се обзавели вече ?  Thinking Rolling Eyes Wink
Тези 5-6 месеца : леки, мъчителни, радостни, напрегнати и всякакви каквито бяха, отлетяха. За мен поне страшно бързо!

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 21:59 от Magesta

Общи условия

Активация на акаунт