Отговори
# 150
Момичета, току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това. Cry
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му Praynig! Никой не е застрахован.

# 151
Betty, добре че си писала за това, защото аз например не гледам ТВ и не знаех как да помогна.
 newsm74

bla_bla, можеш ли да пейстнеш тук пак онзи линк със статията за гушкането на бебчетата? Извинявам се, ако не съм видяла, но ако я няма на първа страница, може ли да я пейстнете отпред в списъка на полезните статии? Вчера бях на едно гости на новородено, 22 дни, та майка му ми разправяше как й правело "номера" и искало "на ръце"...  #Crazy и тя го оставя да реве в креватчето -  а то от колики се гърчи горкото. Искам да я образовам, ако може. Колко малко знаят хората, добре че аз попаднах на този форум!!!   mrstraetz

# 152
  • Варна
добрютро

ние вчера бяхме на сбор на баща ми в селото.
видяхме се с родата и голяма разходка ударихме
вкъщи почти постоянно седим в мама защото там е най интересно
лошото е че Лоретината е станала едно голямо лигаве и не ще да заспива сама, а иска и да  заспива седнала в мене. после като я оставя в кошарата се започва отначало - туй е новата мода.
общо взето иска да не спя и супер много ме изнервя това. разглези ми се доброто детенце  
вече стоим седнали но не можем да се надигаме сами  и това се превръща в голям проблем за мама...
също хващаме и опитваме да си лапнем краката, ноооо корема ни пречи  

това което се случва със светльо и други деца е ужасно
милите с какво са съгрешили че да страдат така  Cry
пуснах смс , дано се получи  Praynig

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 10:18 от Virginity

# 153
И ние сме като Лора, само на ръце, нон стоп. Вече направо откачам #Crazy
Момичета днес гледах предаване по Нова телевизия за състоянието на Светльо.Разбрах, че средствата трябва да се съберат до края на месеца. Нека помогнем с каквото можем, телефона за смс е 1365. Praynig

# 154
...вкъщи почти постоянно седим в мама защото там е най интересно...
...това което се случва със светльо и други деца е ужасно
милите с какво са съгрешили че да страдат така  Cry
пуснах смс , дано се получи  Praynig
Наистина дано успеят да съберат паричките! Praynig
А що се отнася до лигавенето - на нас ни е специалитет от самото начало. Сега сме го докарали до момента, в който не иска да я гушка никой друг. Много рядко се застоява в някой различен от мама.  Евентуално ако е спала и се събуди и реве - тогава ако някой друг я "спаси" може и да поседи у него! Grinning Иначе само се дърпа към мен и подава ръчички на мама Laughing! Сладурско е, но ме е страх да мръдна от къщи, защото ще изтормози баба ми. 
Честита половин годинка на бебе Ива на мама elitza_elitza!
Честити 5 месеца на бебе Мартин на мама kirkorova80, бебе Кристиян на мама detelini, бебе Лора на мама ivi2000!

# 155
Иначе само се дърпа към мен и подава ръчички на мама Laughing! Сладурско е, но ме е страх да мръдна от къщи, защото ще изтормози баба ми. 

Betty, мен също ме е страх да я оставя на някои друг, освен баща й - с него много се обичат. Когато е в мое присъствие може и да позволи да я погушкат други хора, но за малко, по принцип много-много не се задържа в друг. И на мен ми е суперско да е привързана към мен, но как да свърша нещо друго... #Crazy като само ми се гушка...хем искам да е така, хем не може...какво ще правим занапред, не знам!

Мойто пиленце още няма 7 кг, а е вече към края на 6я месец. И си хапва, не гладува въобще, не знам вие как докарвате децата до 8 кг  #Crazy чета ви и се мая....

# 156
Честита половин годинка на бебе Ива на мама elitza_elitza!
Честити 5 месеца на бебе Мартин на мама kirkorova80, бебе Кристиян на мама detelini, бебе Лора на мама ivi2000!
Betty L.,много е хубаво това изброяване на всички празнуващи!
момичета,много се радвам,че мога да си говоря с вас и че познавам хора като вас-отзивчиви,помагащи,добри,уважаващи другите и мнението им....много още мога да напиша.благодаря ви!правите и мен по-добра.а за знанията,които получавам няма да говоря.
хубав и спокоен ден на всички добри и гушкащи мами и бебета!!!

# 157
  • сто акровата гора
Здравейте мами  Hug
Не мога да наваксам с четенето, ама като не съм влизала от толкоз отдавна така е. Нещо не ми остава време, учене, бебка, в къщи да посвърша нещо и то не остава кога да си чета из форума. Ама да не си помислите че сме ви забравили, неееееееееее все така си обичаме декемврийските мами и бебоци  Heart Eyes
В събота ходихме на консултация, Соничка е вече 7,500 кг и е 65 см, манекенка каза докторката  Flutter
При нас всичко е наред, папа пюренца, включвам зеленчуковите сега и започваме полека лека да заместваме обедната кърма с пюренце. От 6ти месец ми каза докторката и каша да включа, следобяд. За сега каквото е опитала Соня й харесва, само на ябълката се мръщи, но пък от пюренцата на бебевита ябълка с банан много й харесва. Ще видим нататък как са нещата, аз не я насилвам да яде ябълка, ми като не й харесва няма и толкоз, пък и педиатърката ни каза че трябва да е щастлива от храненето с пюре така че ако не иска нещо да не го давам.
Това е за сега, ще се пробвам да ви изчета да разбера какво става  Wink
Поздрави на всички навършващи 6 месеца  бебоци и на техните страхотни мами  Hug   bouquet
Ники Иванова клапа за помпата на авент си купих от аптека ремедиум, отидох с гаранционната карта, обадиха се в представителство или склад на авент не знам точно, продиктуваха номера на картата и след 2 дни доставиха, различни са от тези които бяха в кутията при купуването на помпата, но си вършат същата работа и то много добре.

# 158
  • София
здравейте!

Ники Иванова клапа за помпата на авент си купих от аптека ремедиум, отидох с гаранционната карта, обадиха се в представителство или склад на авент не знам точно, продиктуваха номера на картата и след 2 дни доставиха, различни са от тези които бяха в кутията при купуването на помпата, но си вършат същата работа и то много добре.
аз мога да отида до аптеките ремедиум - близо ми е. ако решиш, пиши.
ох, и ние вече сме само на ръце. защо така стана -  не знам. newsm78 иска да спи навряна в мен в кревата. абе - ужас. за секунда не иска да е сама. #Crazy
за светльо и аз пуснах смс. дано се оправи.  Praynig

# 159
siniger4e, и аз съм постоянно благодарна за този форум   bouquet. а тази жена с 22 дневното бебе   smile3511 , самата идея за оставено само да страда бебе ми е непоносима Sad.
  БетиЛ, пуснах смс, но не знам историята, какво му е на детенцето. Защо не се завъртиш по другите форуми да им кажеш, едва ли някоя мама ще остане несъпричастна, парите не са много, трябват толкова хора само Praynig. Колко ли сме по форумите  newsm78
sholio2000 , благодаря за поздрава Hug

# 160
  • Бургас
Ето това е клапата

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=115959&photo=5

Аспасия жалко че те изтървх, но нали спим до късно  Sad

# 161
Здравейте и аз да се вкл'ча, че откакто съм в София не мога да стигна до компа. Иска ми се да се видим със софииските майки,та предлагам за сряда към 11-12 часа в парка на свободата  newsm47
Аз съм си ива-бебе просто не съм си в профила.

# 162
  • sofia
Здравейте момичета!
  Аз се върнах от Благоевград,а Стефан, баба му и баща му добре са се справили без мен с малки изключения - когато малкия отказал млякото на едно от храненията, баща му му дал едно бурканче и половина плодове пюре Shocked и беше много горд от това Laughing тъй като аз сама правя пюренцата и ябълката и картофа преобладават, а те спичат, Стефан акаше направо пластелин, но след като ги спрях за 1 ден се оправи Crazy Иначе аз прекарах много добре на годишнината  Joy
  Момичета, в схемата която следвам за захранване, пише че храненето се замества с млечно-зеленчуково пюре, т.е. слага се АМ или кърма, за да може детето да се засити, иначе няма голяма хранителна стойност.
  Докато ме е нямало Стефи е започнал да се обръща самичък от гръб по корем и сега не мога да му се нарадвам, така красиво се обръща, като пумпалче... Heart Eyesаз страдах че е вече голямо магаре, а не се обръща Laughing Другия любим номер ни е като го дръпна за ръцете да се изправя до седнало положение и да си докосваме нослетата- е умира от смях тогава Heart Eyes Heart Eyes
  Аз все още трудно ходя, но днес все пак мисля да изведа Стефи! Whistling

# 163
# 164
  • София
siniger4e ето това е статията за гушкането: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106744.0

Момичета вие как приспивате бебоците или те сами си заспиват?

Общи условия

Активация на акаунт