Прочутия сладко-кисел сос... и още от китайския народ

  • 194 493
  • 181
  •   1
Отговори
# 165
  • София
  • Мнения: 1 678
супер тема, мисля да оптам да направя риба в сладко-кисел сос, но понеже не съм фен на пърженето ще пробвам да я "панирам" във фурната, дано да стане Simple Smile

# 166
  • Мнения: 21
Запис да ви следя,в къщи обожаваме китайска кухня smile3525

# 167
  • Мнения: 1 486
Прекрасна тема  bouquet

# 168
  • Мнения: 681
Обожавам го този сос, благодаря за рецептите, за темата и за всеки споделен опит   bouquet Ще пробвам всичко  Laughing

# 169
  • Мнения: 3 957
Здравейте, къде продават сирене Тофу?!

# 170
  • Мнения: 1 402
Благодаря ви хора за рецептите   bouquet. Аз направих сладко-кисел сос по рецептата на  vesi_127, даже сложих и ананас и сокчето от една малка консерва ананас на шайби, както тя е писала, значи стана перфектно, като в ресторанта  Simple Smile. Пилешко месо мариновах в малко соев сос и после панирах с белтък и царевично нишесте, после това го пуснах в соса, ами невероятно стана. Ще пробвам още рецепти от тук.  Simple Smile

# 171
  • Мнения: 21
Здравейте, къде продават сирене Тофу?!
Аз намерих в Кауфланд

# 172
  • Мнения: 3 957
Здравейте, къде продават сирене Тофу?!
Аз намерих в Кауфланд
Там къде?! И ти как го приготви?!

# 173
  • Мнения: 21
Здравейте, къде продават сирене Тофу?!
Аз намерих в Кауфланд
Там къде?! И ти как го приготви?!
В нашият Кауфланд е на щанда с азиатските храни,той е до щанда с кетчупите и другите сосове.Все още не съм го приготвила,но мисля да направя тази супа.
http://www.kulinarno.bg/recepta/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B9%D … %D1%84%D1%83-3562

# 174
  • Мнения: 681
Благодаря ви от сърце за рецептата за пилешки хапки в сладко-кисел сос   bouquet Невероятно вкусно е, нямам думи  Wink Добавих и ананас на кубчета от консерва - богат и наситен аромат, съответно голяма радост у дома и пълни стомахчета  Laughing
Вече ми отпада ходенето до съседен град точно за китайското пиле с ананас  Peace

Между другото в рецептата от първия пост за сосчето, сложих колкото пише оцет, а именно 200 мл  - стана страхотно, изобщо не ми мирише на оцет. Мисля, че пропорцията е идеална, поне за мен и моето домочадие  Peace

# 175
  • Мнения: 3 957
Бамбук само на консерва ли има?!

# 176
  • Мнения: 5 173
Бамбук само на консерва ли има?!
Само такъв съм срещала аз. Peace

# 177
  • Благоевград
  • Мнения: 2 878
Здравейте! И аз съм почитател на китайската кухня и реших да сготвя нещо такова. Взех от Лидл бурканчета със стерилизиран бамбук, но когато го отворих и пробвах, ме лъхна ужасна миризма, все едно има разтворено вътре зъболекарско лекарство Sick Това означава ли, че е развален самия буркан или това е специфичната миризма и вкус на бамбука в тези бурканчета? Благодаря  Hug

# 178
  • Мнения: 6 214
Здравейте! И аз съм почитател на китайската кухня и реших да сготвя нещо такова. Взех от Лидл бурканчета със стерилизиран бамбук, но когато го отворих и пробвах, ме лъхна ужасна миризма, все едно има разтворено вътре зъболекарско лекарство Sick Това означава ли, че е развален самия буркан или това е специфичната миризма и вкус на бамбука в тези бурканчета? Благодаря  Hug
Същото се случи и при мен, пак с лидълски буркан, и дори за това отворих темата, за да го споделя. Радвам се, че помирисах съдържанието преди да го сложа в ястието.  Sick Нямам идея дали така трябва да мирише. но наистина е отврат. Хвърлих го в кенефа. Не е развален, бурканът си изпука, както си трябва при отваряне. Просто нещо е сбъркано, евтин лидълски боклук.  Grinning

# 179
  • Мнения: 17
Здравейте момичета! Току що открих темичката и е супер Hug Лубител съм на тази кухня,но още не съм се престрашавала да пробвам да сготвя нещо вкъщи newsm47

Общи условия

Активация на акаунт