КОНКУРС ЭА ГРИМ!!!

• 10 278
  • 134
  •   1
Отговори
# 75
Допада ми тази мадама! Благодаря за хубавия линк! Sunglasses

# 76
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Кошничката

# 77
  • Перник
момичета нека тук всяка от нас раэкаже как е направила грима си эа да поэапълним темата, да не остава праэна Peace

Хайде аз да разкажа как направих грима си.Предлагам да споменем и какви продукти и марки сме ползвали.
Почистих лицето си с лосион и намазах с кремче.След това сложих ФДТ(мус) на Римел,малко коректор за 1-2 пъпки и започнах със сенките.Те са от кит на Руби Роуз.Ползвах 3 цвята-с най-тъмното розово теглих 1 черта от средата на клепача към края на окото,като малко от същия цвят сложих и в гънката на клепача.После с по-светло розово минах от началото на окото до тъмно розовото и слях двата цвята и от най-светло розово към бяло почти сложих в началото на окото и под веждите.След това с чиста четчица минах през целия клепач за да се слеят цветовете.Сложих прозрачна пудра на Чифели с бляскачи частици,малко руй на Руби Роуз.После с чиста четка за пудра минах през цялото лице за да отстраня излишното и най-накрая сложих спиралата(Телескопик).
Това е от мен,надявам се да съм го обяснила горе-долу добре.
Сега сте вие наред.

# 78
айде и аз да разкажа.почистих лицето и намазах с лек крем,сложих ФДТ и коректор,във вътрешния ъгъл на очите сложих бял перлен молив и малко изтеглих във вътрешната страна на долния клепач,после сложих бли перлени сенки.във външната страна на очите сложих розово-лилави сенки и размазах към средата на окото.сложих черен молив на горния и долния клепач.с тъмно лилави сенки туширах молива,за да не изпъква много.под веждите сложих съвсем малко бяло и с дебела четка с малко бели сенки минах 2-3пъти  през цялото око ,за да се прелеят цветовете.сложих лека пудра на цялото лице,после руж и над ружа пак минах леко с пудра,за да се слее,леко оформих веждите,накрая спирала и червило

# 79
Кошничка е моя фаворит.
Но всички момичета са се справили по своему чудесно Hug

# 80
Труден избор,но се спрях на djesmin

# 81
Благодаря на всички който ме подкрепиха до сега   bouquet

# 82
В големи колебания изпаднах, искаше ми се да гласувам за поне две от вас! Браво на всички!

# 83
Момичета искам да ви поздравя всички,които се включиха в конкурса,надявам се да ми е все така приятно да се съревновавам с вас и да науча още много от вас!  bouquet
Поздравявам и победителките кошничка и djesmin

Благодаря и на всички, които гласуват независимо за кой Hug

Ето как се гримирах аз:Основа за клепач слагам светъл коректор от там на цялото око тъмно лилави сенки.Очертавам цялото око с очна линия и туширам с черни сенки.Накрая спирала. Лицето намазах с фон-дьо тен и после пудра.Руж така и не се научих да слагам,но обещавам,че ще правя опити Blush Устните подчертани с молив и червило.

# 84
кошничке супер си  Heart Eyes

# 85
Аз моя грим го направих за 10 мин. Какво направих - първо си сложиш тук-там коректор,след това Блясък за лице /като ФДТ е/. На очите сложих блестяща розова основа,нанесох в началото на клепача светли сенки /розови/,след това един нюанс по-тъмно и накрая на клепача лилави като тях ги продължих и по горната час на глепача.
След това поставих спирала и по-силен руж.
Това е май.Не мога да си слагам очна линия, а май трябва да се науча.

# 86
djesmin много добре се справяш с грима. На всички снимки си толкова различна. Браво!
Искам да поздравя всички още веднъж за смелостта,която имахме да се представим на този първи конкурс.   bouquet

# 87
гласувах за кошничка. най-добре се е справила с грима на цялото лице, не само очите.
някои от снимките обаче са доста отдалеч и не мога да преценя грима.

# 88
# 89
"Кошничката" наи-успешно се е справила според мен.

Общи условия

Активация на акаунт