КОНКУРС ЭА ГРИМ!!!

• 10 285
  • 134
  •   1
Отговори
# 60
Каква е наградата  ?:Д
Наградата е чуството да бъдеш победител Simple Smile

# 61
Гласувах!  Party

# 62
Фаворит за мен е кошничка.  bouquet

# 63
Гласувах за № 5 Stop

# 64
Гласувах за №7.
 Всички добре сте се справили.

# 65
Малвинке, моля те кажи истински ли са ти миглите?

# 66
Не знаех, че имаме задача  Rolling Eyes

Така наистина е по-идейно - да направим нещо конкретно. Очаквам следващото издание.  Sunglasses

# 67
  • Перник
Малвинке, моля те кажи истински ли са ти миглите?

Да.

# 68
И аз очаквам следващата задача,дано да мине мирно и без спорове,от предната тема разбрах,че има много навити за вечерен грим.

# 69
  • Перник
Аз съм навита на всичко което кажете.Но идеята за вечерен грим е добра.А пак ли ще бъде по снимка или всеки ще пуска фантазията си в действие?

# 70
Аз съм навита на всичко което кажете.Но идеята за вечерен грим е добра.А пак ли ще бъде по снимка или всеки ще пуска фантазията си в действие?
Мисля,че е по добре по фантазия.
Първо защото по снимка според мен имаше само две участнички,които се придържаха към снимката и второ защото не на всеки би отивал въпросния грим от снимка Peace

# 71
Развихрете се момичета,като не е по снимка ще е страшно разнообразно.И може би ще се включат повече желаещи. Peace

# 72
и на мен ми харесва да НЕ е по снимка Simple Smile момичета нека тук всяка от нас раэкаже как е направила грима си эа да поэапълним темата, да не остава праэна Peace

# 73
Значи вечерен, по фантазия така ли?!? Наистина е по-добре да не е по снимка...Не на всеки отива, а и тъкмо ще се вложи творчество и ще се предложат нови идеи...Между другото и аз гласувах...Тъй като трябваше да се по снимка грима и като на Жени и за да е справедливо, karmen най е спазила условията, така че успех!!!   

# 74
Момичета погледнете този линк- това е портфолиото на един makeup artist, не всичко ми хареса, но има някои наистина страхотни неща, може да ви хареса нещо и да ви даде идея за ваш грим!
http://www.carmindy.com/portfolio/index.html
Кликвате на долния десен ъгъл на книгата и дърпате за да го разгледате!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт