КОНКУРС ЭА ГРИМ!!!

• 10 293
  • 134
  •   1
Отговори
# 45
djesmin къде изчезна линка към снимките  newsm78
линка е на първа страница в първото мнение Peace

# 46
Еl.d.iv вземам си поука,наистина не е трябвало снимките ми са са от толкова далече,но нищо следващия път дано се справя по-добре! Embarassed

# 47
Аз пък от сумати време разглеждам снимките и не мога да си избера само 1 фаворитка, че да гласувам...Ако трябва да се спазва условието, за грим като на Жени, по снимката...karmen, най добре се е справила(да не говорим и за артистичното представяне, почти са едно към едно....но и пиленцето е зелено така че става Simple Smile )
На gery gerry, гримът старшно ми допада...Също и malvinka88, bubito...За djesmin и кошничка, не ми се говори просто...Страшно цветово съчетание  bouquet ...То аз май всички харесвам, само себе си не...Но другият път по-добре се надявам да се представя...Ох, не мога да реша...кой... Аиде, утре на свежа глава Stop

# 48
Гласувах безпристрастно, имам си фаворит- Кошничката  Whistling

# 49
Номер 9  Peace

# 50
Браво на всички момичета,много добре сте се справили с грима,трябва да ме научите и мен да боравя с сенките за очи-хич не ме бива с тях.Много ми харесва номер 6-djesmin и давам своя глас за нея! Успех на всички участнички !
 Hug

# 51
  • Smallville
Поздравления за участничките,много добре сте се представили всички Peace
И аз гласувах,но ми беше трудно избера.Мои фаворити са кошничката,djesmin и gery gerry,но като сте дали само един вот,то нека е за кошничката Peace

# 52
  • Перник

Благодаря ти.

# 53
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Гласувах!!!
Записвам се да видя кой ще е победителя!
..ама се чудя как не съм го надушила този кОнкурс??! newsm78 Ще има ли втори да се включа и аз Mr. Green

# 54
  • Перник
Ще има и втори и трети...
Можеш да се включиш,просто следи темата за да не го пропуснеш.

# 55
Гласувах! gery gerry ми е фаворит!  Peace

# 56
И аз дадох моя глас !!!

# 57
Гласувах за номер 9  Peace

# 58
Гласувам за номер 3  с две ръце Peace

# 59
Каква е наградата  ?:Д

Общи условия

Активация на акаунт