Обичате ли де се гримирате- 2

• 18 264
  • 500
  •   1
Отговори
# 90
Естествено че съм объркала   341uu Имах предвид - първа снимка обща на лицето, втора снимка око-отворено, втора око затворено. Предлагам срокът за качване на снимки да започне от утре сряда 30 май и да приключи 10 дни по - късно 8 юни - петък. Тогава ще бъде обявено и гласуването. Ето и банерче ако иска някой да си сложи.

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 17:13 от кошничката

# 91
аз съм съгласна с ко6ни4ка за датите.има достатъчно време.

# 92
Естествено че съм объркала   341uu Имах предвид - първа снимка обща на лицето, втора снимка око-отворено, втора око затворено. Предлагам срокът за качване на снимки да започне от утре сряда 30 май и да приключи 10 дни по - късно 8 юни - петък. Тогава ще бъде обявено и гласуването. Ето и банерче ако иска някой да си сложи.

Аэ първо искам да кажа ,че эа втори конкурс ми се струва рано, ще стане досадно на иэбиращите и да попитам снимка само на едно око отворено или снимка на двете очи отворени и на двете очи эатворени newsm78 така по едно око  се губи ефекта по-добре на двете очи???

# 93
  • София
Защо пък да е рано,първият конкурс не приключи ли вече? Rolling Eyes

# 94
И според мен е рано. Да почнем поне от другата седмица. Е то май е по-добре и на двете очи, аз не видях,че пише само на едното око. Не върви така,да не сме еднооки... Joy

# 95
  • Варна, а по празниците в Ямбол
записка, може да се навия да участвам! Wink

# 96
Ето и моето мнение :
1.Да се пусне тема в форума като някоя е постнала снимките под номерца 1 ,2 ,3  ,горе да има анкета и така да се гласува .

2.Няма никакъв смисъл да се гласува за по 2 снимки ,вярно може да се колебаете но все пак 1 е победителя .

3.аз лично не искам много да има снимка в лице ..не се харесвам как излизам Simple Smile И ако грима който трябва да се прави не ми утива ..ако примерно зададете нещо с очна линия ..мен ми седи ужасно .ако ще има примерно грим и на очи и на устни да се снимат по отделно ..но така като гледам се задават само снимки на очи ..нали това е идеята да направим грима от снимката ?

# 97
Сега идеята е за вечерен грим,но няма зададена снимка. Е просто не върви да снимаме само очите си,това май не е грим. гримът включва ФДТ, пудра червило ...

# 98
Да,сега всеки прави какъвто грим си иска,няма да е по снимка,никой с нищо не е задължен.Въпроса е да е вечерен.

# 99
Е ми аз гледах другата тема и там са писали ..че трябва да прилича на няква си снимка де (едно с розово) за това така си помислих

# 100
Е ми аз гледах другата тема и там са писали ..че трябва да прилича на няква си снимка де (едно с розово) за това така си помислих
това с роэовото мина и эамина, беше эадача эа предният конкурс, сега регламента е друг Peace

# 101
# 102
И аз мисля, че е рано за нов конкурс, ама гледам много девойки вече искат такъв - явно ги сърбят ръцете. Освен това имаше много момичета, които не участваха в първия конкурс по различни съображения /като КАРЧЕВА  #Cussing out/ и сега вече са готови.  А и никой не е длъжен да участва ако не иска, дори аз мисля да се въздържа тоя път. И не на последно място гласуването ще започне след 11 дни. Тоест малко пресилено, но кажи речи ще станат около 2 седмици разлика между двете гласувания. После ще си направим дълга пауза. И така:

# 103
Ей, страхотна обява!   bouquet

# 104
Супер! Предния го изпуснах, но сега ще се включа непременно!  Hug Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт