Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 480
  • 933
  •   1
Отговори
# 240
d iva,благодаря за топлия прием и пожеланията към нашето семейство!
    bouquet

# 241
  Hug Здравейте, на всички! Имате си членче ~новаче /от женски род обаче/  в писането и в чакането!

# 242
Добре дошло членче - новаче - ще чакаме заедно с теб  Laughing

# 243
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  Hug ДОБРЕ ДОШЛА  newsm78 би ли се представила накратко-от къде си,от кога чакате да ви дойде реда

# 244
Добре дошла новаче! То чакането един ден свършва. А времето тук минава по-бързо. Аз влязох тук с конкретен въпрос, но взех да се заседявам.

# 245
От Бургас съм. Документите ни са одобрени от края на август 2006 година. За мен чакането е вълшебство, колкото и странно да звучи! Благодаря ви за милото посрещане.

# 246
Голяма съм устатница,а сега направо блокирах. Чета форума от доста време, но работя доста и не ми остава много време за писане. Но твърдо съм решила вече да съм постоянно присъстваща във форума.

# 247
Добре дошла SNA! Радвам се да се запознаем - аз също съм от Бургас, но ние сме още на етап соц. доклад.
Дано за всички чакането свърши скоро! Голяма прегръдка  Hug

# 248
Докладът ще мине леко, доколкото познавам социалните работнички. Нашата беше изключително мила, доста си поговорихме с нея. Ще се радвам като вземем бебоците и да си правим срещи на местна среда.

# 249
Добре дошла sna!
Права си,който се научи на търпение всичко е вълшебство.
Желая ти скоро и най-голямото вълшебство във вашия дом.
Бъдете здрави.

# 250
Благодаря ти за страхотното пожелание! но така ми се ще да помогна някак си и да пренеса част от него и в други домове..

# 251
Добре дошла sna!
Вашите документи са одобрени края на август, а аз в края на август рекох да надникна за малко във форума и така си и останах... Хубаво е когато има с кого да споделяш - така проблемите изглеждат по-леки, а адостите - двойно по-големи
Добре дошла и дано скоро споделиш радостната новина

# 252
Благодаря! Аз по това време започнах да влизам да чета форума, но не пишех, защото тогава ми се стори малко тягостна обстановката - а сега е съвсем различно: срещи, снимки, нови бебета изобщо безкрайно щастие!

# 253
Добре дошла sna и от мен. Ние с теб сме "набори по чакане". И нашият доклад е готов от Август миналата година. И определено във форума намираш спокойствие и топлина и ти става по-леко на душата. Поне за мен е така. Въпреки, че съм голям оптимист, понякога ми писва от това чакане.

# 254
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Като си помисля,колко много деца има в домовете......тромава е държавната машина!В един от домовете където ходим по линия на ДБМ има 10 дечица,но са на възраст от 3г нагоре!Дано и тяхното чакане свърши бързо и си намерят родители!Дано и подетата кампания за съкращаване на престоя на децата в институциите,след отказа на майката детето да се дава веднага за осиновяване и мн.др. подобни ...да се приеме Thinking
Всички чакащи  Hug ако искате елате в събота на срещата ни за да се потопите в атмосферата,която се е създала тука в този форум срещата е отворена за всички

Общи условия

Активация на акаунт