Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 489
  • 933
  •   1
Отговори
# 375
Лили  Hug  bouquet

# 376
  • София
И от мен  Hug на всички новодошли Simple Smile

# 377
Добре дошли, момичета!  Hug

# 378
  • Там където е семейството ми
Добре дошли на новите момичета. Hug

Лилия теб те помня още мисля от дира или от зачатието.....вече съвсем взех да не помня.
 Tired
Пожелавам ти съвсем скоро да гушнеш твоето детенце,както и всички останали ,които така жадуват да гушнат малките душички.

# 379
Благодаря още веднъж на всички!
ivka10 имаш добра памет. Вярно е, че сме се срещали там. А сега ще имаме удоволствието да си пишем и тук.
  bouquet

# 380
Добре дошла Лилия - късмет и бързо преминаване през процедурата   bouquet

# 381
  • Русе
здравейте - от февруари 2006 сме вписани в регистъра на осиновителите и естествено чакаме,чакаме...за по-лесно се "удавих" в работа,после разбрах,че имам нужда да говоря с някой в моето положение...  и посещавах форума и четох,плаках и се радвах с вас.помогнахте ми за много въпроси и реших,че трябва да се запознаем. smile3525

# 382
  • на път
...  и посещавах форума и четох,плаках и се радвах с вас.помогнахте ми за много въпроси и реших,че трябва да се запознаем. smile3525

Hug Ами здравей февруари!!!! Добре дошла! Още май съвсем малко време ви остава да скучаете ....

# 383
  • Русе
здравей д ива.не скучая просто излизам от усамотение.такъв човек съм.четох много,за да не повтарям теми  и много ми помогнахте.благодаря беше полезно да разбера.,че преминаваме през едни и същи въпроси и страхове.полезно ми беше да се успокоя,че всичко това са нормални етапи.общо взето всички около мен ме "разбират",но нямат моя живот.хубаво е да общуваш с хора ,които са на твоята вълна-просто си сред свои и наистина разбират...и защо мислиш,че края наближава

# 384
Здравей, февруари!
Добре дошла сред нас!  Hug

Аз съм те изпреварила с няколко годинки и вече почти не си спомням какво значеше да чакаш... Но ще ти кажа едно - СТРУВА СИ !!!!!!!!!!! И се чувствам прекрасно като мама на две вече попораснали деца  dancing

И още нещо - ника ти ми осигури мъничко хлад в душната нощ  Simple Smile

# 385
  • Русе
благодаря за приема дефи.радвам се,че си забравила "чакането".аз се старая да извлека на-.полезното от това да чакаш.една сутрин се събудих и разбрах,че мисля"когато стана майка",а не "ако стана майка"- боже какво спокойствие.разбрах,какво означава "трепетното очакване" чудото да се случи и вярвам,че си струва.вярвам,че моето дете ще ме намери.

# 386
  • на път
... всички около мен ме "разбират",но нямат моя живот.хубаво е да общуваш с хора ,които са на твоята вълна-просто си сред свои и наистина разбират...и защо мислиш,че края наближава

Тук си абсолютно права. Всички ние сме минали или минаваме през едни и същи или поне подобни препятствия, етапи, процеси, емоции ... Но в момента на преодоляването им се чувстваме уникални и "на фокус". Нашето чакане беше 6 месеца и когато ни се случи щастието да получим писъмце с инфо за среща ми се разтрепераха ръцете и подкосиха краката от неподготвеност. Бяха ни настроили за двугодишно търпение и си чакахме кротко ... Особено мъжът ми се втресе от факта, че е заварен "по бели гащи" и не знае какво да прави  Laughing.

# 387
  • Русе
убедена съм,че и мен ще ме свари неподготвена и в най-неподходящия на пръв поглед момент-просто защото животът ни е организиран без да има трети човек в него,а толкова много искаме този човек да се появи.в тази връзка  "репетирам" бърза реакция тип"спасителен отряд на чип и дейл".това не пречи да се шашна,но мисля,че съпругът ми ще запази самообладание -привидно разбира се.така сме се организирали - когато единия "изгуби козите" другия да е спокоен Joy

# 388
  • на път
животът ни е организиран без да има трети човек в него,а толкова много искаме този човек да се появи.

Много бързо ще "влезете във форма" сигурна съм. Сега вечер като си легне Марти след дълги игри, смях и веселие се споглеждаме и чудим какви сме ги вършели преди това .... Аз работех на 3 места - не можех да отказвам и се набирах да преподавам на студенти и в събота и неделя. Сега нещата се подредиха по важностк и приоритет, научих се да отказвам ( Wink ходих преди една година на курс по психология и там ни научиха най-напред, че е най-важно да умеем да казваме спокойно и авторитетно "не").

# 389
  • Русе
"удавянето" в работа ми е познато.това правех когато бях сърдита,че чакам и нищо не зависи от мен.просто хвърлих усилия в това,което умея най-добре и мога да управлявам.никакво бездействие,защото светът ми ще се срути,ако не е под контрол.криза на идентичността и целите.глупости -как ще управляваш едно дете,което има нужда да обичаш и да откриваш света отново чрез него.ТО иска от теб да постави ръка в твоята и докато има нужда да го преведеш през неговите открития и страхове.когато ме осени тази мисъл много бързо започнах да се уча да казвам Не.може още да не съм успяла,но се стремя.моето дете ще има нужда от това.нали

Общи условия

Активация на акаунт