Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 453
  • 933
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен.Аз вече си пиша във форума, но не съм се представила.Казвам се Марияна и в момента си подготвям документите за осиновяване.Разбирам, че процедурата е тромава и бавна,но аз вярва,че ако му е дошло времето нещата се нареждат от само себе си.Успех на всички.  bouquet  bouquet

# 61
  • София
Здравей Марияна,
успех ти желая, дано при теб наистина всичко мине както казват по мед и масло...  bouquet
Както казваш ако му е дошло времето ще стане безболезнено

# 62
Здравейте,   Grinning аз съм Гергана
осиновена съм и след 15 годишно търсене, преди година открих произхода си.
За мен обаче винаги е имало и ще има само една майчица, моята си майчица, тази която ме е отгледала

# 63
Добре дошла Гери  bouquet С това което си написала ми вдъхваш увереност,че когато един ден си осиновя детенце и му дам цялата си обич ще заслужа да съм неговата майка и не би ме отхвърлило само защото не съм го родила .  Flowers Bouquet

# 64
Добре дошла след нас Гери! Тук е едно много топло място. Понякога спорим настървено почти като противници, но всичко е от противоречивата болка заради, която ни е срещнал живота. Има много хубави момичета тук! Още веднъж добре дошла! Hug

# 65
  • ВАРНА
Здравейте,казвам се Фани и вече с гордост се наричам мама.Преди седмица с любимия осиновихме дъщеричка.Колкото и добре да се грижат за децата в един държавен дом разликата веднага пролича-милото ми детенце,не бе вкусвало някои храни.Първите дни докато се грижех за нея плачех за мъките,които е преживяло.Със съпруга сме твърдо убедени,че ще си вземем още едно....само да се "поочупя"Simple Smile
Приветствам всички решили да осиновят дете Hug

# 66
  • София
Здравейте Фани и Гери, радвам се че се присъединихте към нас Добре дошли
Фани, честито, да ти е живо и здраво момиченцето, само да ви радва, да сте живи и здрави и вие със съпруга си да радвате, слушате и угаждате на малкото ви съкровище!!!  bouquet Възхищавам се от хора като вас, а тук такива дал господ  Laughing

# 67
Здравейте и от мен!Аз съм майка на две прекрасни момчета!Големия се казва Кристо-6г ,малкия-Лачезар-4г и двамата са осиновени и сега чакаме сестричка и се вълнуваме много,както и предишните 2 пъти.Малкия ни син непрестанно пита,кога ще си я вземем,големия пък отделя играчки и прави планове за отглеждането и.Искам само да споделя,че ние и вие сме едни щастливи родители и да ви пожелая много успех на тези които чакат,кураж на тези,които се двуомят и много щастие на тези,които вече прегръщат децата си.Не губете ценно време в много мислене и кое как ще кажете или направите-обичайте децата си и се учете от тях-те винаги знаят кога е най-подходящия момент за разговори.Те питат-вие отговаряте,но истината и непрестанно им доказвайте любовта си.  bouquet

# 68
Добре дошла сред нас Креми!

Благодаря ти за хубавите думи!  bouquet

# 69
Здравеите, момичета! Радвам се, че ви има Grinning. Искам и аз да се присъединя към вас, за да се подкрепяме взаимно.
На 32 години съм. Преди седмица със съпругът ми подадохме документи за осиновяване и сега чакаме първи посещения от социалните. Разбира се притеснена съм как ще протече всичко, но благодарение на вас, тук във форума намирам полезна информация.
Дано всички ние тук имаме късмет и начинанията ни имат щастлив завършек Hug

# 70
Здравей Зорина.Добре дошла сред нас.Пожелавам ви успех във вашето начинание!  bouquet

# 71
Здравейте и от мен!
Пиша и чета във форума,но досега не съм се регистрирала при вас.А трябва,защото съм една щастлива мама на 3 прекрасни деца,най-голямото е осиновено и след него родих двете си момиченца.Синът ми знае от 4 годишен,че е осиновен,Чудехме се как да му кажем и четох книгата на д-р Спок,та по начина,който е посъветвано там го направихме.Сестричката му също присъства на разговора и сега и двамата знаят.От време на време той се сеща и от 1 година някъде започна да пита за биологичната си майка,каква е,познавам ли я,защо го е оставила.Аз никога не съм си позволила да кажа нещо лошо за нея,казвам му,че много го е обичала и много го е искала,но е нямала възможност да се грижи за него,а пък ние много сме искали момченце и не сме могли да имаме и затова сме избрали точно него.Не знам какво ми предстои по натам,защото той в момента навлиза в пубертета,а това си е трудна възраст,но времето ще покаже.

# 72
Добре дошла, aliss!  bouquet
И аз наскоро се регистрирах. Сега тръгвам по пътя на осиновяването Simple Smile
Ти си една щастлива мама и щом до сега си се справила успешно, така ще бъде и за напред Hug

Бъдете здрави и много щастливи!

# 73
  • София
Здравейте и от мен момичета, успех ви желая, а на Алис да са и живи и здрави дечицата и само да я радват Laughing

# 74
Исакм само да Ви поздравя!
Поклон пред смелостта Ви и големите Ви сърца!
Бъдете благословенни!

Общи условия

Активация на акаунт