Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 490
  • 933
  •   1
Отговори
# 480
Нети, добре дошла сред нас!   bouquet

# 481
Здравейте всички!

Да се представя:

Казвам се Мира, на 35 години, от В. Търново и чета този форум от повече от 3 години - от регистрацията ми личи.

Накои ме познават и от Зачатие, където се подвизавам като "mimss".

Докладът ми е готов от началото на Септември и вече съм получила уведомителните писма за вписване в регистъра от почти всички РДСП.

По-особеното при мен е, че кандидатствам сама, тъй като нямам брак с мъжа, с когото живея. Независимо от намеците на който се сетите, че така шансовете ми са многократно по-малки, нямам намерение да се предавам.

Желая успех на всички чакащи и вече осиновили!   bouquet

# 482
Добре дошла сред нас, Мира! Hug Не се отказвай от пътя, по който си поела - може да е труден, но не е невъзможен. Тук има майчета, които могат да ти бъдат пример за това. Стискам палци скоро да прегърнеш своето детенце. Praynig

# 483
Добре дошла Мира и от мен. Най-важното си направила - взела си решението и вече си в регистрите. От тук натаъка, ние ще ти правим компания в чакането.
Късмет.  Peace

# 484
Добре дошла и от мен, Мира!
Мисля, че тук ще намериш подкрпата, от която се нуждаеш не само сега, докато чакаш, но и после, когато детенцето ти си дойде у дома.

И... бързо чакане  Hug

# 485
Добре дошла  bouquet

# 486
Добре дошла Мира. Винаги се радвам когато се присъедини нов член в групата на чакащите. А още повече ще се зарадвам скоро да се запишеш с добрата новина - на вече стигнала до крайната точка.
Успех  Hug

# 487
  • Враца
Мимси Hug Simple Smile

# 488
  • Русе
Добре дошла Мира!Винаги ще те подкрепяме и кратко чакане Hug

# 489
на Нети и Мира добре дошли и от мен!

# 490
Здравейте момичета!
На 32 години съм, омъжена съм от 7, живея в София. Така и не успяхме да се преборим със стерилитета, затова решихме да си осиновим детенце. Съвсем в началото сме, едва от понеделник започнахме да събираме документи. Днес се поядосах малко в НСС, защото разбрах, че трябва да чакам минимум 15 дни до получаването на бележка. А и изобщо не разбирам, защо е необходима тази бележка, но както и да е, ако тепърва започна да се нервирам на неуредиците ни, какво ли ме чака по-нататък. Shocked

Пожелавам успех и късмет на всички и ще се радвам да си помагаме взаимно!

МИМС, кокошка такава, помниш ли ме? Heart Eyes   remybussi 

# 491
  • Враца

МИМС, кокошка такава, помниш ли ме?    remybussi 
И не само тя Heart Eyes
Браво за решението! Ще успеете

# 492
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Hug добре дошли на всички нови тука   bouquet Успех и скорошно щастие на всички ви желая!
Мира,защо не се включиш в коледната треска за предстоящите благотворителни базари за деца сираци в областта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165409.200 очаквам да ми се обадиш,даже и да се видим само и запознаем

# 493
Бери добре дошла!
Ама и аз те помняяя Heart Eyes

# 494
Хей, wa_wa, много се радвам да видя стари приятели! Hug

Включи се на кю някой път, да разкажеш какво става с вас! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт