Татковците присъстваха ли на раждането

• 34 257
  • 424
  •   1
Отговори
# 315
В крайна сметка накараха мъжа ми да стои в стаята ми и да гледа телевизия, докато ме режат Simple Smileа преди това, докато ми правят клизма, тоалет и ме слагат на система. И го накараха да ми чете всичките документи за подпис Simple Smile после докато си изгледа Бареков и последното предизборно студио, и хоп - извикали го да му показват бебе Simple Smile
Така че стана така, както исках - хем беше наблизо, хем не присъства, хем си видя сина почти веднага Simple Smile

# 316
моя неща да присъства лошо му става като ми зимат кръв та камоли ако трябва да гледа как ще ме режат аз съм секцио и искам да е с мен убеждавам го че ще гледа към мен а не към доктора но той за сега не е много навид но ще го убеда

# 317
Аз гледах по "Discovery" как един татко присъстваше на секциото на жена си. Ами още при първия разрес таткото припадна......

При секциото бащата стои зад паравана при главата на майката. Това, което си гледала е било някаква показност, на никой в реални условия няма да покажат червата на жана му. Лекарите казват, че секциото се понася перфектно от татковците, защото жената не вика, не охка и не се напъва, с една дума лежи и си говорят  Grinning

SPORED MEN ZAVISI DO KOLKO E STABILNA PSIHIKATA NA MAJA,ZA6TOTO GLEDKATA NE E MNOGO PRIATNA OSOBENO KOGATO SE IZVAR6VA EPIZIOTOMIA,TAKA 4E AKO NE E SIGOREN EDIN MAJ PO DOBRE DA NE RISKUVA  newsm10

Пак казвам, мъжа стои до главата на жената, не м/у краката й  Grinning

Смятам, че мъжете ( и в частност аз ) нямаме работа в родилната зала. Има си и неща в които не трябва да се бъркаме

В бара с димяща цигара  hahaha ще разбереш жените единствено, ако най-близкия ти човек те изостави в най-трудния момент в живота ти .... много боли.

Последна редакция: нд, 13 ное 2005, 04:27 от Никол

# 318
В бара с димяща цигара  hahaha ще разбереш жените единствено, ако най-близкия ти човек те изостави в най-трудния момент в живота ти .... много боли.
Наистина много боли, не от раждането, а от това, че се чувстваш самотна. Когато сте правили любов, когато е било върховно хубаво сте били заедно, а когато ти се иска да умреш от болката и те третират само като "фабрика за бебета" и няма капчица човешко отношение, КОЛКО МНОГО ИСКАШ ДА НЕ СИ САМА и да почувстваш подкрепата на ЧОВЕКА, когото обичаш и те обича!  Weary

Последна редакция: чт, 17 ное 2005, 09:44 от wright

# 319
  • Bristol
 Laughing хихихи чета и не мога да спра да се смея  Laughing А как ще определите жените, които гонят мъжете си по време на великия момент, защото при мен случаят беше такъв. Мъж ми каза, като мръсно кученце съм го прокудила  Twisted Evil

# 320
А как ще определите жените, които гонят мъжете си по време на великия момент, защото при мен случаят беше такъв. Мъж ми каза, като мръсно кученце съм го прокудила  Twisted Evil
Ами, реакцията ти е била нормална. Била си щастливка, че си имала възможността да го изгониш... newsm62 в кръга на шегата, разбира се.

# 321
Моя и да го гоня няма да си тръгне обаче  Mr. Green казва- "ми това дете да не е само твое само ти да го раждаш". И даже дишаше и пуфтеше и напъваше бебко като излизаше - сега иска той да го изродял.

# 322
Laughing хихихи чета и не мога да спра да се смея  Laughing А как ще определите жените, които гонят мъжете си по време на великия момент, защото при мен случаят беше такъв. Мъж ми каза, като мръсно кученце съм го прокудила  Twisted Evil

За съжаление доста жени реагират така, българката е възпитавана, че раждането е грозно, мръсно, срамно ... мъжа не трябва да я вижда /дава живот на детето му все пак  newsm78/ ... няма нищо чудно в реакцията ти  Simple Smile

# 323
  • Bristol
За съжаление доста жени реагират така, българката е възпитавана, че раждането е грозно, мръсно, срамно ... мъжа не трябва да я вижда /дава живот на детето му все пак  newsm78/ ... няма нищо чудно в реакцията ти  Simple Smile
Не съм съгласна с теб. Ето такива определения не възприемам. Не познавате хората, а давате определения. Свят шарен хора всякакви. Това,ч е вие бихте постъпили по-различен начин не означава, че е правилно!
Аз и акушерките исках да изгоня, но нямаше как Simple Smile беше ми останал малко разум. По едно време забраних да влиза който и да било в родилната зала, защото ми пречеха на концентрацията. Акушерките милите в чудо се видяха и като трябваше да викат доктор ме питаха може ли докторът да дойде  Laughing След това успокоиха мъж ми, че реакцията била нормална. Twisted Evil
Първият път като раждах бях съвсем различна  newsm78

# 324
  • Му Кинд Оф Плаце
Мери, живо си представих как те питат дали да дойде доктора, а ти ги нареждаш по местата им, щото те разконцентрират  Joy

# 325
...... А как ще определите жените, които гонят мъжете си по време на великия момент....

....... Не познавате хората, а давате определения. ....

Защо задаваш въпрос, след като не искаш да получиш отговор?
Питаш как определям тези жени и аз то отговарям! Разбира се, че това си е моето мнение, не ангажирам никой с него, просто отговорих на въпроса ти  Shocked

# 326
  • с/у ОколоМръсТното
Въъъъъъй  ooooh! ма още ли я нищите тази Тема бре?
Ми който където иска да е в тоз момент  Crossing Arms...какво токлова  Thinking

Нито едните ще убедите да не присъстват, нито другите да присъстват.
Това са си лични взаимотношения м/у родителите и едва ли някой от тях е отишъл/неотишъл в родилна зала, заради прочетеното тук.
Не е ли време за катанец newsm78

# 327
Нито едните ще убедите да не присъстват, нито другите да присъстват.
Лично аз се убедих от няколко подобни теми  Wink – за което съм благодарна на всички мами, споделили опита си  bouquet  Иначе вероятно таткото нямаше да присъства (моят разказ е доста страници назад в тази тема). 

# 328
  • Bristol
Въпросът беше РИТОРИЧЕН. Не исках да казвам в прав текст, колко смешни са определенията какъв бил баща в зависимост от това дали е присъствал или не. Обаче някои не се досетиха и веднага лепнаха друго определение  Flutter Следващият път няма да се правя на умна, директно ще си го кажа  Wink

# 329
Момчета, смятам, че сте длъжни да го направите, дори с риск да припаднете !

Общи условия

Активация на акаунт