Умопобъкваници и мистерии - 11

• 33 759
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 465
А забелязвате ли, че там където е символа - това голямото с копчето има синя танелка отдолу, и от тези двете встрани само дясното има табелка. Да не би само то да трябва да се нагласи?
Ако е така аз го бях нагласила и не пробвах #2gunfire
Пак го нагласих само дясното, но не става.

# 466
сега експериментирам с едно натискане на Р какво става , после с едно на W
после с две на Р и т.н.
общо взето разликата ми в стрелките намалява, искам да ги наглася да показват един отчет и после лесно да ги добутам до червеното
То хубаво като идея, само че едната се върти повече от другата. Ще видиш, че лявата пак ще изпревари.

# 467
А забелязвате ли, че там където е символа - това голямото с копчето има синя танелка отдолу, и от тези двете встрани само дясното има табелка. Да не би само то да трябва да се нагласи?
Ако е така аз го бях нагласила и не пробвах #2gunfire

току-що минах през това положение - не става и така

# 468
сега експериментирам с едно натискане на Р какво става , после с едно на W
после с две на Р и т.н.
общо взето разликата ми в стрелките намалява, искам да ги наглася да показват един отчет и после лесно да ги добутам до червеното
То хубаво като идея, само че едната се върти повече от другата. Ще видиш, че лявата пак ще изпревари.

стигнах до половин деление и толкова, край
почвам да губя търпение и ще потърся хинт за това нещо

# 469
Вече ме хващат бясовете smile3515 smile3511 smile3514

# 470
обаче това не е оригиналът на играта, а не помня как се казваше, за да търся

знам, че я играхме преди доста време и на друг сайт с игри

# 471
Ха, успях, Хип - докарах ги на едно ниво двете стрелки и после само с мръдване на десния бутон ги местех до червеното и светнах символа. Но не ме питайте как ги докарах - и аз не знам.
Сега всички топчета при вратата светят, но... вратата не се отваря...  newsm78 Confused

# 472
Ха, успях, Хип - докарах ги на едно ниво двете стрелки и после само с мръдване на десния бутон ги местех до червеното и светнах символа. Но не ме питайте как ги докарах - и аз не знам.
Сега всички топчета при вратата светят, но... вратата не се отваря...  newsm78 Confused
бравооооо, явно трябва да цъкаме яко , докато свят ни се завие
но пък вратата не се отваря, това не ме кефи

# 473
Ах, защо не го прочетох по-рано. Тъкмо и аз го бях докарала на едно ниво и го развалих. #Cussing out

# 474
  • София
а къде се въвежда този код от пощенската кутия  ooooh!
стрелките съм ги докарало до еднакво ниво, но не са на червеното  Sad

# 475
Сега натискай само десния бутон и те се движат заедно. Аз току що го направих. Peace
----------
Кода се въвежда на самата пощенска кутия.

# 476
Кода се въвежда в бутоните над отворчето на кутията - като я гледаш отпред. И не натискай бутона със стрелката. После долу трябва да ти светне символа

# 477
И аз ги светнах, обаче за тази врата май ще трябва да натискаме последователността от бутоните по онази схема на табелата отвън май, така ми се струва.

# 478
Сега какво да правя? Топчетата светят, но вратата нъц...

# 479
Успях! Излязох! newsm44 newsm68
Като отворите това като звънец и трябва да натиснете копчетата, както е написано на табелата отвън.
---------
Последователността е водата, хладилника, пощата,, човечетата, тока и пак водата.
Спомнете си кое копче за кое светваше.

Общи условия

Активация на акаунт