Умопобъкваници и мистерии - 11

• 33 759
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 450
ааа, стана
значи като нагласите на схемата зад врата фаровете на колите, както светят и на устройството светва още едно зелено кръгче, аз си чакам символът да светне  Laughing

А как точно се нагласят, помогни, моля те!

Не го разбрах това за фаровете
Загледай се във фаровете - едната светлина е по-дълга.

Като застанеш пред колите и всеки фар свети  един с х, друг +. Дано се сети какво имам предвид. И примерно на х едната черта е по-дълга от другата и така трябва да направиш очите на човечетата.
Оф, тва било за очите на човечета.....
Ама моля ви се обеснявайте кат хората бе хорааа

# 451

ето тя си призна , а другите? newsm78

цъ, проверих, никой не е успял с тока, явно съм се заблудила или много ми се искаше някой да е успял, защото вече ме хващат лудите

Успях да направя само едната стрелка да съвпада с черевното и сега ме е страх да отида да натисна друго копче, че да не я разваля и нея. Joy

# 452
ааа, стана
значи като нагласите на схемата зад врата фаровете на колите, както светят и на устройството светва още едно зелено кръгче, аз си чакам символът да светне  Laughing

А как точно се нагласят, помогни, моля те!

Не го разбрах това за фаровете
Загледай се във фаровете - едната светлина е по-дълга.

Като застанеш пред колите и всеки фар свети  един с х, друг +. Дано се сети какво имам предвид. И примерно на х едната черта е по-дълга от другата и така трябва да направиш очите на човечетата.
Оф, тва било за очите на човечета.....

Joy Joy Joy Вярно, че не писахме за къде е. Sorry!

# 453

всичко идва от това, че на схемата с колите им викаш човечета
загледай се и ще видиш, че това са всъщност нарисувани коли

# 454
Щото и аз се мъчех със стрелките и обикалям като луда - ту зад колите - ту при ония стрелки, ма как да ги наглася

# 455
я ми кажете някой намирал ли е друга бележка, освен онази за водата с двете вълнички?
да не би някъде да има бележка как да нагласим пустите стрелки на тока

# 456

всичко идва от това, че на схемата с колите им викаш човечета
загледай се и ще видиш, че това са всъщност нарисувани коли
Всъщност си приличат на човечета точно, а помислих, че става дума за схемата с бутоните зад колите...

# 457

ето тя си призна , а другите? newsm78

цъ, проверих, никой не е успял с тока, явно съм се заблудила или много ми се искаше някой да е успял, защото вече ме хващат лудите

Успях да направя само едната стрелка да съвпада с черевното и сега ме е страх да отида да натисна друго копче, че да не я разваля и нея. Joy

Ще я развалиш, със сигурност! Mr. Green

# 458
я ми кажете някой намирал ли е друга бележка, освен онази за водата с двете вълнички?
да не би някъде да има бележка как да нагласим пустите стрелки на тока
Никой не казал да е намирал. Но под копчетата нали има някакви кръгчета. Аз си мислех, че двете кръгчета едно в друго значи, че трябва това да го натиснем два пъти и така.., но не става.
----------
Сега пък нагласих второто, а първото се развали Twisted Evil

# 459
а това животинче под електромера какво е? нищо не открих при него

# 460
Под едното зайче бяха ключовете за колите, а под другото нищо няма

# 461
А забелязвате ли, че там където е символа - това голямото с копчето има синя танелка отдолу, и от тези двете встрани само дясното има табелка. Да не би само то да трябва да се нагласи?

# 462
А забелязвате ли, че там където е символа - това голямото с копчето има синя танелка отдолу, и от тези двете встрани само дясното има табелка. Да не би само то да трябва да се нагласи?
Ако е така аз го бях нагласила и не пробвах #2gunfire

# 463
Под едното зайче бяха ключовете за колите, а под другото нищо няма
Не под електромера има едно зайче, ама нищо няма там newsm78

# 464
сега експериментирам с едно натискане на Р какво става , после с едно на W
после с две на Р и т.н.
общо взето разликата ми в стрелките намалява, искам да ги наглася да показват един отчет и после лесно да ги добутам до червеното

Общи условия

Активация на акаунт