МАРТ 2006

• 10 608
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро  Hug
времето днес пак се очертава ужасно  Tired направо вече ми писна от този дъжд
Мила снимките ви са страхотни  Peace Бобката е е много сладък  Heart Eyes
Джеси и ваште са много хубави ама много малко  Hug
Кетито ,Алекс го подстригва мъжа ми, обикновенно вечер като го приспи защото иначе нямаме шанс да застане мирно , Симона също той я подстригва  не е фризиор по принцип ама се справя горе долу  Crazy така ,че идвате ни на гости и му правиме прическа на Дени  Peace Laughing между другото свекървами все му бучи ,че го бил окълцал и разни такива ,но на мен ми харесва и много не и обръщаме внимание  Grinning

# 136
Дейзи  Heart Eyesмерси за комплимента,момичета толкова комлименти за външността ми отдавна не съм получавала и чак се засрамих Embarassed
аз даже имах някакви комплекси по бански ,като съм заради стриите Embarassedкоито въпреки страхотните ампулки ,които Дейзи така мило ми подари пак си останаха,но те на снимка не личат иначе имам доста стрии по корема,гърдите и бедрата Sad

сега на въпроса за джапанките-Дейзи ние ходехме рано на плаж ,преди да се нагрее пясъка и използвах максимално да е бос на пясъка Боби ,защото Алексиев ми каза,че било много полезно за оформянето на крачетата
после той към 9.30 заспиваше на плажа след дълго сукане(кърмещи мами да ви предупредя ,че по бански аз бях постоянно преследвана от Бобко Joy)и като се събуди към 10.30-11 го прибирах към детския център или стаята,че на плажа беше твърде горещо и тогава не го пусках бос по пясъка,че децата ги пареше и пищяха а го носех Hug

Кали Hugмерси

Jessy Heart Eyesмного сте красиви  bouquet

Мики Heart Eyesа плаче ли Алекс като го подстригвате

аз продължавам да наваксвам с четенето и да се включа и по сега прочетените теми,нали съм дърдорко  EmbarassedJoy

Катенце Heart Eyes за жълтеничката на Габи-аз вода със захар не давах,само с кърма се изчисти
пробвай за увеличаване на лактацията да цедиш след кърмене с помпичката,има ефект защото заблуждаваш гърдите ,че бебочето е още гладно и те произвеждат повече кърма
също не забравяй течностите,аз в началото пиех и чая на Хип

Констанс Heart Eyesдай малко инфо и за Евсиновград-нищо не ми говори
сайт имат ли
алл.инкл. ли е newsm78

за живота в бг-аз не бих заминала,тук се чувствам у дома си
бившо гадже ,наистина успял българин в Щатите ми бе казал,че се чувства чужденец и там и тук
искам Боби сам да прецени къде да живее ,като порасне
мисля,че България наистина не е идеалната страна,но нещата вървят на добре и не виждам, какво би им липсвало тук на децата

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 09:39 от Mila mama

# 137
  • София
Честит Рожден Ден на Ади!!!Много здраве, късмет и безброй щастливи мигове с малката Вики!!!

Здравейте,маминки! Hug
Пак чудесни снимки! HugМила,на страхотно местенце сте били,наистина изглеждаш страхотно!Мики,и мен много ме кефи щръкналата прическа на Алекс Simple Smile,а Симонка е много красива.Джеси,и на мен ми се видяха малко снимките,давай още Hug

Ох ме мога да пиша повече сега,че малкия ме дърпа...

# 138
Ади честит рожден ден ,пожелавам ти много здраве и збъднати мечти  bouquet  bouquet  bouquet

Мила ние го подстригваме Алекс докато спи иначе със сигурност няма да плаче но няма и да застане мирно /при него такъв варянт няма/
а по повод живота в БГ и аз се чуствам добре тук ама според мен пък на по зле отиват нещата  Tired бих заминала най вече заради децата за да им дам право на избор защото те в българия така или иначе ще разберат за какво става въпрос ама ако поживеят някъде ще имат база за сравнение .

# 139
Мики Hugкое според теб върви на зле

сега и политиката да избистрим Joy

# 140
Добро утро,

ние пак изкарахме отвратителна нощ, Али толкова много сука, че някрая имах чувството, че гърдите ми ще изчезнат ooooh!нещо ми писна вече от това недоспиване, всъщност май й расте кътник и почти е пробил, а аз си мислех, че трябва да изкарат всички резци, за да почнат кътниците newsm78

Мила, което си е - си е, направо си като фотомодел  bouquetхич не се черви, незнам какви стрии имаш, ама нищо не се вижда, аз например също много отслабнах /53 кила не съм била от 8 клас/, но ми се появи целулит по дупето, а и корема ми горкия вследствие на операцията е като съдран чувал с кръпка Sick

Мики, да вземе да дойда у вас мъжа ти да ме подстриже и мен /много ми харесва прическата на Симона/, че мойта фризьорка все не ме прави така както искам Joy

# 141
Мики Hugкое според теб върви на зле

сега и политиката да избистрим Joy

образованието и ценностната система са разгромени. хората са тотално обезверени и никой не се интересува да контролира управляващите, защото всички се чувстват безсилни, уморени до втръсване и безнадеждно отчаяни по отношение на политиците.

и все пак, ние не планираме да се местим оттук.

# 142
Привет мами!

Аз съм много зле, моите най-близки приятели вчера са катастрофирали жестоко, приятелката ми е в с втори счупен прешлен, и ще я оперират, слава богу че е имала невероятен късмет да не се засегне гръбначния мозък!  А щяха да се женят тази неделя Sad Толкова ми е мъчно....  Цяла нощ не съм спала Sad

Мила ето ти гледка от Евксиноград  http://www.travel.government.bg/evksinograd/photos.php - райско кътче, аз съм ходила отдавна и не мога да ти дам пресно инфо, но е страхотно... Simple Smile

За БГто - и аз не мисля, че нещата отиват на зле -  напротив всичко ще се оправи, докато нашите деца пораснат.  Аз се чувствам добре тук, важно е човек на пътува, но да знае къде е домът му. Живот и здраве така и ще правя с Анна-Мария ще пътуваме, ще разглеждаме,  но ще живеем в БГ.

# 143
  • София
Зори, много съжалявам... Praynig Praynig Praynig дано се оправят бързо!

# 144
Zory, наистина ужасно  Sad всички ще се молим за тях да се възтановят бързо!  Praynig

# 145
Мерси мили4ки, само тя е пострадалата, другите са ОК.
Утре ще я оперират за да и наместят счупения шиен прешлен, каза ли са че е имала огромен късмет!

# 146
Зори Hug една голяма прегръдка от мен и кураж

# 147
Ади честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet Всичко най-хубаво ти желая  Hug

Зори приятелката ти бързо да се възстановява  Praynig

На мен Благо снощи ми бръкна в окото и ми е направил рана  Shocked сега капя капки и едвам виждам, всичко ми е като на няколко ракии, размазано  Crazy

Разгледах снимките, много са хубави Hug

# 148
Привет и от нас  Hug
Страхотни са снимките на всички  Hug
Не можах да изчета всичко, но ще наваксам  Wink
Зори много неприятно с приятелката ти, дано бързо се възстанови  Praynig
Да ви кажа и ние подстригахме Или късо, заведохме го на фризьор, първо седна тати и в него Или, фризьорката го занимаваше с някакви щипки и докато му омръзнат беше готов. Но да ви кажа, сега все едно си имам друго дете, много е различен, нямам вече бебче ,а едно пораснало момченце  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ, ЖЕЛАЯ САМО ХУБАВИ НЕЩА  Hug

# 149
juji, я кажи организирахте ли сватбата? Grinning Ох,да ви кажа днес Юджи е станал нетърпим,нали не сме излизали  Confused цял ден се чудя как да го забавлявам.. Crazy Даже в момента пиша с него и еднооо блъскане..  Joy

Общи условия

Активация на акаунт