МАРТ 2006

• 10 586
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, милички,
Кетито, мила, ще те успокоя, че мъжа ми не планира почивките ни. Има работа непрекъснато и се притеснява да остави бизнеса си на хората си да го движат, като, че ли е единственият работещ мъж на планетата. Винаги тръгваме в последния момент, не че това няма своето очарование, но аз обичам нещата ми да са организирани и планирани.
Зори, раздвам се, че приятелката ти е добре.
Мила, майка ми е обратния вариант, подскача, когато Бояна си мръдне и малкото пръстче, докато аз съм много спокоен човек и само 10-тина минути в компанията на майка ми са достатъчни да ме напрегнат.
Но аз и оставям детето, тя просто си е такава и наистина съм безкрайно признателна и на нея и на свекърва ми за грижите за Бояна, толкова ми помагат, че както се казва не разбрах, че имам дете.
Целувки, милички и лека нощ  Hug Hug Hug

# 271
  • София
Само за малко влизам, по-късно пак Hug
Гуш на всички Hug мерси

Jessy I Дени ходи от 1 месец и още е така Mr. Green  Те някак си се отпускат по енерция и бърза си движат краката hahaha Не осъзнават, че движението трябва да идва от крачетата hahaha
Само ще ти кажа, това което ми каза баба като Денито проходи
/тя е стахотен човек-родена за майка. На 84г едвам ходи, разправя едни и същи неща, а с детето е толкова адекватна и внимателна Shocked много рядък камък Heart Eyes/

Та тя ми каза..."Сега Нелче трябва да имаш очи и на д...то Laughing" "Работата на една майка е да опази детето от белези, всичко друго, домакинство, филми.... на 2-ро място, сега си ходи след детето и внимавай. То не разбира - ти му показвай и го учи Hug"

# 272
  • София
Мила не се сърди на майка си Rolling Eyes тя едва ли го прави нарочно.Със сигурност  си го обича Бобчо и не иска да му навреди Rolling EyesТи я учи обяснявай и .....пък ако ти писне.развикай и се  нали ти е майка, всичко можеш да и кажеш Mr. Green пък, тя ще се посърди и ще и мине Mr. Green
Какво да ги правиш родителите , не сме си ги избирали Mr. Green ша ги търпим Wink
Поне си случила на мъж WinkТова е по-добрия вариант с него ще живееш цял живот, а майка ти ще я важдаш чат-пат и ще се изтърпявате Mr. Green / това в кръга на шегата, да те развеселя малко Hug/

# 273
Мила, научи боби да слиза и няма да имаш повод да се караш с майка ти  Joy Joy Joy. Иван явно се светна дори по въпроса с височините и е много смешен, защото вече знае кво му е по силите. Примерно като се качи на високата маса, отива до ръба - поглежда завърта посоката на движение, отива от друг ъгъл пак поглежда, ако има стол - завърта дупето и се спуска. Диваните са ни най-малката пречка - оттренира ги отлично. последния хит е покачи се на стъпенката на стола за хранене, оттам се издърпа на самия стол, хвана се за облегалката и се изправи, огъна 2 ламела на забранените щори и по-същия ред слезе надолу. Но аз го научих да слиза преди да се светне, че може да се качва.

# 274
Здравейте , Hug
Аз пък чакам момента Алекс да се светне за височините защото единственото с което се занимава е да се катери ама сметка за слизането не прави -високо ниско врътка дупето и се спуска . Вече 2 пъти го намирам на горното легло въпреки ,че съм преградила първата стълба та сега и втората преградихме  ooooh!
Вчера след обяд ми вдигна температура 37.8 и така и не разбрах от какво  newsm78 няма никъкви други симптоми да е болен ,но все пак не исключвам да е хванал някой вирус, преди 10 дена му биха ваксина ама след толкова време едва лище е от нея и последния варянт е да е от зъб защото третия кътник вече съвсем се напипва и всеки момент ще пробие.
А най смешното е от снощи ,научи се да казва ПАМПЕРСИ обаче звучи така ПАПЕТИ  Joy и вчера като го каза умрях от смях а той се кефи ,че ме е впечатлил и цяла вечер това повтаря  Joy
Jessy I айде и от мен честито неофицялно прохождане  Hug
 ketito не му се впрягай на мъжа ти няма смисъл ,остави го да си дудне щом иска и си разрешавай нещата пък той ще се примири след това няма къде да ходи  Hug
Мила не се ядосвай на майка ти просто всеки човек е различен и с различни разбирания и според мен това е нормално ,пък вече ако теб това те притеснява просто не и го оставяш /поне имаш тази възможност/  но да си разваляте отношенията найстина няма смисъл ,кофти е все пак ти е майка  Hug

# 275
Ох забравих да напиша колко са сладки Преско и Габи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кате ,честита количка със здраве да си я ползвате  Hug

# 276
ДобрЮтро майчета
Бобата заспа и мен ме сърби направо езика(клавиатурата) Joy

за майка-мерси отново
ще ми се да беше, като майката на Ази Heart Eyes
аз знам,че го обича Боби, но не е само това,че го оставя на високо
просто тя изобщо не мисли,като баба-ще ви дам няколко примера
-извеждаше го още миналата година на вилата без шапка и слънцезащит.крем на най голямата жега по обед Shockedа тогава той бе на 4-5 мес.
-в един от изкл.редките случаи в които и го оставих за 20 мин ,въпреки,че съм и казвала да не дава цитруси на детето и въпреки,че знае че е склонен към алергии тя му дала и като я питам защо"ами аз не му дадох,той си взе"и това БАБА Shocked
-даваше му малки играчки от шок.яйца
тогава нали Катето даде идеята как да и намекна без да я засегна-ефект никакъв
и сега като и казах директно тя е Велика и безкрайно обидена и възмутена
даже идеята ми да я водим с нас на море ми се изпари-та ние ще се изядем Joy
Герчо  Heart Eyesама и ти случи на време-от другата седмица дават някакви страшни жеги а ти нали сега щеше да ходиш-блазя ти
мъж ми има ангажименти и не можем да се поветреем точно сега а обичам моренцето Hug
Варненки блазя ви Hugче си живеете на морето Hug
аз понякога много се ядосвам на себе си,че не съм по самостоятелна да карам кола ,да взема малкия и да идем някъде сами като мъж ми има работа в София

Мики Heart Eyesявно Алекс скоро ще проговори-Бобата не може да каже такава сложна дума
казва само мама,ало и имитира много животни
иначе мисля,че всичко разбира
аз късно съм проговорила-упражнявала съм се била сама в някое кьоше и съм повтаряла думичките шепнешком, докато не ги кажа правилно

майчета струва ли ви се,че децата развиват някакво страхотно въображение-изумявам се на Бобко,как разпознава животни дори ако са дотам деформирани и изчанчено нарисувани ,та чак аз се чудя какво са Joy
на бебешката тв следи няколко детски със страшен интерес,смее се на някакви работи и сякаш разбира какво става за разлика от мен Joy

Герчо Heart Eyesза съжаление Боби няма чувство за самосъхрнение и се мята доста ,въпреки че знае как да слиза
даже по стълбището до втория етаж се качва прав напълно сам до 4то стъпало-аз съм в шок Shocked

Нели Heart Eyesтова е много вярно,което е казала баба ти-поздрави я,златна баба имаш  bouquet

Габи Heart Eyesда издам зетя-много е почнал да флиртува с каки(на около 5-6 години)
чак ме засрамва
едно преигрване,едни печени усмивки,едно хилене,закачки Shocked
бая зор ще видя Joy
днес даваха Бон бон и той не свали поглед от екрана като едно девойка в розово пееше че е фламинго Joy
в самолета на връщане зад него седеше една госпожица пак на около 5 години и той само надничаше,усмивки,смях даже покрай нея леко си отдъхнах
да го издам ,Симонка да го постегне Joy

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 09:39 от Mila mama

# 277
Мила ,да ти кажа и Алекс е много зле с говоренето и едва ли ще разплете езика скоро аз затова съм много шокирана от тази дума и може да изглеждам луда ,но според мен детето от зор я каза или просто беше яко съвпадение защото той обикновенно когато му сменям памперса повтаря непрекъснато ,,аки,, и аз вчера го държа в ръцете си и казвам на Боби ,че според мен той си мисли ,че памперсите се казват ,,аки,, и той ме погледна и започна да повтаря ,,папети,, Ама така убедително ме гледаше и повтаряше ,че имах чуството ,че иска да ми каже - абе ти за какъв ме мислиш не съм толкова тъп ,че да си мисля че памперсите се казват АКИ  Joy
иначе казва
мамо
тати а от няколко дена звучат по скоро така -мабо и тади
бабо
бибо казва на бибероната
кико на едно негово приятелче
мимо на Мими на Адиланд  Joy
бао-бао
айде
ам-ам
пати -пате

и това са му думите горе долу може да съп пропуснала най много още 2-3
А вчера си взехме мотора на Симона от едната баба че беше зазимен там със намерението Мони да го вози ,обаче на това малкото   явно си му е в кръвта ,метна се за секунди държи се и няма слизане та май ще го кара сам ,обаче крачето не му стига до педалчето та мъжа ми вчера му сложи копче на дръжката за да може да си го натиска . Та днес ще видиме дали ще се справя защото мотора е огромен той е като въжка отгоре  Joy Довечера ще пусна снимки

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 10:11 от miki3

# 278
  • София
Здравейте,милички! Hug

Дани днес се събуди в 6.30 (рано Rolling Eyes,иначе спи до към 8-9часа) и бях принудена да го изведа още към 8.30 на разходка,за да може баща му да се наспи,че се прибра посред нощите от работа.И сега ми заспа в 10 часа,днес съвсем си обърка режима,предполагам ,че повече няма да спи до довечера.
Та използвам момента докато още спи да драсна и аз някой ред.

Кате,честита количка,много са сладки дечицата! Hug

Джеси,айде честити ви ходещи крачета!Скоро ще се усъвършенства малкия и няма да можеш да го стигнеш Grinning.

Безмерна,бързо оздравяване на Писи!И на мен ми прилича на тази бебешка шарка с високата температура дето минава за ден-два.Дани я изкара като беше на 5 месеца и това му е единственото боледуване до сега (да не ме чуе дявола fingerscrossed )

Ели,радвам се,че дечицата ти са здравички вече! Hug

Ох,Мики и Мила,много ме развеселихте с разказите си за Алекс и Боби,големи сладурчета!
Мики,ние нали взехме на Дани такъв мотор за РД,по-мъничък като за него,та той си стига педала и го натиска,ама не може да се светне за какво служи кормилото hahaha,върти го като бесен и ако го пусна навън да кара ще се пребие.Затова още само в къщи,под наш контрол (ние му управляваме кормилото Joy ),така като гледам май чак другото лято ще може да си го кара сам.
Иначе,казва много думи и все сложни като "крака","тролей","кола","сешоар" и други,последната която научи вчера е "чело" и си го показва къде е.Интересното е,че не казва елементарни думи като мама,тати,баба,деди,а използва само първата сричка newsm78,аз съм "ма",баща му "та" и т.н.
Исках да ви питам ,с какви обувки ходят вашите дечица в къщи?Пантофите много му запаряват вече краката и аз го оставям да ходи по чорапи,ама се чудя дали не трябва да му купя нещо newsm78 ,някакви по-отворени пантофи,ако въобще има такива,или джапанки...Кажете при вас как е?

# 279
Мики,Алекс май ще бъде голям "разбойник",като порасне  Wink футболист,моторист..ще му мислиш един ден! Mr. Green  Мила,като каза как Бобчо се заглежда по каките  Grinning Юджи има небивал интерес към големите какички  Joy   А за тези от клиповете по Voice Tv направо умира,неможем да му отвлечем вниманието докато несвърши песента... hahaha Кетито,баба ти наистина е много умна жена,добър съвет е дала! Peace

# 280
tasia,Юджи в къщи ходи с едни обувчици,като гуменки с много мека подметка. Laughing Ако е само по чорапки се пързаля..  Браво на Дани  Hug явно е най-напреднал в говоренето! Grinning

# 281

Общи условия

Активация на акаунт