МАРТ 2006

• 10 592
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Jessy I  почти навяскъде ги има тези пояси последно в Пикадили ги видях .

# 241
Добро утро!
Аз днес съм си вкъщи, защото Галя кашля и ще я водя на лекар. Катя е при свекито , за да не се зарази, ако  сме лепнали някой детскоградински вирус Tired
Аз ви чета всеки ден, но да ви кажа честно, понеже по 8 часа съм пред компа и вечер хич не ми се пише, но пък не мога да ви пропусна и да не прочета  Hug
Всичко , което разказвате за децата и у нас е така и даже повече. Катя е едно русоляво ангелче , ноооо това е  само за заблуда на врага Twisted Evil
Ако занете какъв бяс е ooooh! за секунда не се спира, яде пръст от саксиите, катери се навсякъде и скача, номера с примъкване от на стола до желаната цел, отдавна сме го овладели.Вече се опитва да излиза от кошарата и разбира се успя и да падне оттам, а онзи ден ми блъсна една детска микровълнова в главата Crazy, още имам цицина, и това докато спя...
Много е добро детето Mr. Green, а навън е просто чудо! По 1 час иска да се люлее, после на пързалката, после на клатещите се колички(онези дето пускаш 50 ст или 1 лв и те започват да се люлеят и да пеят) Отвратителни са, но свекито я е научила и тя като е заета количката ходи и дърпа децата да слизат. Онзи ден щеше да събори едно по-голямо дете ooooh!
На 2ри бяхме на РД на едно бебе, ами на Катя най-голямото и забавление беше да блъска с един батко по една метална ограда, която кънти, а тя се залива от смях. Катето Н ми е свидетел,че не седнах на този РД, подлуди ме.
Нооооо аз не се оплаквам , даже се радвам донякъде, защото Галя беше много спокойна и сега за мен е друга тръпка.Само свекито незнам колко още ще издържи, че тя го отнася най-много , нали е по цял ден с нея, а аз вечер само и за мен е забавление , радвам и се на белите Laughing
Ох разписах  се, но който пише рядко ..
Мила, пожелавам ви да оздравявате.
Кетито, ЧРД на патерици!
На всички отпочиващи, пожелавам  горещо слънце и прохладно море!  grinning039
Jessy I, за поясите, имаше по хипермаркетите, наскоро гледах в пикадили във Варна, но предполагам , че и в Сф има. Ние едно време бяхме взели на Галя, даже беше под формата на делфин и опашката на делфина беше извита нагоре, така , че пазеше сянка. Ето тука има няколко модела бебешки пояси http://zadeteto.com/produkt/238?osCsid=588dd7874854d88e85fb4e27fef90d9f
А исках да ви кажа още, че видях ГАбито наживо и тя е едно малко сладко ангелче Hugнаправо е красавица, изключителна е  bouquet
Целувки на всички и стискайте палци, Галя да не се разболее по-тежко, че и Катя да не се зарази Grinning
Целувам ви!

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 09:06 от elly_G

# 242
Добро утро и от мен!
Jessy I, онзи ден гледах такива в Кауфланд и Хит. А съм сигурна, че вече са ги пуснали навсякъде.  Peace
Ели, дано Галя се оправи бързо Praynig Praynig Praynig Praynig Да пратиш  Heart Eyes Heart Eyes за адашката.
Ger4o, мила, това е положението, като си наумят че ще са без шапка, това е. И Катерина е единствената "гологлава" по площадките, но според мен е свикнала вече. За морето ще го прибираш по горещините, а в другото време Иван си има опит. Нали казваш че така си ходи Peace А с очила ми се вижда абсурдно да я видя моята хубавица скоро Laughing Laughing
Хубав ден, момичета Hug Hug Hug

# 243
Разгледах всички  снимки, всички деца са прекрасниииии Hug
Мила, поздравления за фигурата Peace
Аз себе си няма да коментирам , а ще почвам да ходя по изследвания, щото явно нещо не е наред, но това е друга тема.
Пускам и аз едно линкче към снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143227

# 244
Явно съм голям заплес  Blush защото точно в Пикадили търсих,ама не съм ги видяла  Crazy  elly,абе големи мадами са твоите госпожици,много са хубави!  bouquet

# 245
Мерси, Jessy Hug

# 246
Здравейте, аз се завърнах от пътешествия и сега не мога да насмогна да изчета форума, защото работата много ме натиска.
Миличка вие бяхте ли в Турция, че ми се губи този момент, Бобата как прие полета? Аз донякъде съжалавам, че не взехме Михаил в Испания, но пък от друга страна той щеше да пощръклее в самолета а и нямаше да можем да разгледаме нищо. Сега си мисля за море в бг с него в началото на септември. Да ви кажа нагледах се на 2-3-4 годишни деца, които още са с памперси и биберони, возят ги в колички и родителите им позволяват да си правят всичко, май само тук толкова се втеляваме кога ще му махнем бибата и памперса и защо се въргаля и пищи по земята...
за шапките-Бобата носи без проблем
за сл.очила аз мисля,че по добре без тях защото лично за мен степента на защита на тези на Чико имайки предвид ниската им цена е твърде съмнителна
Михаил носи шапки когато е в настроение  Joy , но в повечето случаи ги маха и хвърля, а аз съм такъв фен на този аксесоар  Joy
Не знам какво е качеството на очилата на Чико, аз лошо нещо от тях не съм вземала, така че не вярвам да вредят, но едва ли имат и защита, по - скоро са за забавление на децата. Аз лично за себе си купувам на 2-3 години веднъж очила и съм фен на Ray Ban, мислех си за очилата на Чико да му взема, но съм сигурна, че няма да ги носи и ще е поредната безсмислена покупка.
Бързо възстановяване на болничките  Hug

# 247
здрасти милички
нещо от това тъпо време ме боли много главата
Ели  Heart Eyesголеми красавици си имаш ,как ще ги пазите мисли му  bouquet
а ти за какви проблеми говориш,изследвания-притесни ме,какво става Praynigи стискам палци Ктето да не се зарази Praynig
Катенце Heart Eyes да бяхме в Анталия и в самолета се поозорих с Боби а и съм писала подробно в темичката за почивката по назад а ти ми беше разказвала за твоя приятелка в Салоу-много се радвам,че сте я посетили и предполагам, като те разведе местен човек виждаш много повече и усещаш повече мястото .Страхотно  bouquet
а вие с Миленчо сте младоженци Hug и е напълно нормално да попътувате сами,докато ние се на пътувахме  Joyпреди да планираме бебе и сега си го водим с нас Бобко:hug:
Лили  Heart Eyesвчера сънувах ,че сме в Москва и мъж ми ни вози на шейна с Боби-явно съм се развълнувала за теб,че ще ходиш там Hug

# 248
Здравейте, мами!
Ние се поизгубихме напоследък и не ми остава време даже да чета....
Но сега имаме проблем и искам да ви питам, ако можете да ни помогнете
Растат ни кътниците и четирите наведнъж..и не знам дали е от тях, Но Елина отказва да се храни някъде от 3ти юни. Хапва малко, но тя по принцип е злояда...От събота до понеделник беше с температура 38,6, даже 39,7 стигна. В събота през нощта се разтрепери и ние се уплашихме и в Педиатрията. Приеха ни и вчера ни изписаха. Елинката нямаше температура в понеделник и вторник. Изследванията бяха добре и кръвните и урината....
Сега педито ни изписа антибиотик и каза, че било вирусно. Аз ходих и при нея, че се разкашля мгого.
Чудя се дали не е от зъбите всичко това?При вас как протече растежът на кътниците?

Извинявам се , че може да сте го коментирали вече и за това че не вземам отношение по другите коментирани теми. Сега ще хвърля поглед, докато Елина спи

Благодаря ви предварително. Че доста съм се притеснила, вече за трети път сме на антибиотик и много често сме болни

# 249
Привет мами!

Тия дни се позагубих, да кажа само накратно че приятелката ми се възстановява, вчера и направиха операцията - много сложна и дълга операция но мина изключително добре!. Много съм щастлива! Simple Smile

Иначе Анна-Мария в събота вдигна температура около 38.5 и в неделя също имаше лека Т. Аз много се шашнах - никога не е вдигала Т. В понеделник се изрина по корема и гръбчето - отидохме при педи и тя каза, че е т.н 6та шарка или тридневна температурна треска - 3 дни Т и после обрив който за 2 дни изчезва. Никакви други симптоми. Каза че не е и заразна, и че повечето от децата до към 2 г я изкарват. Бая се бях шашнала, щото и и се подуха леко очичките - помислих че нещо я е ухапало и обрива е алергична реакция. Така, че Терина може и това да е - поне моето педи каза че сега има много случаи на тази треска.
За кътниците - на Анна-Мария и избиха безпроблемно - без Т, с малко сополи.

Ели  Hug имаш чудесни госпожички! Simple Smile

Кате, добре дошла, разкажи хареса ли ти Испания? Къде бяхте?

Цунки!

# 250
Много благодаря за милите думи към моите девойки Hug
Мила, аз имах предвид фигурата, защото вмесно да сваля, аз дебелея. Причина видима за това няма. Нито ям , аз цял живот се ограничавам де, вярно е , че по 8 часа съм на бюрото, но после определено компенсирам. И въпреки всичко си дебелея. Аз по време на бременността качих 11 килограма, а сега изглеждам все едно още не съм родила Crazy

# 251
Ели много са сладки снимките на дечицата, друго си е с две- голяма веселба  Wink

Терина на Или сега му растат 4 кътника плюс двата горни кучешки зъба, всички на веднъж, та е голям киселяк  Sad преди два дни имаши Т 37,6 но само един ден, водих го при педито, прегледа го обстойно, но нищо нередно не откри и реши, че може да е от зъбките. Педито каза, че по принцип до 24 часа пробиват зъбките и след това, ако Т е от тях трябва да спадне. Дано бързо се възстанови малката сладуранка  Praynig

Кате М чакаме снимки  Wink

Ние нали сме семейство на " Шапкар" и да ви кажа Или има над 50 шапки / омалелити постоянно ги подарявам /, та за моя радост дечко обича да носи шапки и много се сърди ако му я махнем  Wink , но за това пък като му сложа гел на косата и докато ми покаже как му правя прическата и всичко разваля  Mr. Green

# 252
единствения начин да се сложи шапка е след дълго убеждение колко е красив.
после пред хората се кипри, показва се, нахилва се... и я тръшва на земята Simple Smile

# 253
Ели  Heart Eyesрадвам се ,че не страшно-може да еот напрежение,мъж ми от напрежение пълнее.

# 254
  • София
Здравейте,милички! Hug

Мила,дано по-бързо се оправите и тримката Hug

Ели,много са ти сладки кукличките,пу-пу!

Зори,много се радвам за приятелката ти,дано се възстанови по-бързичко,че сватба я чака Simple Smile!

Терина,много е възможно да е от зъбки и температурата ,и безапетитието на Елинка,дано да е това Hug Дани ми вдигаше 37,6 от зъби и също не искаше да хапне нищо друго освен кърма.

Моя син долу-горе търпи шапки,е,не пропуска да я свали няколко пъти и да я хвърли на земята,но аз упорито пак му я надявам и така...Очила мисля,че изобщо няма никакъв шанс да се задържат на носа му,и освен това веднага ще ги счупи,на мен вече ми потроши едни очила с диоптър,ама нали са ми само за в къщи и си ги нося с една дръжка само.Иначе много сладко им вика "чуа" Grinning
Иначе ние сме добре,малкия беснее по цял ден,никнат ни долните кучешки в момента и лошо спи,съответно и аз Mr. Green,ама това е положението.

Кате М,добре дошла Hug!Айде давай снимки да оплакнем окото Simple Smile

Много целувки!Приятни почивки на всички които заминават! Hug

Общи условия

Активация на акаунт