МАРТ 2006

• 10 592
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Яйце и месо искам неискам давам ежедневно, т.като в храната от ДМК има ежедневно от двете.  Peace
Хъни, да не би да е обрив от топлото Thinking Иначе неотдавна, когато си мислех че и Катерина е с шарка, и на мен лекарката ми каза че сигурно е нещо хранително. Имаше пъпки по ръцете и краката, които на следващия ден изчезнаха. Пъпките бяха като от ухапване от комар, но много като при шарка. Според мен по-скоро бяха от това че много се рови по пясъка и тревите и е реагирала на мръсотията Naughty

# 226
Да се включа за пъпчиците  Wink
Или също има ситни обриви по корема и гръбчето, понякога и по ръцете и краката,  сутрин са завехнали, а по някое време стават доста зачервени, та и аз си мислех да не е от храна или друго, отидахме на доктор и казаха, че е от топлото или от изпотяване, когато много тича. Дано и при вас да са резултат на топлината  Hug

# 227
Лили Heart Eyes страхотно,че ще ходите до Москва и Петербург,особено Петербург е един от най романтичните и красиви градове Hug
и определено оставете бабите да се порадват на Катеринка а вие се накефете Hug
полета до Москва не беше дълъг,аз до там съм летяла с Бг еър и съм доволна.
Катеринка можеш да я разхождаш между седалките -за деца едната седалка е винаги от към пътеката.
Ние бяхме на 3 седалки и Бобата по скоро през прозореца надничаше.Вземи няколко нови играчки малък размер и и ги подари там в самолета.Бобата се държа зле ,изплаши се,но после нали го кърмя и заспа за целия полет,та не съм го разхождала.
И да снимаш много Hug
за хемоглобина-педитото ти преиграва и на Боби беше 110 ,но според нашето е напълно нормално  Hugвиж хематокрит незнам какво е Embarassed

tanyta Heart Eyes така е с Мустаков, докато му дойде реда на човек и от обривите и помен няма
аз също заради това водих Б до Бъчварова в Детско здраве

Хъни  Heart Eyesако искаш заведи го и Вики при Бъчварова,те по разбират от педитата,дано не е алергия Praynig

Боби много бързо се стегна Слава Богу Praynig
вече няма температура и хремата за един ден изчезна,педито обаче ми каза да очаквам разстройство,че сега имало такъв грип-дано ни се размине Praynig
миличики вие давате ли още капки за нос дори, като изчезне хремата,защото аз само ден капах виброцил и сега нослето е чисто-чудя се да го спра ли,че такава мъка му е на малкия,мрази ги

# 228
  • Варна
Здравейте!
Честит рожден ден на ketito на патерици!
Да се изкаже другият спец по хемоглобина  Mr. Green-Лили,на Преслав хемоглобинът му е 108, и доки каза нищо да не му давам. На долната граница е, но в нормата. Но и аз като Герчо мисля, че ако ще се притесняваш, по добре сега я заведи на хематолог, че да си спокойна по време на пътуването. Hug
Мила, много съжалявам, че се прибрахте по такъв повод, но пък още малко ще сте с нас. Радвам се, че Бобко е по-добре. За Виброцила- ако е голямо мъчение и Бобко е спокоен, може да суче, не му давай повече. Така или иначе тези капки само облекчават симптомите, не лекуват. Peace

# 229
здравейте мами,

всъщност ваксината против заушка не е ли тази, която включва и морбили и рубеола? нещо се обърках...

Писи не сваля Т, седи си на около 38.2-3-4, а вечер и малко по-висока и днес следобед ще я водя при педи да я види, външно няма хрема, но може да е от гърлото, ще видим, дано не е нещо сериозно  Praynig

като говорите за обриви, аз забелязвам от време на време на вратлето й и малко по-нагоре под косичката червени пъпчици, които ту се появяват, ту изчезват и си мисля, че е от топлото, тъй като не са много на брой. Дано и при вас да са от топлината

# 230
  • Sofia
всъщност ваксината против заушка не е ли тази, която включва и морбили и рубеола? нещо се обърках...
Точно тя е  smile3521 - морбили, рубеола, паротит!
Май наистина ще взема да го заведа на алерголог, макар да не ми се вярва да е нещо алергично, ама вече много дълго си ги влачи тези пъпки около вратлето ...

# 231
мами, малкия категорично отказва да носи шапка и незнам кво ще правя на морето. Трябват му около 10 сек, че да разбере тоя път как му е вързана за главата, че да я развърже и хвърли. Пробвах с ластик, връзка и т.н. давайте съвети... за слънчевите очила положението е същото. сваля ги на секундата просто  Joy

# 232
здравейте момичета,
преди малко се прибрахме от Бъчварова и не е алергия, а от дерматита са му тези пъпчици. То е по-скоро лишеи, но доста загрубели. При децата с дерматит било нормално, по-склонни са към алергии, аз си мислех че го е поизрастнал, защото одавна не сме имали проблеми, но явно още не е  Confused общо взето светите които ми даде са като от педиатърката ни, но ми го обясни доста по-добре и подробно за какво става въпрос и последствията от това. Педиатърката го даваше доста по-спокойно, но мен ме притеснява.
Хъни на Благо също сутрин завехват, а вечер за по изразени, и са по гръчето, заведи го да го види Бъчварова, много мила лекарка е  Peace
Герчо проблема ми е същия, пробвах всичко и сега ходи без шапки  Rolling Eyes
Лек ден

# 233
абе аз на разходките не го и тормозя с тези пусти шапки, ама на плажа ще слънчаса....

# 234
  • София
Герчо, при нас беше същото положение, но аз я "заплашвам", че а прибирам от разходка /а на Лия й дай да стой само навън/, и тя отново я слага, по някое време я сваля пак, но имаме някакъв напредък с шапките. Ами кърпа пробвала ли си?

# 235
Здравейте майчета! Heart Eyes По въпроса с шапките и Юджи не ги обича много,имаше един момент в който въобще не искаше шапка на главата си  Whistling ама сега започна да носи,явно вече не му прави впечатление и не го дразни. Laughing Ger4o,за слънчевите очила не се и надявай Иван да ги носи,в тази възраст децата не търпят много разни работи по главата...Петя още немога да я накарам да носи слънчеви очила,явно си е и до детето де... Wink lily,приятно изкарване в Москва! Hug На болничките  Heart Eyes бързо да се оправят! Hug

# 236
за шапките-Бобата носи без проблем
за сл.очила аз мисля,че по добре без тях защото лично за мен степента на защита на тези на Чико имайки предвид ниската им цена е твърде съмнителна

# 237
е, мила....`не е необходимо нещо да струва с три нули отзад, че да е като хората... не ми се вярва някак да си плюят по репутацията като предлагат боклуци!

# 238
Герчо не става въпрос за нули а за това,че по добре е без сл.очила, отколкото с некачествени,защото некачествените създават илюзия на окото ,че е защитено и то допуска сл.лъчи да го увредят
аз не бих носила сл.очила на Чико,още по малко пък Боби
ти наистина ли вярваш,че са с пълна защита-за мен те са по скоро забавен аксесоар
очичките им са важни

не се сърди,така мисля  bouquet

# 239
Айде пак се включвам.. Mr. Green Юджи днес през деня почти не спа и явно от преумора се унесе още в 9 ч.И аз съответно се ровя из форума,ама нещо почти никой непише  Laughing Я да ви питам виждали ли сте пояси за бебоци,крачетата да се поставят както при проходилката?Една приятелка ми каза,че е виждала..аз досега само на едно място търсих,но такъв тип нямаше. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт